Apropos Klippekort

Spar 20% på marketing

Spar 20% med vores klippekort på 10 timers services til 8.000 kr. ekskl. moms. Klippekortet er gyldigt i 3 måneder, og I kan frit vælge mellem vores store sortiment inden for online og offline markedsføring.

Få menneskelig service

Vi udbyder serviceydelser af mennesker. Vi leverer altid en personlig og fleksibel service, uden at gå på kompromis med kvalitet og værdier. Ved os betaler I for brugte minutter og ikke timer.

Vær’ aldrig på bagkant

Klippekortet er perfekt til uforudsete behov. F.eks. hvis I mangler materialer til en kommende messe, til en snarlig online kampagne eller til en pressemeddelelse, der skal være færdig på kort tid.

Klippekort som prøveperiode

Klippekortet kan være med til at fastsætte jeres behov og se vores værdi an, inden vi etablerer et fast månedligt samarbejde. Vi tager os tid til jer og vil hjertens gerne bevise, hvad vi kan tilføre jer.

Pris: 8.000 kr. for 10 timer

10 timers service inden for markedsføring til 8.000. kr. ekskl. moms. Klippekortet er gyldigt i 3 måneder, hvilket giver os et godt tidsinterval til at løse diverse opgaver for jeres virksomhed.

Med klippekortets timepris på 800 kr. sparer I altså 200 kr. pr. time i forhold til vores normalpris på 1.000 kr. Dvs., I får en besparelse på 2.000 kr. (hele 20%) ved køb af klippekortet.

DET MED SMÅT

Vi takserer for minutter og ikke timer. Det betyder altså også, at der i klippekortet ikke er tale om 10 klip, men 10 timers arbejde.

Vi fortæller altid den estimerede tid på opgaverne, inden vi går i gang.

Få endnu mere indsigt

Har du lyst til at læse endnu mere om at få gavn af et Apropos Klippekort – Så læs artiklen her.

Spring læsningen over

Du kan læse dig til en masse, men vi kan også bare tage et uforpligtende møde, hvor jeg kan høre om jeres behov og fortælle lidt om, hvordan vi kan hjælpe.

Så send mig en mail på sn@aproposbureau.dk eller ring 60 14 31 31.

Stefan Noe