Servisto

Ved at udleje LED-skærme sikrer Servisto, at virksomhederne BLIVER SET af gående og kørende trafik.

  • 10 års erfaring med Outdoor LED-markedsføring
  • Tæller kunder som REMA 1000, Jysk og STARK
  • Har flere år i træk modtaget en Børsen Gazelle

Servisto er Danmarks største leverandør af flytbare LED-skærme. Tag bare en tur ud i det i jyske, så finder du med det samme en af Servistos LED-skærme. Måske har du allerede spottet en reklametrailer ved Biltema, Jysk eller STARK? Du kan også snildt have set en LED-facadeskærm med rullende reklamer, hvis du handler i SPAR eller Meny. Lige nu har Servisto udlejet omtrent 100 LED-skærme, som bryder landskabet med udendørs reklamer, der ikke er til at misse i trafikken.

Servisto-logo
servisto-trailer

Samarbejdet siden 2022

Servisto ved alt om at blive set, når det gælder udendørs synlighed i trafikken. I Apropos Bureau ved vi modsat alt om at blive set, når det gælder online synlighed og webtrafik. Derfor kunne samarbejdet ikke være et bedre match. Målet er at sprede budskabet om, at Servisto er Danmarks mest effektive form for udendørs reklame – til en skarp pris. Det gør vi i første omgang gennem Google Search og Display såvel som Facebook Ads.

“Markedsføring handler om at blive set”

Vi kendte Apropos Bureau fra en fælles kunde og vidste, at de var til at regne med. Vi ved om nogen, at markedsføring handler om at blive set, og derfor var det også på tide, at vi fik sat lidt skub i vores online markedsføring. Apropos Bureau har påtaget sig opgaven med stor selvsikkerhed, og vi har stor tro på, at de lever op til forventningerne. Indtil videre er vi meget tilfredse.

Simon Bagger Mølgaard
Salg- & administrationschef | Servisto

Servisto

Få samlet dit marketingbehov i én marketingafdeling – uden bindinger