Profilbeklædning – Løft dit brand, og få firmatøj til brug på arbejdspladsen og på gaden.

Med en ’bogstaveligt talt’ skræddersyet profilbeklædning af kvalitet, klæder vi dig og din virksomhed på til alle anledninger.

Apropos profilbeklædning, kan vi håndtere alle former for design, tryk og stoftyper – måske lige med undtagelse af tryk på pels.

Vi er eksperter i markedsføring og vil våge at påstå, at vi kan genskabe ’Kejserens Nye Klæder’ og give dig masser af omtale med et simpelt men effektivt udtryk i din profilbeklædning. – meeen vi ser nu alligevel ingen fordel i, at du skal gå nøgen rundt.

kontakt

Firmatøj fremmer dit brand gennem personlig markedsføring

Lægernes kitler viser troværdighed, politiets uniform viser autoritet og dit firmatøj viser – lige nøjagtig det, du vil have det til.

I Apropos Bureau kan vi sørge for, at dit firmatøj og profilbeklædning bliver udformet, designet og trykt, så du kan bære virksomhedens identitet på tøjet såvel som i hjertet.

Vi kan producere alt slags firmatøj. Som udgangspunkt er der ikke nogen beklædningsgenstand, vi ikke kan pynte med dit logo og design. Det kan eksempelvis være:
· T-shirts & Poloer
· Skjorter & Veste
· Jakker & Softshells
· Fleece & Veste
· Bukser & Shorts
· Huer & kasketter
· Sportstøj
· Forklæder
· Jakkesæt

Vi i Apropos Bureau kan klare alle størrelser, formater og præcis det antal, du lyster og har brug for. Hertil skal det siges, at vi er hurtige i ekspedition og produktion.

Print på tøj med omhu

Når du skal have print på tøj, er det væsentligt lige at indtænke et par parametre, der har betydning for, hvordan du fremstår med dit brand.

Først og fremmest er det vigtigt, at tøjet eftergiver dit brand, hvorfor farvekoder, stil og design af logo stemmer overens med virksomhedens visuelle identitet.

Derudover skal du vurdere, hvad du vil med din profilbeklædning. Er det medarbejderne som skal bruge print på tøj i dagligdagen? Er det brandambassadører, som skal promovere dit brand? Eller er det til at anvende på arbejdspladsen?

Det er vigtigt at have styr på, for disse tanker skal afspejle sig i din profilbeklædning. Udover at producere, designe og trykke dit print på tøj, giver vi dig også rådgivning og sparring om, hvad der er den bedste løsning, til den situation du står i. Vi er eksperter i markedsføring, så om nogen ved vi, hvordan du brander din ydelse, produkt og virksomhed på rette måde.

Bliv en kejser på gaden og hvorend, du går hen – kontakt os i dag, og hør, hvordan vi kan klæde dig på til alle anledninger. Vi er som sagt fleksible og giver dig smæk for skillingen.

Nu du er nået hertil – så er der måske andre produkter, du kunne være interesseret i at læse mere om? Andre har bl.a. været interesseret i: Annoncer til tryk, Kampagner, Flyers og Messemateriale.

Hvis du vil tilbage til produktoversigten, kan du se alle produkterne her.