Grafisk Design

Totalleverandør af grafisk materiale

Vi kan hjælpe med alt inden for grafisk design. Fra visitkort, brochurer og messematerialer til hjemmesidedesign, annoncer (online/offline) og logodesign. I alle størrelser og formater.

Visuel identitet og branding

Vi kan skabe en visuel identitet og rød tråd gennem alle jeres medier, som stemmer overens med værdier og ydelser. Vi sørger for, at jeres visuelle brand bliver genkendt og anerkendt.

Pris pr. kvarter

Vi arbejder med kvarterspriser og ikke pr. påbegyndt time, hvilket vil sige, at I ikke skal tænke på opgavens størrelse og omfang. Vi sender en estimeret tid og pris på opgaven.

Over 10 års erfaring

Vores grafiske afdeling består af garvede fagfolk med over 10 års erfaring samt nyudklækkede talenter, der sammenlagt skaber innovative og professionelle løsninger.

Pris: 250 kr. / pr. kvarter

Kom med en uforpligtende forespørgsel, så sender vi et tilbud tilbage.

DET MED SMÅT

Vores service og grafiske arbejde består af opsætning og design – men vi hjælper selvfølgelig også med en god pris til jer på print og levering af tryksager fra vores leverandører.

Spring læsningen over

Du kan læse dig til en masse, men vi kan også bare tage et uforpligtende møde, hvor jeg kan høre om jeres behov og fortælle lidt om, hvordan vi kan hjælpe.

Så send mig en mail på sn@aproposbureau.dk eller ring 60 14 31 31.

Stefan Noe

Få tilbud her