Skip to main content

 Profilbeklædning

Profilbeklædning – Løft dit brand, og få firmatøj til brug på arbejdspladsen og på gaden.

Med en ’bogstaveligt talt’ skræddersyet profilbeklædning af kvalitet, klæder vi dig og din virksomhed på til alle anledninger.

Apropos profilbeklædning kan vi håndtere alle former for design, tryk og stoftyper – måske lige med undtagelse af tryk på pels.

Vi er eksperter i markedsføring og vil vove at påstå, at vi kan genskabe ’Kejserens Nye Klæder’ og give dig masser af omtale med et simpelt, men effektivt udtryk i din profilbeklædning – meeen vi ser nu alligevel ingen fordel i, at du skal gå nøgen rundt.

  Firmatøj fremmer dit brand gennem personlig markedsføring

Lægernes kitler viser troværdighed, politiets uniform viser autoritet og dit firmatøj viser – lige nøjagtig det, du vil have det til.

I Apropos Bureau kan vi sørge for, at dit firmatøj og profilbeklædning bliver udformet, designet og trykt, så du kan bære virksomhedens identitet på tøjet såvel som i hjertet.

Vi kan hjælpe med alt slags firmatøj. Som udgangspunkt er der ikke nogen beklædningsgenstand, som vi ikke kan pynte med dit logo og design. Det kan eksempelvis være:
· T-shirts & Poloer
· Skjorter & Veste
· Jakker & Softshells
· Fleece & Veste
· Bukser & Shorts
· Huer & kasketter
· Sportstøj
· Forklæder
· Jakkesæt

Vi kan klare alle størrelser og formater.

 Print på tøj med omhu

Når du skal have print på tøj, er det væsentligt lige at indtænke et par parametre, der har betydning for, hvordan du fremstår med dit brand.

Først og fremmest er det vigtigt, at tøjet eftergiver dit brand, hvorfor farvekoder, stil og design af logo stemmer overens med virksomhedens visuelle identitet.

Derudover skal du vurdere, hvad du vil med din profilbeklædning. Er det medarbejderne som skal bruge print på tøj i dagligdagen? Er det brandambassadører, som skal promovere dit brand? Eller er det til at anvende på arbejdspladsen?

Det er vigtigt at have styr på, for disse tanker skal afspejle sig i din profilbeklædning. Udover at designe og trykke dit print på tøj, giver vi dig også rådgivning og sparring om, hvad der er den bedste løsning, til den situation du står i. Vi er eksperter i markedsføring, så om nogen ved vi, hvordan du brander din ydelse, produkt og virksomhed på rette måde.

Bliv en kejser på gaden og hvor end, du går hen – kontakt os i dag, og hør, hvordan vi kan klæde dig på til alle anledninger. Vi er som sagt fleksible og giver dig smæk for skillingen.

Nu du er nået hertil – så er der måske andre produkter, du kunne være interesseret i at læse mere om? Andre har bl.a. været interesseret i: Annoncer til tryk, Kampagner, Flyers og Messemateriale.

Hvis du vil tilbage til produktoversigten, kan du se alle produkterne her.

6014 3127 Få et tilbud Få 50+ cases
nyt logo apropos bureau

Der er desværre lukket for ansøgning nu

Skriv din e-mail, og bliv kontaktet næste gang der bliver åbnet en pulje

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed