Skip to main content

UU-Aalborg

UU-Aalborg står for Ungdommens Uddannelsesvejledning i Aalborg Kommune (og Læsø).

  • Tilbyder uddannelsesvejledning til unge mellem 12-24 år
  • Samarbejder med grundskoler, ungdomsuddannelser og jobcentre
  • En del af skoleforvaltningen i Aalborg Kommune

UU-Aalborg er sat i verden for at hjælpe unge gennem en ungdomsuddannelse samt træffe de rette valg på vejen dertil. UU-Aalborg hjælper unge, der mangler guidens og afklaring i forhold til valg af ungdomsuddannelse og job. Vejledningens formål er at støtte de unge i at træffe et reflekteret valg, der passer til netop deres ståsted i livet. UU-Aalborg ønsker at inspirere de unge til at deltage aktivt i fællesskaber og i samfundet.

UU Aalborg
UU-Aalborg-EUD

Vores samarbejde startede i 2018

Vi har samarbejdet med UU-Aalborg i det meste af bureauets levetid. I 2018 hjalp vi UU-Aalborg med design og tryk af medarbejdernes visitkort, hvilket var startskuddet til et tillidsfuldt samarbejde, der kun er vokset med tiden. Vi har gennem en årrække hjulpet med en bred pallette af opgaver. Herunder opsætning, udformning og udvikling af plakater, roll-ups og andre former for klar og tydelig kommunikation i vejledningssammenhænge og i forbindelse med uddannelsesmesser. I dag er vi UU-Aalborgs faste marketingafdeling.

Besøg UU-Aalborg

“Vi er tilfredse, tilbagevendende kunder”

“Vi er bestemt meget tilfredse med at være kunder hos Apropos Bureau. Vi oplever at få god, hurtig og professionel hjælp fra jer – TAK for det! (..) Vi er tilfredse, tilbagevendende kunder, der oplever tryghed hos Apropos Bureau”.

Tina Vestergaard
Teamleder | UU-Aalborg

UU Aalborg-Udannelse

Få samlet dit marketingbehov i én marketingafdeling – uden bindinger

Se priser
6014 3127 Få et tilbud Få 50+ cases