Skip to main content

  Postkort-tryk

Få dit helt eget postkort-tryk med logo. Et postkort-tryk er efterhånden et synonym for noget personligt og hjertevarmt.

Vi i Apropos Bureau kan udarbejde, opsætte og printe dit helt eget postkort-tryk, så du kan skabe bedre relationer og sprede smil i alle forgreninger af din virksomhed.

 Print postkort og få spredt dit budskab på en lunefuld vis

Print postkort i massevis, og vær’ klar til enhver lejlighed, hvor du kan lykønske eller takke dem, du arbejder med.

Et postkort er bare noget særligt og personligt. Vi elsker at modtage et lækkert postkort-tryk, og det er efterhånden den eneste glæde, vi kan forestille os at finde, når vi åbner postkassen.

Nu er det jo ikke længere kun i postkassen, et postkort hører til. I din virksomhed symboliserer et postkort noget lidt andet:

· Et personligt postkort viser menneskerne bag maskinerne.
· Et postkort er gave-givning som hænges på køleskabet.
· Et postkort er accepteret kvantitativ reklame af din virksomhed.

Postkortet er en måde, hvorpå du kan fortælle kollegaer, kunder og samarbejdspartnere, at du husker, hvad de gør for dig … Og nu kommer marketingsmanden frem, men hvorfor ikke fortælle en kunde, hvor meget du sætter pris på arbejdet, og samtidig få dit logo og slogan (på postkortet) med kunden hjem som en anden gave. Det er jo gratis reklame – på en betænksom måde.

 Et gratis postkort er en gave – og vi elsker gaver

Nu er et gratis postkort jo ikke kun meddelelsen, som hører med. Du kan umuligt skrive nok ”julekort” til, at det decideret har en kvantitativ effekt på din markedsføring. Vi mennesker og især nordjyder elsker gratis ting! – Et postkort bliver ikke anset som ren reklamation, men derimod en gratis gave, vi selv kan bruge næste gang, vi skal sende en fødselsdagshilsen. Gratis postkort er stadig aktuelle, og folk tager postkort med hjem fra messer, institutioner eller receptioner, fordi det er et gratis postkort!

  Printet postkort eller elektronisk postkort?

I Apropos Bureau hjælper vi dig med at skræddersy din personlige hilsen i form af et printet eller elektronisk postkort.

Har du selv et klart budskab og visualisering, kan vi lavpraktisk få det trykt. Der er ingen begrænsninger for, hvor mange vi kan printe eller hvilket format, du vil have dit postkort i.

Vi er specialister i grafisk design og visualisering på både online og offline medier. Derfor kan vi altså også hjælpe med selve udformningen af din personlige, sjove og måske sjofle meddelelse. Vi kan omend opsætte og udforme det som et elektronisk postkort, som du kan sende med i julemailen.

Alt er muligt, og vi står klar til både store og små opgaver. Vi er fleksible og kan assistere med en hurtig løsning, hvis du lige har glemt takkekortet på falderebet til ferien.

Høj kvalitet til en fair pris er et postulat, vi gør alt for at efterleve.

Nu du er nået hertil – så er der måske andre produkter, du kunne være interesseret i at læse mere om? Andre har bl.a. været interesseret i: Flyers, Brochurer, Visitkort og Kampagner.

Hvis du vil se hele produktoversigten, kan du se alle produkterne her.

6014 3127 Få et tilbud Få 50+ cases
nyt logo apropos bureau

Der er desværre lukket for ansøgning nu

Skriv din e-mail, og bliv kontaktet næste gang der bliver åbnet en pulje

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed