Skip to main content

Hastighedsoptimering

Hastighedsoptimering af din hjemmeside er en detalje, som kan få stor betydning for din synlighed, trafik og kundeoplevelse. Vi gider ikke stå i kø, så derfor køber vi varer på nettet i stedet – og her gider vi da slet ikke at vente!

Det kræver mange små finesser at trimme din hjemmeside til en bedre hastighed, og det er her Apropos Bureau kan hjælpe. Med en hastighedsoptimering sørger vi for, at du ikke mister den fjerdedel af potentielle kunder, som forlader hjemmesiden for hvert sekund, det går for langsomt.

 Både kunderne og Google hader en langsom hjemmeside

“Kunderne vil hellere se på maling tørre end at vente på en langsom hjemmeside.

Hvis besøgende ikke når ind på din hjemmeside 2 sekunder efter, de har trykket, så bruger de det sidste sekund på at trykke ”back-space” og finder andre muligheder. Udover at du mister kunder, falder du også i rangeringen på Google. Så det er virkelig ’lose-lose’ med en langsom hjemmeside.

Det er snørklede og nørdede metoder og tiltag, som skal til, før en langsom hjemmeside bliver hurtig nok til, at kunderne bliver på hjemmesiden.

Kender du eksempelvis til:

· Optimering af CMS-system.
· CSS, Scripts og HTML.
· Komprimering af PNG til JPG.

Det gør vi heldigvis og hjælper gerne. Det er nemlig det computer-sprog, som vi opererer med i en hastighedsoptimering af en langsom hjemmeside.

Så selvom det er ligetil med en hastighedsoptimering, skal man altså kende sproget, for at gøre hastigheden tilstrækkelig hurtig nok, hvilket vi i Apropos Bureau har helt styr på!

  En hurtig hjemmeside konverterer kunder!

En hurtig hjemmeside giver flere og vedvarende besøgende og konverterende kunder.

Apropos Bureau hjælper dig med en hastighedsoptimering af din hjemmeside, så kunderne hurtigere kan finde ind til din hjemmeside og forbliver på siden. At din hjemmeside bliver fire gange så hurtig, giver dig en tredobling af besøgende, der bliver på din hjemmeside – når det er en hurtig hjemmeside. Det betyder altså flere besøgende, større konverteringer og mere salg. Det lyder godt, ikke?

Tag fat i os i dag, og hør nærmere om, hvordan vi via en hastighedsoptimering kan give dig flere kunder i biksen og mere synlighed på Google.

Ligesom med en hjemmeside skal være en hurtig hjemmeside, mener vi også at en hurtig betjening og eksekvering er vejen frem. Derudover giver vi smæk for skillingen, uden at vi går på kompromis med kvaliteten.

Nu du er nået hertil – så er der måske andre produkter, du kunne være interesseret i at læse mere om? Andre har bl.a. været interesseret i: Hjemmeside Design, Søgemaskineoptimering, Digital Konceptudvikling og Markedsføringsstrategi.

Hvis du vil tilbage til produktoversigten, kan du se alle produkterne her.

6014 3127 Få et tilbud Få 50+ cases
nyt logo apropos bureau

Der er desværre lukket for ansøgning nu

Skriv din e-mail, og bliv kontaktet næste gang der bliver åbnet en pulje

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed