Skip to main content

 Tryksager

Tryksager = Tryk af sager med høj kvalitet, et skarpt design og det rigtige budskab.

Mangler du et tryk af dit eget design eller et nyt design på: Plakater, brochurer, flyers, visitkort, reklameflag, beachflag, roll-ups, bannere, messematerialer, POS-materialer, profilbeklædning, bilreklamer, designmanual eller skilte – så stol trygt på os.

Udover almindelig og hurtig tryk af dine tryksager, tilbyder vi også opsætning og design af dine tryksager samt rådgivning om, hvordan du bruger samme effektivt i din markedsføring.

 Reklametryk der trykker på alle de rigtige knapper!

I Apropos Bureau kan vi producere alle former for reklametryk og samtidig rådgive dig i, hvad du skal bruge, hvor de skal bruges og hvordan dine reklametryk skal bruges.

 • “Det er en skrøne, at reklametryk ikke er relevant i en digitaliseret verden. Intet er så troværdigt som det, vi kan sanse med både øjne og hænder”

Står du på en messe, kan du sagtens visualisere dine ydelser med en fladskærm og et par VR-briller for at understøtte dine hightech-ydelser. Hvis du til gengæld er maleren på hjørnet, virker det fjernt og upersonligt at lade al reklamation foregå gennem en skærm. Egentlig er det altid smart at have fysiske reklametryk til enten at supplere det digitale eller stå alene om reklamefremstødet.

Det ville blive en dyr fornøjelse, hvis politikerne skulle hænge en fladskærm op på alle lygtepæle, eller hvis du skulle uddele en Ipad, hver gang du giver dit visitkort.

Det er også meget strengt sat op, men pointen er bare, at reklametryk og tryksager virkelig virker og ud fra få og billige midler kan skabe masser opmærksomhed til dig og dit brand. I Apropos Bureau er vi exceptionelle til grafisk design, hvorfor vi udover at kunne trykke dine tryksager, ligeledes kan designe din kampagne, logo, reklame eller hvad end du begærer.

Det kan blive lidt ensformigt med de samme formater, designs og opsætning, som alle andre også bruger. Vi er vild med skøre, skæve og anderledes designs og idéer, som skiller sig ud fra mængden på messen, på gaden eller i butikken.

 Grafisk Design Bureau og Online Trykkeri

Apropos tryksager, er vi dit trykkeri og din grafiske designer på samme tid.

Med synergien mellem trykkeri og grafisk design kan vi b.la. opsætte, designe og trykke følgende:

 • Plakater, Brochurer & Flyers
 • Visitkort
 • Profilbeklædning og reklameartikler
 • Reklameflag & Beachflag
 • Messematerialer
 • Roll-Ups, Bannere & alt indenfor POS-materialer
 • Skilte
 • Bilreklamer
 • Designmanual

Som trykkeri kan vi klare alle formater inden for de forskellige kategorier, og som grafisk designer, kan vi tilrette dit logo, slogan m.m., så det passer til de enkelte tryksager.

Vi kan være din totalleverandør af tryksager, hvortil vi også giver dig en fair pris og smæk for skillingen. Få en tryg-, total- og taknemmelig samarbejdspartner til at håndtere dine tryksager. Kontakt Apropos Bureau i dag og få en hyggelig nordjysk snak om, hvordan vi kan hjælpe dig.

Nu du er nået hertil – så er der måske andre produkter, du kunne være interesseret i at læse mere om? Andre har bl.a. været interesseret i: Flyers, Brochurer, Visitkort og Plakater.

Hvis du vil tilbage til produktoversigten, kan du se alle produkterne her.

6014 3127 Få et tilbud Få 50+ cases
nyt logo apropos bureau

Der er desværre lukket for ansøgning nu

Skriv din e-mail, og bliv kontaktet næste gang der bliver åbnet en pulje

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed