Skip to main content

Spørgsmål/FAQ

Generelt

Vi er et nordjysk reklamebureau, der har en mission om at levere markedsføring i øjenhøjde gennem en personlig og fleksibel service.
Så er vi heldigvis mennesker og kommer gerne forbi og fortæller lidt om udførelsen af den enkelte opgave, og hvad I kan forvente. Giv os et kald eller send en mail, så tager vi den derfra.
Tag eventuelt et kig på nogle af vores eksisterende cases, hvor der sikkert er en opgave, der ligner jeres. Hvis det ikke er tilfældet, så kontakt os, så kan vi lave et udkast til, hvordan vi vil gribe opgaven an.
I skal forberede jer på fremtiden og udnytte, at det hele går godt. I de gode tider, har I alle forudsætninger for at tænke på fremtiden. Derfor skal I forblive top-of-mind, så konkurrenterne ikke får chancen for at snuppe jeres kunder, fordi de i mellemtiden har arbejdet ivrigt med markedsføring.
Markedsføring er abstrakt, og det er mere end blot annoncekroner. Når vi snakker markedsføring, snakker vi også visitkort, brochurer, hjemmeside m.m., som alle kan og skal bruge, og alle bør være professionelle omkring.
Har I overhovedet brug for hjælp, og hvor stærk er jeres brand egentligt? Det vil vi gerne komme forbi og sætte jer lidt ind i. Vi tager glædeligt lidt indsigter med om jeres styrke på markedet, som vi kan tale lidt om over en kop kaffe. Kontakt os her.

 Ekstern Marketing

Vi vil ikke binde jer til ulogiske abonnementer, der fastholder jer, selvom I ikke har behov. Derfor indeholder vores løsninger blot én udløbsmåned, så vi kan nå at runde de tiltag af, vi har sat i søen. I kan altid sige stop, hvorefter slutperioden vil hedde indeværende måned plus én ekstra måned.
Når I vil have mest muligt ud af jeres markedsføring og samtidig spare flere tusinde kroner månedligt. Med et fast samarbejde, bliver vi en integreret del af jeres virksomhed, så vi måned for måned kan løfte alle afkroge af jeres markedsføring.
Det afhænger helt af opgaven. For at komme med et eksempel, tager det cirka én time at opsætte et visitkort, mens det tager minimum 10 timer at lave en hjemmeside. Bare rolig, vi fortæller altid opgavens omfang og estimerede tid, inden vi går i gang.
Når vi etablerer et samarbejde er først step altid, at vi vil lære jer at kende. Derfor tilbyder vi en lille workshop, hvor vi snakker om virksomheden, ønsker og succeskriterier for samarbejdet.

1. Har I brug for mere tid, får I ekstra timer for samme timepris, der indgår i pakken. Finder I ud af, det sker hver måned, kan I opgradere til en større pakke (indtil 10 timer), så sparer I endnu mere pr.md.
2. Bruger I for lidt tid i jeres pakke? Så kan I vælge at nedjustere til eks. 4 eller 7 timer (hvis I har 10 timer) – Her får I stadig rabat.
Se rabattrinene her

Bruger I ikke alle jeres timer, må vi sammen vurdere, om I enten skal et rabattrin ned eller om I evt. skal skifte til en konkret løsning m. SEO, Sociale medier eller lign.
Vi er altid proaktive i at få afdækket jeres timer, men også i at gøre jer opmærksom på manglende brug af timer.
I får en marketing-blæksprutte tilknyttet direkte til jeres virksomhed, som kan håndtere alle dele af jeres markedsføring – hvis ønsket. Samtidig får I en rentabel løsning, der giver jer præcis den mængde markedsføring, I har brug for.

 Ydelser/Løsninger

Som udgangspunkt er vores timepris 1.000 kr., og derfor kommer prisen an på tiden. Kontakt os, så kommer vi gerne med et konkret tilbud og pris ift. opgaven. Derforuden kan du tage et kig på vores specifikke pakketilbud og se, om der er en løsning, som passer til din virksomhed.
Så kontakter I os bare “her”, så finder vi en pris alt efter opgavens omfang, og kan snakke indhold, idéer og eksekvering over en kop kaffe eller et telefonopkald.
Både ja og nej. Vi er ikke et trykkeri, men vi skal nok sørge for også at få trykt dine grafiske materialer via én af vores underleverandør. Herigennem får vi markedets bedste priser og ved samtidig, at det materiale vi designer bliver trykt i den bedste kvalitet. Vi kan altså sørge for både tryk og levering, hvis det ønskes.

– I “simpel hjemmeside” er der tale om en on-page-hjemmeside
– I “Udvidet hjemmeside” indgår 3 undersider, men flere kan tilkøbes.
– I “Webshop” indgår køreklar/komplet webshop m. skabelon til at oprette produkter og produktkategorier.

I får altid et samlet tilbud på alle jeres ønsker, når vi skal lave et website + oplæg på design.
Vi skal kun betales for at styre, designe og aktivere jeres annoncer. I skal hertil betale et gebyr/annoncepris for at annoncere på medierne. Dét er forbruget – og her angiver vi en forbrugspris, som stemmer overens med vores tidsforbrug.

Få samlet dit marketingbehov i én marketingafdeling – uden bindinger

6014 3127 Få et tilbud Få 50+ cases
nyt logo apropos bureau

Der er desværre lukket for ansøgning nu

Skriv din e-mail, og bliv kontaktet næste gang der bliver åbnet en pulje

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed