Hvorfor ikke have en bilreklame på bilen, mens du alligevel er på farten?

I Apropos Bureau kan vi designe og lave tryksager, der passer præcis til din virksomhed og den bil, dig og dine kollegaer kører rundt i. En bilreklame er ”gratis” markedsføring, som skaber merværdi til din forretning. Vi kan sørge for både layout, opsætning og print.

kontakt

Reklame på bil kan gøre dig genkendelig og husket

En mere kendt reklame på bil, kender vi jo allerede fra hverdagens helte!
Ambulancen, politibilen, brandbilen og den vigtigste: isbilen – ved vi alle, hvordan ser ud. Vi er i ikke tvivl om, at der er tale om en brandbil, når den kommer kørende, og vi er ikke i tvivl om, hvad bilen står for.

På nogenlunde samme måde, kan I med en bilreklame også sørge for at skabe synlighed og genkendelighed. Kunne det ikke være fedt, hvis et barn sad på bagsædet i fars bil og sagde ”hov se far, der kommer en (din virksomhed)-bil”?

På den måde, kan du – i ordets forstand – overhale konkurrenterne indenom og i trafikken blive et synonym for din branche.

Apropos Bureau hjælper med alt fra idé, design, logo og klistermærke til bil

Apropos Bureau skræddersyer designet, så dit logo og klistermærke til bil stemmer overens med både køretøjet og virksomhedens identitet.

Vi kan hjælpe dig med:

· Idégenereing & rådgivning.
· Alle former for print (logo, tekst & grafisk design) – alle størrelser og formater.
· Print af praktisk information: telefonnummer, hjemmeside eller din lokation.
· Tekstforfatning & kreativt design: Skaber synlighed og forståelse, for det du udbyder.

Der er ingen grænser for, hvad vi kan printe og designe for dig og din virksomhed i en bilreklame. Den eneste begrænsning vi kan komme på er, at det selvfølgelig ikke skader din og andres sikkerhed i trafikken – og så kreativt bliver det nok alligevel ikke!

Vi håndterer alt indenfor bilreklamer, og du kan få lige præcis det, du har brug for. Har du brug for logo og tekst på bilen, kan vi både hjælpe med grafisk design, tekstforfatning og print. Vi kan klare alle formater, om du så vil have reklame på naboens traktordæk, så klarer vi også den.
Når det er sagt, kalder vi en spade for en spade og rådgiver dig selvfølgelig om, hvorvidt det egentlig er smart at reklame på en traktor, og hvad du måske i stedet bør gøre.

Vi kører ferrari, når der er tale om leveringstiden, men er menneskelige i prisen.

Hvis du på andre måder vil køre fra konkurrenterne i branchen, så udforsk vores andre markedsføringsmuligheder: Kampagner, Online Markedsføring, Branding og Reklamefilm.

Hvis du vil tilbage til produktoversigten kan du se alle produkterne her.