Byg broer, og lad trafikken føre kunderne i din retning med en stærk strategi for linkbuilding.

Byg broer, og lad trafikken føre kunderne i din retning med en stærk strategi for linkbuilding.

Linkbuilding er en svær disciplin, da det kræver megen kendskab om diverse medier, muligheder og indflydelsesrige links.

Vi i Apropos Bureau hjælper dig med at få nyttige, relevante og mange links, som direkte giver din hjemmeside mere opmærksomhed, og indirekte får din hjemmeside højere placeret på Google-søgningerne.

kontakt

Hvad er linkbuilding?

Ja, hvad er linkbuilding helt præcis? Det er henvisninger fra andres medier og anskaffelsen af selvsamme links.

Det er vigtigt, at de links og henvisninger du får, er relevant i forhold til det indhold, som du udbyder. For at blive i bro-metaforen, er det eksempelvis træls at ville til San Francisco over Golden Gate Bridge, og så finde sig selv på Lillebælt og ende på Fyn! – Selvom Fyn er fin, ville du nok alligevel vende om med det samme og køre mod lufthavnen. På samme måde, vil irrelevante links være dårlig eksponering for din hjemmeside.

Dine links skal være relevante! Men hvad er linkbuilding så, når vi snakker relevante links?

Hvis din virksomhed sælger boligtilbehør, ville det være relevant at få en anbefaling eller henvisning i et boligmagasin, eller fra indretnings-bloggere på YouTube.

I Apropos Bureau hjælper vi dig med en linkbuildingstrategi: Vi fremfinder rigtige og relevante links-sider, vi etablerer dine links på andres medier og installerer interne links på din egen hjemmeside.

Led trafikken den rigtige vej og kontakt os i dag.

SEO links – links der får din hjemmeside højt på Google

SEO links er linkbuilding som fremmer din placering på Google. Derfor er det igen ekstra vigtigt, at dine links er relevante, så besøgende bliver hængende på din hjemmeside.

De hidtidige beskrevne links har taget udgangspunkt i ekstern linkbuilding, hvor brugeren dirigeres ind på din hjemmeside fra andre medier. SEO links kan dog også være interne links. Det kan eksempelvis være brugen af dette link til vores anden underside: SEO, som du trykker på, fordi du ikke ved, hvad vi taler om, når vi siger SEO.

Det er altså links, som navigerer kunden rundt på din hjemmeside.

I forhold til SEO links (at nå højt på Google), er det essentielt med relevante links fra andre samt interne links på din egen side. Det er det fordi, det for Google er en forsikring og validering om, at dit indhold er nyttigt for den søgning, brugeren har indtastet på Google.

Broafgifter i linkbuilding?

Linkbuilding koster nødvendigvis ikke noget, og mest af alt, handler det om at vælge de rigtige broer og skaffe de rigtige links. Helt simplificeret kan dit indhold selvfølgelig være så godt og eftertragtet for andre, at du automatisk får en masse links. Det er bare ikke altid tilfældet, og så kræver det en effektiv linkbuildingstrategi, som vi i Apropos Bureau kan hjælpe dig med.

Du kan også købe dig til links, hvilket som så meget andet, giver dig hurtig eksponering, men som også koster en del. Alt det skal vi nok drøfte med dig, når du kontakter os.

Tag fat i os, og hør nærmere om, hvordan vi kan bygge broen fra dine drømme og til virkelighed. Vi giver dig smæk for skillingen og garanterer kvalitet samt en fair behandling.

Nu du er nået hertil – så er der måske andre produkter, du kunne være interesseret i at læse mere om? Andre har bl.a. været interesseret i: Flyers, Brochurer, Visitkort og Roll-Up.

Hvis du vil tilbage til produktoversigten, kan du se alle produkterne her.