Hastighedsoptimering af din hjemmeside er en detalje, som kan få stor betydning for din omsætning og synlighed.

Vi gider ikke stå i kø, så derfor køber vi varer på nettet i stedet – og her gider vi da så slet ikke at vente!

Det kræver mange små finesser at trimme din hjemmeside til en bedre hastighed, og det er her Apropos Bureau kan hjælpe. Med en hastighedsoptimering sørger vi for, at du ikke mister den fjerdedel af potentielle kunder, som forlader hjemmesiden for hvert sekund, det går for langsomt.

kontakt

Både kunderne og Google hader en langsom hjemmeside

Kunderne vil hellere se på maling tørre end at vente på en langsom hjemmeside.

Hvis besøgende ikke når ind på din hjemmeside 2 sekunder efter, de har trykket, så bruger de det sidste sekund på at trykke ”back-space” og finder andre muligheder. Udover at du mister kunder, falder du også i rangeringen på Google. Så det er virkelig ’lose-lose’ med en langsom hjemmeside.

Det er snørklede og nørdede metoder og tiltag, som skal til, før en langsom hjemmeside bliver hurtig nok til, at kunderne bliver på hjemmesiden.

Kender du eksempelvis til:
· Optimering af CMS-system.
· CSS, Scripts og HTML.
· Komprimering af PNG til JPG.

Det gør vi heldigvis og hjælper gerne. Det er nemlig det computer-sprog, som vi opererer med i en hastighedsoptimering af en langsom hjemmeside.

Så selvom det er ligetil med en hastighedsoptimering, skal man altså kende sproget, for at gøre hastigheden tilstrækkelig hurtig nok, hvilket vi i Apropos Bureau har helt styr på!

En hurtig hjemmeside giver flere slutkunder!

En hurtig hjemmeside giver hurtigere vedvarende besøgende og slutkunder.

Vi i Apropos Bureau hjælper dig med en hastighedsoptimering af din hjemmeside, så kunderne hurtigere kan finde ind til – og bliver – på din hjemmeside. At din hjemmeside bliver fire gange så hurtig, giver dig en tredobling af kunder som bliver og interagerer med en hurtig hjemmeside. Det betyder altså mere salg og bedre omsætning. Det lyder godt ikke?

Tag fat i os i dag, og hør nærmere om, hvordan vi via en hastighedsoptimering kan give dig flere kunder i biksen og mere synlighed på Google.

Ligesom med en hjemmeside, mener vi også at en hurtig betjening og eksekvering, er vejen til, at du vil vælge os frem for andre. Tilmed får du smæk for skillingen, uden at vi går på kompromis med kvaliteten.

Nu du er nået hertil – så er der måske andre produkter, du kunne være interesseret i at læse mere om? Andre har bl.a. været interesseret i: Hjemmeside Design, Søgemaskineoptimering, Digital Konceptudvikling og Markedsføringsstrategi.

Hvis du vil tilbage til produktoversigten, kan du se alle produkterne her.