Skip to main content

 Tekstforfatning

Tekstforfatning er smørret på panden, som gør dit budskab sprødt og lækkert!

Tekst og tekstforfatning indgår i adskillige former for marketing: Pressemeddelelser, Nyhedsbreve, Sociale Medier, Annoncering, Brochurer osv.

Dine tekster har stor betydning for det udtryk, du efterlader ved kunderne. Teksten forankrer mennesket bag produktet og kan skabe både professionelle og personlige relationer.

  • Tekst kan bygge broer mellem virksomheder og kunder
  • Tekst kan bygge broer mellem generationer, nationer og visioner
  • Tekst kan være sælgende og levende
  • Tekst kan være snorlige og præcis

… Tekst kan ALT, hvis du bruger ordets magt fornuftigt.

Apropos Bureau forfatter professionelle, levende og sælgende tekster, der formidler dit budskab ud fra din virksomheds DNA.

 Få en professionel tekstforfatter

En professionel tekstforfatter sikrer, at dine ydelser ikke bliver misforstået. Hvis din tekst er sjusket, er der ingen som vil tro på, at din ydelse rent faktisk er solid og professionel. At have en god og velskreven tekst medfører, at du bliver forstået på den helt rigtige måde.

En god og kreativ tekstforfatter kan være med til at forstærke og forankre din virksomhed og den ydelse, I udbyder. I tænker måske, at I selv vil skrive tekst og indhold, da det jo er jeres produkt – bare rolig, det kan I også. I må ikke misforstå en tekstforfatter som en satans karl, der gør, hvad der end passer ham eller hende. Tværtimod.

Hvis du læser en biografi, er det jo sjældent hovedpersonen selv, som har tekstforfattet bogen. hovedpersonen selv kan formentlig ikke få følelserne og tankerne overført til papiret på samme måde, som en god tekstforfatter kan; derfor er det jo stadig hovedpersonens følelser, tanker og oplevelser, som gengives i bogen.

I Apropos Bureau skriver vi tekster ud fra din identitet og dine værdier, således det efterlever det udtryk, du vil give. Skal du have produceret tekst til din hjemmeside, nyhedsbreve eller sociale medier, står vi klar. Skal din egen tekst bare tilrettes af et par professionelle øjne, kan vi såmænd også klare det. Vi kan håndtere lige nøjagtig det, du har brug for. Der er ingen opgaver, som er for store eller små.

En SEO-tekst blødgør Googles

Foruden farverige, fortællende og professionelle tekster kan tekstforfatning også være udarbejdelsen af SEO-tekst. Det vil sige tekst, som er led i en strategi om at komme højt på Google-søgningerne.

SEO-tekst betyder søgemaskineoptimeret tekst og er lige så indviklet, som det lyder. Ved at gøre din hjemmesidetekst relevant i forhold til Google, kan vi hjælpe med at skabe mere synlighed til din virksomhed. Vi kender til alle de tricks, der gør dig gode venner med Google, uden at tekstkvaliteten forringes.

Var mit produkt smør, kunne en SEO-tekst skrives ud fra de mest hyppige Google-søgninger inden for køb af smør. Det kunne være:

 Du kan ikke bare skrive: Smør der gør smørret til smør via ekstra smør med smørklat på.

Nej, Google dømmer din tekst på dens relevans for målgruppen og er “menneskelige” nok til at forsømme tekster, som spammer med gentagne ord. Din SEO-tekst skal tilmed have en bestemt længde, så Hr. Google ved, at der rent faktisk er relevant indhold at læse på din hjemmeside.

Der er meget mere i SEO-tekst, men ovenstående var kun en smagsprøve på, hvad SEO-tekst omhandler. Har du mod på at få mere relevant synlighed med SEO-tekst, så kontakt os. Vi er ikke blege for at sige, at vi er Googles bedste ven og eksperter på området.

Vi håber på, at teksten har været relevant og spændende nok til, at du vil vælge os til at håndtere din tekstforfatning. Hvis du skulle være i tvivl, er teksten her tilmed skrevet i et sprog, der vedligeholder vores venskab med Google. Så kan du jo prøve at regne ud, hvilke søgeord der er anvendt – og det er ikke smørret, der gør’et!

Kontakt os i dag, og hør mere om vores tekstforfatning. Vi er fleksible og arbejder ud fra dine præmisser. Samtidig giver dig smæk for skillingen, så du ikke behøver skrive lange bøger for at sælge dine ydelser.

Hvis du vil tilbage til produktoversigten, kan du se alle produkterne her.

 
 

Få samlet dit marketingbehov i én marketingafdeling – uden bindinger

6014 3127 Få et tilbud Få 50+ cases
nyt logo apropos bureau

Der er desværre lukket for ansøgning nu

Skriv din e-mail, og bliv kontaktet næste gang der bliver åbnet en pulje

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed