Kommunikation & PR

Din virksomheds kommunikation, er vigtig for at opnå de opstillede målsætninger. Det er essentielt at kommunikationen og de øvrige reklameindsatser understøtter hinanden og samarbejder. Der skal være samspil! Vi udarbejder pressemeddelelser og forfatter tekster lige fra produktbeskrivelser til slogans, artikler og hvad I måtte have behov for.

Pressemeddelelser
Vi lægger sammen strategien for at opnå det bedste resultat for pressemeddelelsen. Ved brug af relevant og nøje udvalgt fakta skriver vi pressemeddelelser, der fortæller og formidler din virksomheds budskab klart og tydeligt.

Tekstforfatning
Hos Apropos Bureau er vores fokus at skrive annoncetekster, blogindlæg, produkt- og kategori-tekster der sælger. Vores tekstforfatter leverer tekst, der matcher din virksomheds sproglige udtryk og tone.

Kontakt os og få forfattet tekster, der virker!

Spørg os om alt

Kontakt Info

Schleppegrellsgade 51, 9000 Aalborg

+45 60 14 31 29

kontakt@aproposbureau.dk

www.aproposbureau.dk

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne (skal udfyldes)

Din besked

Kommunikationsbureau i øjenhøjde

Alle virksomheder kommunikerer, men langt fra alle kommunikerer hensigtsmæssigt. Her kommer et kommunikationsbureau ind i billedet. Strategisk kommunikation og marketing handler i høj grad om at sikre løbende overensstemmelse mellem det, virksomheden siger, og det, den gør.

Kommunikation foregår mellem mennesker, og når vi udveksler ord med hinanden. Det foregår når chefen taler til medarbejderen, og når medarbejderen hjælper en kunde. Kommunikation ses internt i virksomheden men også eksternt. Det foregår også når vi ser en plakat og afkoder dens budskab, eller læser en annonce i den lokale avis. Online kommunikation kommer til udtryk når vi læser opslag på eksempelvis Facebook, når vi ser annoncer på Google og når vi ser en video på YouTube. Kommunikation foregår altså alle steder – og hele tiden!

God kommunikation handler i høj grad om at skabe stærke relationer. I en meget kommunikerende verden er tillid og troværdighed to vigtige parametre for virksomhedens success.

Et kommunikationsbureau kan hjælpe din virksomhed med rådgivning, planlægning og gennemførelse af professionel kommunikation. Det er vigtigt at fremstille fængende tekster og leverer dem til din målgruppe, igennem de bedst egnede kanaler. Hos Apropos Bureau arbejder vi ud fra et sprog og en tone der passer din virksomhed og jeres kundesegment. Det er kommunikation i øjenhøjde!

Som kommunikationsbureau hjælper vi med at engagere kunder og skabe resultater for jeres virksomhed.

Vi tror på, at god kommunikation og engagerende historier kan bygge stærke relationer til dine kunder.

Professionel Tekstforfatning

Det er vigtigt at bruge ressourcer på at lave professionel tekstforfatning. Med internettets udbredelse er det blevet vigtigt at levere god kommunikation. Internettet er et medie, hvor brugeren selv kan vælge de information og emner, de interesserer sig for. Brugere kan få svar på spørgsmål i løbet af ganske få sekunder. Den fleksibilitet har smittet af og forbrugere forventer målrettet, relevant og professionelt kommunikation fra os som virksomheder, både online og offline.

Danskerne handler som aldrig før. Ifølge Dansk Erhverv, har 80% af danskerne foretaget køb på internettet indenfor det seneste år. Vi handler alt fra tøj og videospil til dagligvarer, medicin, rejseprodukter og elektronik. I 2017 blev der handlet for over 83 mia. kr. på nettet. For at kunden skal lande på din side, og købe dine varer og services, er det vigtigt dine online tekster er søgemaskineoptimeret og dine annoncer fængende.

Stærk kommunikation kan fange forbrugerens interesse og fastholde denne, uanset om det er en annonce, en artikel, eller et opslag på de sociale medier. Er der tale om en informationssøgning på eks. Google, skal teksten give et konkret svar. Er der tale om annoncer, skal virksomheden bestræbe sig på at fange forbrugerens opmærksomhed. For at lave en tiltrækkende reklametekst, skal man besvare potentielle kunders spørgsmål – eller udvide deres viden omkring et bestemt emne. Det handler alt sammen om at vinde forbrugerens opmærksomhed og interesse.

Kommunikation og tekstforfatning i Aalborg

Fang dine kunders opmærksomhed

Et kommunikationsbureau kan hjælpe med flere forskellige typer af opgaver indenfor kommunikation. Hos Apropos Bureau stræber vi efter at skabe gode resultater i form af relevant synlighed for vores kunder. Vi kan hjælpe med at udvælge netop de typer opgaver der passer til din virksomhed, og som fanger dine kunders opmærksomhed.

Vi kan hjælpe din virksomhed med tekstforfatning. Med effektiv tekstforfatning kan du øge din konverteringsrate og dit salg. Du kan få bedre placering på Google og engagere dit kundesegment. For at opnå gode resultater i søgemaskinerne skal dit indhold være præget af kvalitet og teksterne skal være velskrevne. Indholdet skal være unikt og det skal være relevant for kunderne samt tilpasset din virksomheds tone og sprogbrug.

Hos Apropos Bureau har vi stor erfaring indenfor tekstforfatning – både som et middel til at skabe konverteringer på din hjemmeside, til søgemaskineoptimering og linkbuilding, men også til at fastholde og engagere kunder. Som kommunikationsbureau, har vi mulighed for at hjælpe din virksomhed med alt fra tekstforfatning, webtekst og kommunikation på sociale medier, til pressemeddelelser, brochuremateriale og artikler.

Gennem nyhedsbreve eller e-mail marketing kan din virksomhed skabe stærke relationer til kunderne. Det kan være alt fra en simpel mail eller et nyhedsbrev sendt til dine kunder – til automatiserede udsendelser af segmenterede mails, der er genereret ud fra den enkelte brugers adfærd og interesse. Virksomheder kan benytte nyhedsbreve til at bibeholde deres brand eller produkter i kundernes bevidsthed. Det fungerer som en kontinuerlig kommunikationskanal for virksomheden.

Annoncer, artikler eller pressemeddelelser

Som kommunikationsbureau kan vi også hjælpe din virksomhed med annoncetekster. Annoncetekster til trykte medier eller til online reklame som eksempelvis bliver vist i forbindelse med annoncer på Google Adwords eller Facebook. For at opnå den bedste kommunikation med dine kunder, skal teksten fange modtagerens opmærksomhed. En god annoncetekst skal være relevant, interessant, attraktiv og konkret.

Artikler kan være en metode til at kommunikere din virksomheds ekspertise og viden indenfor bestemte felter og områder. De fleste kender en artikel som en tekst der behandler et specifik emne. Ved brug af artikler, kan din virksomhed skrive et tekst eller webtekst om de felter, I er eksperter på.

Som kommunikationsbureau, brænder Apropos Bureau for at skrive skarpe og iøjnefaldende annoncetekster med kreative overskrifter, koncepter og layout. Det skal være med til at stjæle læserens opmærksomhed – uanset om formatet og mediet er et dobbeltopslag i en tabloidavis, en helside i et magasin eller en halvsidesannonce i den lokale avis.

Pressemeddelelser er også værdifuld kommunikation, da de kan benyttes aktivt som en del af din markedsføring for at give omtale i alt fra aviser, magasiner og ugeblade – til tv, radio og online medier. En pressemeddelelse er en oplagt mulighed for at skabe omtale og interesse for din virksomhed. For at din pressemeddelelse skal blive valgt, er det vigtigt at du “sælger” historien og finder en interessant vinkel. Som kommunikationsbureau kan vi hjælpe jer med at finde frem til den gode historie og skrive en fængende tekst.

