Dano GRUPPEN

Dano Gruppen er en lokal håndværker fra Nordjylland med en klar ambition: De vil være nordjydernes favorit-håndværker.

  • Dækker hele Nordjylland
  • Fokus på kvalitet og punktlighed
  • Tilbyder tilfredshedsgaranti

Dano Gruppen er et håndværkerfirma, som tilbyder høj kvalitet til en nordjysk pris. Hos Dano Gruppen bliver du mødt af faste tilbud og undgår grimme overraskelser. Dano Gruppen går du til, hvis du har brug for en handyman i hjemmet såvel som en komplet entreprenør til store projekter.

logo-danogruppen
handyman - dano gruppen

En del af værktøjskassen siden 2021

Apropos Bureau har været en del af Dano Gruppens online værktøjskasse siden slutningen af 2021. Det var dog ikke vores første bekendtskab med Heini (indehaver red.), da han kendte os i forvejen fra tidligere samarbejde. Derfor var det også naturligt for Heini at række ud til os, da Dano Gruppen manglede hjælp til at skabe større opmærksomhed i det nordjyske. Hos Apropos Bureau begyndte vi at udarbejde en plan for Facebook- og Google-annoncering, der skulle give Dano Gruppen flere henvendelser – det er indtil videre lykkedes.

“Der gik ikke længe, før de første henvendelser tikkede ind”

“Målet med at inddrage Apropos Bureau var at få markedsføring, der gav resultater – og det har vi fået. Fra de første annoncer blev udrullet, gik der ikke længe, før de første henvendelser tikkede ind. Ja, faktisk har vi mere end rigeligt at lave i øjeblikket, men vi klager bestemt ikke. Stor anbefaling herfra”.

Heini Nielsen
Indehaver | Dano Gruppen

Danogruppen-bil

Få samlet dit marketingbehov i én marketingafdeling – uden bindinger