Skip to main content

  Annonce til tryk

En trykt annonce er den effektive klassiker som stadig virker. Apropos Bureau udformer, designer og forfatter din annonce, så den – trygt kan trykkes!

Der er mange, som misforstår de digitale mediers effekt på den trykte annonce. Trykte medier virker og lever i bedst velgående. Eksempelvis er der lige nu et rekordhøjt antal af gratisaviser, som omdeles til Gud og hver mand.

Dermed er der stadig stor vinding at hente i en trykt annonce, som vi i Apropos Bureau hjælper dig med at få udbytte af.

 Trykte reklamer i trygge hænder

Trykte reklamer er blandt andet annoncer i en avis, magasin eller blad.

Som så mange andre, har du sikkert byttet om på ”tryk” og ”tryg” før eller siden i dit liv. De to ord går heldigvis hånd i hånd, når du vælger Apropos Bureau til at håndtere dine trykte reklamer. Du kan trygt overlade dine trykte reklamer til os.

Det kan du, fordi vi i Apropos Bureau hjælper dig med at udforme, rentegne og forfatte dine trykte reklamer. Derudover giver vi din annonce et kreativt indspark, så den adskiller sig fra alle andre ‘lidt for trygge’ annoncer i avisen. Nu er det jo ikke sådan, at vi bare kaster en masse farver, tekst og pang i hovedet af læseren, men i fællesskab med dig, udformer vi en kreativ vinkel på din annonce, som gør læseren nysgerrig.

Tryghed kan også tilskrives trykte reklamer på anden vis. For modtagerens perspektiv, er der også en tryghed at hente i avisen eller bladet fremfor for de digital medier.

Der er stadig mange som ikke er trygge ved de digitale medier, men de fleste er trygge ved at læse i en avis. Der er på en eller anden måde en større frihed og rolighed ved selv at kunne bladre og vælge, hvad man vil læse og se.

 Trykt, tryg og troværdighed annoncering

Annoncering på offline medier virker mere troværdig end på online medier.

Læser du en annonce i en avis, et blad eller et magasin, føles det højere grad selvvalgt kontra de digitale medier, hvor pop-up-annoncer kan være afbrydende i din aktivitet og pådutte sig din opmærksomhed.

Med trykt annoncering får du nærmere modtageren af din annonce til at føle sig tryg, samt en modtager som rent faktisk er interesseret i at eksponeres for det, du vil formidle.

“Der skabes i bund og grund gode relationer.

Offline annoncering skaber troværdighed. Større virksomheder, hvis primær levebrød er salg på digitale medier, bruger stadig mange penge på trykte annoncer, og det er der en grund til.

Grundet tryghed og troværdighed ved de trykte medier, bliver dit brand taget mere seriøst, når det er til stede på offline medier. Annoncer er nemlig mere end eksponering. Det er også branding: Ved tilstedeværelsen på offline medier, overfører du altså trygheds- og troværdigheds-følelsen til dit brand.

Apropos Bureau er specialister i grafisk design, opsætning og rådgivning i forhold til tryksager og annoncering. Dine trykte reklamer er med andre ord i trygge hænder hos os.

Nu du er nået hertil – så er der måske andre produkter, du kunne være interesseret i at læse mere om? Andre har bl.a. været interesseret i: Markedsføringsstrategi, Branding, Online Markedsføring og Hjemmeside Design.

Hvis du vil tilbage til produktoversigten kan du se alle produkterne her.

6014 3127 Få et tilbud Få 50+ cases
nyt logo apropos bureau

Der er desværre lukket for ansøgning nu

Skriv din e-mail, og bliv kontaktet næste gang der bliver åbnet en pulje

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed