Mangler du et logo design? Et logo er noget af det vigtigste for din visuelle identitet og forståelsen af din forretning.

Vi i Apropos Bureau vil gerne hjælpe. Har du ikke et ordentligt logo design, kommer din markedsføring til at ligne en hovedløs høne der uigenkendeligt render forvirret rundt, inden den falder om og dør. Lidt dramatisk, men i mange tilfælde desværre også sandt.

Et firmalogo skal illustrere utrolig mange ting på én gang. Det skal ikke bare være sjovt eller pænt at se på – eller det kan det godt, men så kan din forretning også hurtigt blive misforstået.

Dit logo design skal indeholde det hele og samtidig være let at forstå.

Det skal udtrykke din virksomheds identitet. Det vil sige, at det skal være stilistisk, fortællende, informerende, kreativt og samtidig stemme overens med det, din forretning udbyder.

kontakt

Apropos Bureau er ikke for snobbet til at udarbejde og få trykt dit firmalogo – tværtimod!

Du tænker måske, at det er lidt overdrevet at henvende sig til et reklamebureau for at få designet dit firmalogo – men tænk igen på ovenstående. Det er det første og vigtigste signal, dine kunder støder på, hvilket i sig selv skal danne det indtryk, der gør dem nysgerrig og forsikrer dem om, at I er det rigtige valg. Så det skal med andre ord sidde lige skabet!

Vi i Apropos Bureau har erfaring med logo design. Vi giver os tid til at forstå dig og din virksomhed, så vi i samarbejde kan skabe virksomhedens fundament og udtryk i et logo, der gør jer synlige, genkendelige og som oser af kvalitet.

Når du henvender dig til Apropos Bureau, tager vi i samråd en snak om din virksomhed og det produkt, som I udbyder. Derefter går vi i gang – med det samme. Vi sætter os ind i branchen, målgruppen og konkurrenterne. Vi bruger al den fornødne tid på at sikre os, at vi forstår din virksomhed. Næste skridt vil så være, at vores fingersnilde grafiske designer visualiserer et skræddersyet logo design.

Er du ikke tilfreds med første udkast, bliver vi selvfølgelig ved, indtil du er stolt og glad for dit nye logo. Vi er ikke færdige, før du er helt igennem tilfreds med resultatet.

Vi er fleksible under hele processen og sørger for, at du er med hele vejen. Det er trods alt dit logo – din identitet.

Skal din egen idé visualiseres i et logo?

Det kan være, at du fra start har en klar idé om, hvordan dit logo skal se ud, men ikke selv mestrer den grafiske del. I så fald kan vi hjælpe dig med at få dine tanker fra en idé i hovedet til et visuelt logo. Dertil får du selvfølgelig også en sparringspartner, som vil give dig en ærlig og professionel vurdering af dit logo. Vi siger tingene, som de er.

Hvis du er interesseret i at høre mere, så ring endelig. Vi vil hjertens gerne høre om dine ønsker og idéer. Vi er menneskelige at snakke med og har menneskelige priser.

Nu du er nået hertil – så er der måske andre produkter, du kunne være interesseret i at læse mere om? Andre har bl.a. været interesseret i: Branding, Grafisk Design, Messematerialer og Skilte.

Hvis du vil tilbage til produktoversigten, kan du se alle produkterne her.