Skip to main content

  Logo-design

Mangler du et logo-design? Et logo er det vigtigste for din visuelle identitet og forståelsen af din forretning.

I Apropos Bureau vil vi gerne hjælpe. Har du ikke et ordentligt logo-design, kommer din markedsføring til at ligne en hovedløs høne, der uigenkendeligt render forvirret rundt, inden den falder om. Lidt dramatisk, men i mange tilfælde desværre også sandt.

Et logo-design skal illustrere utrolig mange ting på én gang. Designet skal ikke bare være sjovt eller pænt at se på. Eller det kan det godt, men så kan din forretning også hurtigt blive misforstået.

Dit logo-design skal indeholde det hele og samtidig være let at afkode.

Det skal udtrykke din virksomheds identitet. Det vil sige, at det skal være stilistisk, fortællende, informerende, kreativt og samtidig stemme overens med det, din forretning udbyder.

 Apropos Bureau udtænker og udarbejder dit firmalogo

Du må ikke negligere betydningen af dit firmalogo. Det er det første og vigtigste signal, dine kunder støder på, hvilket i sig selv skal danne det indtryk, der gør dem nysgerrig. Et firmalogo skal forsikre dem om, at I er det rigtige valg. Så det skal med andre ord sidde lige skabet!

Vi i Apropos Bureau har erfaring med logo-design. Vi giver os tid til at forstå dig og din virksomhed, så vi i samarbejde kan skabe virksomhedens fundament og udtryk i et logo, der gør jer synlige, genkendelige og som oser af kvalitet.

Når du henvender dig til Apropos Bureau, tager vi i samråd en snak om din virksomhed og det produkt, som I udbyder. Derefter går vi i gang – med det samme. Vi sætter os ind i branchen, målgruppen og konkurrenterne. Vi bruger al den fornødne tid på at sikre os, at vi forstår din virksomhed. Næste skridt vil så være, at vores grafiske designere visualiserer et skræddersyet logo-design.

Er du ikke tilfreds med første udkast, bliver vi selvfølgelig ved, indtil du er stolt og glad for dit nye logo. Vi er ikke færdige, før du er helt igennem tilfreds med resultatet.

Vi er fleksible under hele processen og sørger for, at du er med hele vejen. Det er trods alt dit logo – din identitet.

 Skal din egen idé visualiseres i et logo?

Det kan være, at du fra start har en klar idé om, hvordan dit logo skal se ud, men ikke selv mestrer den grafiske del. I så fald kan vi hjælpe dig med at få dine tanker fra en idé – til et visuelt logo. Dertil får du selvfølgelig også en sparringspartner, som vil give dig en ærlig og professionel vurdering af dit logo. Vi siger tingene, som de er.

Hvis du er interesseret i at høre mere, så ring endelig. Vi vil hjertens gerne høre om dine ønsker og idéer. Vi er menneskelige at snakke med og har menneskelige priser.

Nu, hvor du er nået hertil – så er der måske andre produkter, du kunne være interesseret i at læse mere om? Andre har bl.a. været interesseret i: Branding, Grafisk Design, Messematerialer og Skilte.

6014 3127 Få et tilbud Få 50+ cases
nyt logo apropos bureau

Der er desværre lukket for ansøgning nu

Skriv din e-mail, og bliv kontaktet næste gang der bliver åbnet en pulje

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed