Om Apropos Bureau

Vi skaber marketing, der leverer resultater.

Vores services

Apropos Bureau blev grundlagt i 2017 med ambitionen om at skabe et professionelt og værdiskabende bureau, baseret på tillid, troværdighed og gennemsigtighed. Fra vores base i Aalborg Centrum hjælper vi i dag nordjyske virksomheder med at opnå stærke kunderelationer og langsigtede resultater.

Vi er stolte modtagere af en Børsen Gazelle i 2023 og en AA-kreditvurdering for vores sunde vækst og stabilitet. Som Google Partner og Meta Certified sikrer vi, at vores kunder altid får adgang til de bedste værktøjer og strategier på markedet.

Mission

Vi skaber målbare resultater og løfter kundens brand gennem enestående marketingekspertise, understøttet af engagerede medarbejdere og et serviceniveau rodfæstet i tillid og gennemsigtighed.

Vision

Vi vil være et førende marketinghus og kendt for vores høje service, dygtige medarbejdere og positive indflydelse på vores kunders succes.

Vores interne kultur

Hos Apropos Bureau prioriterer vi fællesskab, trivsel og udvikling højt. Vi arbejder altid efter at skabe et sundt arbejdsmiljø, der fremmer kreativitet, engagement og samarbejde. Vi tror på, at de bedste resultater opnås, når vi arbejder sammen og benytter hinandens forskellige fagligheder.

For os er det vigtigt, at alle føler sig værdsat og respekteret. Derfor investerer vi i vores medarbejdere. Vores mål er at skabe en arbejdsplads, hvor man ser frem til at møde ind og bidrage til den samlede succes.

Stærke kunderelationer

Hos Apropos Bureau er opbygning af stærke kunderelationer selve kernen i vores tilgang. Vi engagerer os i kunden og kundens forretningsmål – uanset hvilke opgaver, vi løser. Vi mener nemlig, at en dyb forståelse af kundens DNA giver et solidt samarbejde og succesfulde resultater.

Vores samarbejde er bygget på ærlighed, gennemsigtighed og en stor forståelse for kundens behov. 

Som kunde har du derfor altid fuld indsigt i vores arbejdsproces og -tid. 

I den seneste kundeundersøgelse scorede vi samlet set 9 af 10 i kundetilfredshed, og 100% af kunderne svarede, at de ville anbefale Apropos Bureau til andre. 

PRISER & ANERKENDELSER

Det kræver noget helt særligt at skabe en virksomhed, der – også på langt sigt – skaber værdi.


Modtagelsen af Børsen Gazelle-prisen 2023 er en anerkendelse af vores vækst og stabile forretningspraksis. Vores AA-kreditvurdering bekræfter vores finansielle styrke og evne til at opretholde sunde forretningsforhold.


Vores priser og anerkendelser er et klart bevis på, at vi er en troværdig og pålidelig virksomhed, som kunderne kan regne med. 

Velgørenhed & Støtte

Hos Apropos Bureau tror vi på at give tilbage til samfundet. Derfor støtter vi løbende op om velgørende formål, foreninger og uddannelser, der er med til at gøre en forskel for os og vores medmennesker. Vi mener, at det er vigtigt at være en aktiv del af vores lokalsamfund.

Apropos Bureau er erhvervspartner i Aalborg Kongres & Kultur Center (AKKC) og platinpartner i Aalborg Zoo. Partnerskaberne afspejler vores ønske om at støtte den lokale kultur, sætte bæredygtighed på agendaen og forankre vores tilknytning til Aalborg.

Desuden er vi også stolte af vores tidligere støtte til Kræftens Bekæmpelse, partnerskab med AaB Fodbold og sponsorering af BI Centeret i Brønderslev. Vi ser frem til fortsat at støtte formål, der ligger os nært.

Apropos Bureau er altid åben for at modtage praktikanter fra både Professionshøjskolen UCN og Aalborg Universitet. Vi ansætter gerne nyuddannede og ledige. Vores vigtigste rekrutteringsprincip er at finde kandidater med hjertet, hjernen og sidst værktøjskassen.

Kompetencer

Vi udvikler gennemtænkte marketingstrategier, visuelle identiteter, skræddersyede webløsninger med fokus på at skabe værdi for din forretning – vi hjælper dig og din forretning hele vejen rundt.

digital afdeling

Strategisk rådgivning

— Marketingchef
— Årsbudgetter
— Årshjul
— Statusmøder
— Koordinering
— Planlægning

Ekstern marketing

— Marketingafdeling
— Flex løsning
— Rammeaftale
— Full-service
— Valgfrie services
— Monitorering
— Optimering

Marketingprojekt

— Marketing-konsulent
— Visuel identitet
— Kampagne
— Messestand
— Webdesign
— Grafisk design
— Tekstforfatning

Vil du vide mere?
Kontakt os i dag

Lars Marco Andersen

Udviklingsdirektør