Skip to main content

Apropos Klippekort

Spar 10% på marketing

Spar 10% med vores klippekort på 10 timers services til 9.000 kr. ekskl. moms. I kan frit vælge mellem vores store sortiment inden for online og offline markedsføring.

Få menneskelig service

Vi udbyder serviceydelser af mennesker. Vi leverer altid en personlig og fleksibel service, uden at gå på kompromis med kvalitet og værdier. Ved os betaler I for brugte minutter og ikke timer.

Vær’ aldrig på bagkant

Klippekortet er perfekt til uforudsete behov. F.eks. hvis I mangler materialer til en kommende messe, til en snarlig online kampagne eller til en pressemeddelelse, der skal være færdig på kort tid.

Klippekort som prøveperiode

Klippekortet kan være med til at fastsætte jeres behov og se vores værdi an, inden vi etablerer et fast månedligt samarbejde.

Pris: 9.000 kr. for 10 timer

10 timers service inden for markedsføring til 9.000 kr. ekskl. moms. 

Med klippekortets timepris på 900 kr. sparer I altså 100 kr. pr. time i forhold til vores normalpris på 1.000 kr. Dvs., I får en besparelse på 1.000 kr. (hele 10%) ved køb af klippekortet. Endnu vigtigere er, at I får en fleksibel go-to-guy, som kan hjælper jer med alle marketing-behov

DET MED SMÅT 

Vi takserer for minutter og ikke timer. Det betyder altså også, at der i klippekortet ikke er tale om 10 klip, men 10 timers arbejde.
Vi fortæller altid den estimerede tid på opgaverne, inden vi går i gang.

Få samlet dit marketingbehov i én marketingafdeling – uden bindinger

Se priser
6014 3127 Få et tilbud Få 50+ cases