I fællesskab med dig udarbejdes en markedsføringsstrategi.

Så du når ud til dine kunder og fastholder dem.

  • Hvem er kunden?
  • Hvor er kunden?
  • Hvordan skal I henvende jer til kunden?

Du ved sikkert alt om det, du udbyder og om branchen, men er måske ikke helt skarp på, hvordan du får formidlet din ekstraordinære ydelse til eventuelle kunder.

Det kan være, at du har forsøgt dig med annoncer og reklamer i højtiderne, men at det på bundlinjen bare ikke har gjort tallene mindre røde.

Hvad gør du galt?

– Du mangler et pejlemærke og en strategi, for det du laver! Ellers skyder du med løst krudt og spilder dine reklamekroner.

kontakt

Du skal have en markedsføringsplan

En markedsføringsplan skal først og fremmest have en klar målsætning.

Hvad vil du? – Skal dit produkt eller din ydelse have mere synlighed og omtale? Vil du have flere kunder ind på din hjemmeside? Vil du sælge et decideret produkt nu og her, eller tænker du langsigtet?

Det skal stå fuldstændig klart, hvad du vil, så du ikke pludselig afviger til andre delmål for virksomheden og gør tingene halvt.

Frygt ikke! Så længe du i alt fald har et produkt eller en ydelse, tager vi i Apropos Bureau dig under armen. Vi assisterer dig med alt det, du har brug for at vide og finde ud af. Vi udarbejder en markedsføringsplan for dig og opsætter en klar målsætning for din markedsføringsstrategi. Vi tager os tid og sætter os fuldkommen ind i din virksomhed, så vi kender din ydelse, branche og kunder.

Vi er et bureau som forstår og kan klare hele paletten, når det kommer til markedsføring. Vi er sublime i grafisk design, vi er ekstraordinære i brugen af online og offline medier og vi kan sparke liv i alle slags annoncer og kampagner.

Offline og digital markedsføringsstrategi?

Vi i Apropos Bureau kan både fremsætte en digital markedsføringsstrategi såvel som en offline.

Som udgangspunkt hænger tingene bedst sammen, men ved at adskille digital markedsføringsstrategi og offline, kan vi give jer et bedre overblik over effekten.
Vores opgave er netop, at give JER en transparent strategi, så I SELV kan håndtere jeres markedsføring. Når det er sagt, vil vi jo altid hjælpe, så hvis vi i fællesskab finder det givende, at vi skal håndtere digital markedsføring eller løbende grafiske opgaver, så påtager vi os gerne de opgaver.

Det er mest af alt for at understrege, at det vi laver, er ud fra jeres præmisser og jeres virksomhed.

Spar dine reklamekroner, og gør tingene helt og fuldkommen. Få professionel sparring, hjælp og en skridsikker markedsføringsstrategi: kontakt os i dag – det koster nemlig ingenting.

Nu du er nået hertil – så er der måske andre produkter, du kunne være interesseret i at læse mere om? Andre har bl.a. været interesseret i: Branding, Visuel Identitet, Digital Konceptudvikling og Online Markedsføring.

Hvis du vil tilbage til produktoversigten, kan du se alle produkterne her.