Skip to main content

Brochurer

Fysiske brochurer er altid en god og håndgribelig start, hvis du skal udbrede budskabet om din virksomhed og produkter såvel som event og kampagner. Det er let, enkelt og en visuel overskuelig måde at blive husket.

Vi i Apropos Bureau kan hjælpe dig med en attraktiv og skræddersyet udarbejdelse af dine brochurer, så dit budskab med sikkerhed bliver husket.

kontakt

Når en brochure udfolder sig

En brochure er i al almindelighed et foldet ark. Det er et ark, som omdeles i et bredt omfang for at skabe opmærksomhed på det, du nu engang vil have formidlet. Det er vigtigt, at brochuren er skarp og konkret. Der er nødt til at være synergi mellem det grafiske udtryk, teksten og budskabet, for at brochuren har den rigtige effekt.

Hvis der er styr på ovenstående, kan uddeling af brochurer til gengæld også være en effektivt. Brochurer gør, at man blive husket, genkendt og forstået.

Med grafiske hænder og en skarp pen på kommunikation, kan vi i Apropos Bureau opsætte og udarbejde din brochure, så det visuelle udtryk stemmer overens med dit budskab. Vi er fleksible og giver os altid tid til at forstå og sætte os ind i dig og din virksomhed. Vi tager udgangspunkt i dine ønsker og kan opsætte alle slags formater. Om brochuren skal være kvadratisk, oval, trekantet – på 4, 12 eller 32 sider, er med andre ord, helt op til dig.

Vi leverer på hele paletten:

· Konceptudvikling
· Opsætning
· Grafisk design
· Tekstforfatning
· Produktion

Strategi for uddeling af brochurer

Foruden det fysiske produkt, får du selvfølgelig også en sparringspartner som kan guide dig i, hvor og hvordan dine brochurer skal uddeles. Der er eksempelvis stor forskel på, om formålet er at få flere kunder i biksen, eller fokus primært er at udfolde virksomhedens vision og mission. Det er derfor en rigtig god idé at have en strategi forud for uddelingen af brochurer.

I Apropos Bureau sætter vi en dyd i at føre kunden fra A-Z. Vi er fleksible og skaber resultater på kort tid til en fornuftig pris. Du er mere end velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak om det, du skal have produceret.

Andre der har vist interesse for brochurer har også været interesseret i: Flyers, Visitkort, Skilte og Beachflag.

Du kan se alle vores produkter her.

Få samlet dit marketingbehov i én marketingafdeling – uden bindinger

Se priser
FÅ ET TILBUD