Vi hjælper dig med din LinkedIn-annoncering.

Vores LinkedIn-annoncering er professionel annoncering på et professionelt medie med en professionel samarbejdspartner – Apropos.

Det var nødvendigt lige at starte ud med et hyggeligt ordspil, nu hvor LinkedIn i sig selv er et top professionelt medie, hvor der ofte bliver skrevet i koder, som flere har svært ved at aflæse.

LinkedIn er et – og hold nu fast – professionelt erhvervsorienteret socialt netværk. Formålet er helt konkret at netværke. At der “netværkes” betyder, at der skabes forbindelser, hvilket videre betyder, at du har en masse mulige kunder, som du kan rette din annoncering efter.

Vi hjælper dig med din LinkedIn, så du bruger de samme koder og vendinger som din målgruppe.

kontakt

LinkedIn ads der er tilpasset profession og arbejdsplads

Vi håndterer dine LinkedIn-ads (læs: annoncer), således at design, meddelelse og henvendelsen efterlever din målgruppe. Apropos målgruppe, er det også noget, vi kan finde frem til. Vi er ærlige og fortæller jer, om det overhovedet er relevant for jer at bruge LinkedIn-ads i forhold til jeres målgruppe. Vi mener dog, at det i et eller andet omfang, altid er smart at være tilstede på LinkedIn som de 1,5 millioner andre danskere, der bruger mediet.

I hvilket omfang det er relevant for jer med LinkedIn-ads, skal vi nok hjælpe dig med at vurdere.

LinkedIn-ads adskiller sig fra andre annonceringsmuligheder i sin måde at kategorisere og anvende besøgendes adfærd. Som noget af det nye, kan du nu på LinkedIn få indsigt i, hvilken erhvervsprofil dine besøgende har:

· Hvilken branche tilhører de?
· Hvilken stillingsbetegnelse har de?
· Hvor arbejder de?
· Hvad har de af uddannelse?

Denne viden er en af mange muligheder, som kan bruges til at rette dine LinkedIn-ads lige nøjagtig efter de type erhvervsprofiler, du vil ’fange’. Producerer du strømper, ville det vel ikke gøre noget at rette dine annoncer direkte til personer inden for tøjbranchen? Sælger du elektroniske armaturer, ville det vel ikke gøre noget at finde frem til elektrikerne, som pt. er med i et millionprojekt ved Kongens Nytorv?

Det er smart med LinkedIn-annoncering, men det er også svært at navigere rundt i. Så er det jo heldigt, at vi er her til at hjælpe – og til en menneskelig pris. Vi kan klare hele paletten inden for LinkedIn-annoncering og i det hele taget alle former for markedsføring.

Annoncering på LinkedIn er den professionelle henvendelse

Som du nok er ved at have fanget, er annoncering på LinkedIn en mere formel henvendelse end eksempelvis det, Facebook tilbyder. At mediet er mere formelt, gør også, at din virksomhed med den rette aktivitet på mediet, kan fremstå mere professionel i udtrykket.

Annoncering på LinkedIn er effektivt, og det er samtidig effektivt for dig at være på mediet, hvis størstedelen af din handel er med andre virksomheder (B2B).

Apropos at ligge i ske med andre virksomheder, vil vi hellere end gerne netværke og linkes med dig. Du er helt sikkert en ekspert i det, du laver, som vi er eksperter i det, vi laver – så kontakt os i dag og lad os bruge vores ekspertise til din annoncering på LinkedIn.

Nu du er nået hertil – så er der måske andre produkter, du kunne være interesseret i at læse mere om? Andre har bl.a. været interesseret i: Online Markedsføring, Branding, Markedsføringsstrategi og Facebook Annoncering.

Hvis du vil tilbage til produktoversigten, kan du se alle produkterne her.