Gennemskuelige priser

Totalleverandør i marketing

Grafisk design, hjemmesider, tryksager, sociale medier, Google, tekstforfatning, reklamekampagner – og meget mere. Vi kan hjælpe med næsten alt, når det handler om markedsføring.

Vi bruger kvarterspriser

Vores pris ved bestillingsopgaver er 1.000 kr. pr. time ekskl. moms. Vi arbejder dog med kvarterspriser, hvilket vil sige, at I får fuld valuta for pengene, og ikke afregning pr. påbegyndt time.

Få et tilbud på jeres opgave

Vi vil rigtig gerne tage en snak med dig om jeres unikke forespørgsel. Står I med en opgave for hånden, så kontakt os og fortæl om omfanget, så kan vi komme med et uforpligtende tilbud og estimeret pris.

Vi kører gerne forbi til en snak

Marketing kan være svært at finde rundt i: Hvad koster det? Hvilken værdi har det? Hvordan kan det hjælpe? Vi kører gerne forbi til et personligt møde om jeres behov fra tryksager til hjemmesider.

Har du allerede et behov og ønske?

Som udgangspunkt koster vores services, ydelser og ekspertise 1.000 kr. pr. time. ekskl. moms. Vi arbejder dog med kvarter-priser i bestillingsopgaver og ikke med påbegyndte timer.

Vores prissætning er indført for at give jer en forståelse af tid og pris. Der er dog stor forskel på opgavernes omfang, og vi kommer hjertens gerne med et skræddersyet tilbud på jeres individuelle opgaver.

DET MED SMÅT

Priseksemplerne indeholder til- og fravalg, som kan regulere prisen. Eksempelvis bliver en hjemmeside billige, hvis der kun skal laves én samlet side – og dyrere hvis der skal laves mere end 3-4 undersider. Det hele afhænger af dine ønsker og behov.

Derfor får I altid tilsendt et helt individuelt tilbud.

Spring læsningen over

Du kan læse dig til en masse, men vi kan også bare tage et uforpligtende møde, hvor jeg kan høre om jeres behov og fortælle lidt om, hvordan vi kan hjælpe.

Så send mig en mail på sn@aproposbureau.dk eller ring 60 14 31 31.

Stefan Noe

Få tilbud her