Rådgivning og marketingskonsulent

Vi er din marketingkonsulent.

Som rådgiver dig i alt indenfor markedsføring.

SPØRG, SPØRG, SPØRG, og du skal få svar. Det er den bedste opskrift til at forstå den kyniske verden omkring reklamer og markedsføring. Du er Spørge Jørgen, og vi er din marketingkonsulent, som svarer og rådgiver dig i alt, der kan give dig flere kunder, større synlighed og salg af dine ydelser.

Apropos marketingkonsulent, rådgiver vi dig om ALT, du har brug for at vide. Vi kigger på din nuværende markedsføring og rådgiver dig i, hvordan du kommer videre herfra. Al rådgivning tager afsæt i dig og din virksomhed.

Dine ydelser er kun lige så gode, som de fremgår for kunden.

kontakt

Rådgivning og hjælp til markedsføring

Som etableret og ekstraordinært reklamebureau, kan vi være svaret på din hjælp til markedsføring.

Hvilke spørgsmål skal besvares? – hvordan får I udbredt jeres brand samtidig med, at det også fremkalder flere konsistente kunder? – hvorfor, hvorfor dit og hvorfor dat?

“Nu skal jeg fortælle jer om reklame
reklame var en meget offline ting
Men så kom Google for at spamme
Og overtog med et kvantespring.
Folk blev både glade og ked af det
Det var fedt men også noget pjat
Hvordan skal I nu lav’ reklame?
Hvorfor, hvorfor dit og hvorfor dat?

Som din marketingkonsulent, kan vi besvare alle de spørgsmål, du må have, og også dem du bør have.

Hjælp til markedsføring omhandler ofte overgangen fra offline til online medier, hvor der hele tiden forekommer nye trends og nye muligheder. Bare rolig, vi i Apropos Bureau har fingeren på pulsen. En del af vores arbejde omhandler netop at være ”up-to-date” på alle nye marketings-muligheder, hvilke vi glædeligt fortæller og rådgiver jer om.

Du skal være Spørge Jørgen, for vi er din marketingkonsulent, som hjælper med at besvare de spørgsmål, du må sidde inde med, og hjælper med at stille de spørgsmål, du mangler at stille:

· Hvad kan jeg bruge diverse markedsføringskanaler til?
· Hvordan anvendes de, og hvordan skal ydelsen formidles til kunder?
· Hvor skal der reklameres? Er det Facebook, Google, avisen, eller på gaden?
· Hvorfor, hvorfor dit og hvorfor dat?

Jo flere spørgsmål du kommer med, desto mere forstår vi, hvor dine problemstillinger ligger, og hvordan vi kan rådgive dig og dine kollegaer ud fra jeres præmisser – vi er jeres hjælp til markedsføring.

Som din marketingkonsulent hjælper vi, hvor vi kan og rådgiver i lige præcis det, du har brug for. Vi er fleksible og er altid klar til at besvare dine spørgsmål, og så er vi altså menneskelige i vores priser. Vi” bonner” dig ikke for de spørgsmål, du stiller, men kun for den tilfredsstillende rådgivning, vi giver.

I første omgang er du mere end velkommen til at ringe og stille spørgsmål – det koster nemlig ingenting.

Nu du er nået hertil – så er der måske andre produkter, du kunne være interesseret i at læse mere om? Andre har bl.a. været interesseret i: Branding, Visuel Identitet, Kampagner og Markedsføringsstrategi.

Hvis du vil tilbage til produktoversigten, kan du se alle produkterne her.

Få samlet dit marketingbehov i én marketingafdeling – uden bindinger

Beregn din pris