Online kommunikation og SEO (Søgemaskineoptimering)

SEO tekster eller tekster til søgemaskineoptimering har til formål at få virksomheden til at ligge øverst på Google (og andre søgemaskiner som eks. Bing og Yahoo). For at Google skal sende brugere videre ind på din hjemmeside, er det vigtigt at overbevise Google om, at din side er det bedste resultat for brugerens søgekriterier. Det gælder om at have en hjemmeside og en tekst, der bedst passer til brugerens søgekriterier.

For at rangere på Google kræver det ofte meget tekst. Det skal være omfattende, godt skrevet og selvfølgelig svare på søgekriterierne. SEO tekster kan florere andre steder end på din hjemmeside Det kan være indlæg på andre sider eller til blogge. Ved at linke tilbage til din side, skaber teksterne indgående trafik og øger din synlighed. Det er værdifulde måder at øge virksomhedens synlighed, men det kræver gode, gennemarbejdet og velformulerede tekster, der fokuserer på søgeord.

Der findes mange teorier når det kommer til kommunikation på sociale medier. De sociale medier er blevet hverdag og det er muligt at nå dit kundesegment med den korrekte online kommunikation. Kommunikation kan foregå gennem opslag til følgere, eller svar på direkte beskeder. Men svar og kommentarer på indlæg og på andre brugeres kommentarer, er også kommunikation. Det er derfor vigtigt at din virksomhed har en strategi for hvordan I kommunikerer online.
Et kommunikationsbureau kan hjælpe din virksomhed med at være på forkant med udviklingen. Hos Apropos Bureau kan vi hjælpe med at skabe klarhed over hvad der optager din målgruppe på de sociale medier, og hvordan din virksomhed bedst fanger deres opmærksomhed. Vi identificerer relevante platforme og rådgiver din virksomhed om redskaberne indenfor kommunikation på de sociale medier.

I forbindelse med kommunikation på de sociale medier, kan det være en fordel at benytte et kommunikationsbureau til at hjælpe med at planlægge virksomhedens tilstedeværelse på de sociale medier.

Apropos kommunikation

Professionel kommunikation via et kommunikationsbureau

Der dukker hele tiden nye medier og kommunikationskanaler op, og direkte kommunikation mellem virksomhed og kunde fylder stadigt mere og mere. Ved brug af et eksternt kommunikationsbureau, kan din virksomhed blive set ude fra. Virksomheden kan få nye, kreative ideer til jeres markedsføring strategi, men også få den nyeste indsigt i medier, udvikling og algoritmer.

Hvis du overvejer at benytte et kommunikationsbureau, kan du med fordel undersøge hvilke arbejdsopgaver der kan klares internt, og hvilke opgaver der kan outsources. Vil din virksomhed selv stå for hele markedsførings- og kommunikationsstrategien, og blot købe ekstern hjælp til kreative ideer eller enkelte opgaver – Så er vi parat til at give et tilbud ud fra dine behov.

Kommunikationsbureau Aalborg

Har din virksomhed helt styr på sine kommunikative og presserelaterede aktiviteter? Er din tekster SEO optimeret og kommunikerer du specifikke budskaber ud til dine kunder? Hvis ikke, så kan det være en mulighed at indgå et samarbejde med et eksternt kommunikationsbureau.

Hos Apropos Bureau har vi stor erfaring som kommunikationsbureau. Vi hjælper vores kunder med alle typer opgaver, alt fra tekstforfatning, webtekst og reklametekst, til brochuremateriale og kommunikation på sociale medier. Sammen med din virksomhed, lægger vi strategien for at opnå de bedste resultater. Vi bruger relevant og nøje udvalgt fakta og formidler kalre budskaber.

Vi brænder for at skrive tekster der sælger. Vi kan sørge for at din kommunikation er målrettet og relevant, fordi vi kender medielandskabet og med din viden omkring din virksomhed, kan vi skabe relevant og brugerorienteret kommunikation.