Tekstforfatning

Tekstforfatning er smørret på panden, som gør dit brand sprødt og samtidig blødgør kunderne, så de vælger dine ydelser fremfor konkurrenternes.

Din tekstforfatning har med andre ord rigtig stor betydning for det udtryk, du efterlader ved kunderne. Det viser mennesket bag produktet og kan skabe både professionelle og personlige relationer.

Apropos tekstforfatning, kan vi hjælpe med alle former for tekst, som forfattes ud fra jeres identitet og det udtryk, I vil give læserne.

kontakt

En tekstforfatter der kan håndtere store såvel som små opgaver

En professionel tekstforfatter sikrer, at dine ydelser ikke bliver misforstået. Hvis din tekst er sjusket, er der ingen som vil tro på, at din ydelse rent faktisk er solid og professionel. At have en god og velskreven tekst medfører, at du bliver forstået på den helt rigtige måde.

En god og kreativ tekstforfatter kan være med til at forstærke og forankre din virksomhed og den ydelse, I udbyder. I tænker måske, at I selv vil skrive tekst og indhold, da det jo er jeres produkt – bare rolig, det kan I også. I må ikke misforstå en tekstforfatter som en satans karl, der kører jer over og gør, hvad der end passer ham/hende. Tværtimod.

Hvis du læser en biografi, er det jo sjældent hovedpersonen selv, som har tekstforfattet bogen. Det er det ikke, fordi hovedpersonen ved, at han eller hun ikke selv kan få følelser overført til papiret på samme måde, som en god tekstforfatter kan – derfor er det jo stadig hovedpersonens følelser, tanker og oplevelser, som gengives i en tekstforfatning.

I Apropos Bureau skriver vi tekster ud fra din identitet og dine værdier, således det efterlever det udtryk, du vil give. Skal du have produceret tekst til din hjemmeside, nyhedsbreve eller sociale medier, står vi klar. Skal din egen tekst bare rettes til med et par professionelle øjne, kan vi såmænd også klare det. Vi kan håndtere lige nøjagtig det, du har brug for. Der er ingen opgaver, som er for store eller små.

At blødgør Google med SEO-tekst, kræver ekstra smør på panden.

Udover farverige, fortællende og professionelle tekster, kan tekstforfatning også være udarbejdelsen af SEO-tekst. Det vil sige tekst, som er led i en strategi om at komme højt på Google-søgningerne.

SEO-tekst betyder søgemaskineoptimeret tekst, og er lige så indviklet, som det lyder. Ved at gøre din hjemmesidetekst relevant i forhold til Google, kan vi hjælpe med at skabe mere synlighed til dit brand. Vi kender til alle de tricks, der gør dig gode venner med Google, og som samtidig bibeholder kvalitet i dine tekster.

Var mit produkt nu smør, kunne SEO-tekst omhandle at skrive en tekst, som indeholder de mest hyppige Google-søgninger indenfor køb af smør. Samtidig kan der ikke bare skrives: smør der gør smørret til smør via ekstra smør med smørklat på.

Nej, Google dømmer din tekst på dens relevans for målgruppen, og er menneskelig nok til at forsømme tekster, som spammer med gentagne ord. Din SEO-tekst skal tilmed have en bestemt længde, så Hr. Google ved, at der rent faktisk er relevant indhold at læse på din hjemmeside.

Der er meget mere i SEO-tekst, men ovenstående var kun en smagsprøve på, hvad SEO-tekst omhandler. Har du mod på at få mere relevant synlighed med SEO-tekst, så kontakt os. Vi er ikke blege for at sige, at vi er Googles bedste ven og eksperter på området.

Vi håber på, at teksten har været relevant og spændende nok til, at du vil vælge os til at håndtere din tekstforfatning. Hvis du skulle være i tvivl, er teksten her tilmed skrevet i et sprog, der vedligeholder vores venskab med Google. Så kan du jo prøve at regne ud, hvilke søgeord der er anvendt – og det er ikke smørret, der gør’et!

Kontakt os i dag, og hør mere om vores tekstforfatning. Vi er fleksible og arbejder ud fra dine præmisser. Samtidig giver dig smæk for skillingen, så du ikke behøver skrive lange bøger for at sælge dine ydelser.

Nu du er nået hertil – så er der måske andre produkter, du kunne være interesseret i at læse mere om? Andre har bl.a. været interesseret i: Visuel Identitet, Annoncer til tryk, Branding og Søgemaskineoptimering.

Hvis du vil tilbage til produktoversigten, kan du se alle produkterne her.

Få samlet dit marketingbehov i én marketingafdeling – uden bindinger

Beregn din pris