ZJOOS

  • ZJOOS er en webshop, som tilbyder kvalitetssko fra verdenskendte brands.
  • Har foruden webshoppen 2 skobutikker i Hjørring.
  • Tilbyder sko til både ham, hende og børnene.

Udbyder også accessories – som smykker, tørklæder m.m.

Webshoppen www.zjoos-hjoerring.dk er samlingsstedet for et utal af forskellige kvalitetssko. I nutidens Danmark er det svært at finde separate webshops, som primært beskæftiger sig med sko, fødder og pasformer. I zjoos Hjørring er det fødderne, der kommer først. Webshoppen har et stort udvalg af førende brands såsom: Birkenstock, SKECHERS, Steve Madden og Angulus.

Zjoos Logo
Zjoos

Samarbejdet blev indledt i 2019

Vi startede det gode samarbejde med zjoos Hjørring i 2019, hvor hovedmålet var at få aktiveret deres webshop noget mere. Vi indledte med Google SEO og al rugbrødsarbejde for at klargøre en større online indsats efterfølgende. I 2020 resulterede det i, at vi med en ordentlig annonce-strategi var med til at fordoble deres online omsætning for året – allerede inden Black Friday og julesalget. Vi er glade for den tiltro zjoos Hjørring har vist os og stadig viser os.

Indtil videre har vi tre-doblet vores omsætning online

“Vi valgte sidste år at sætte ekstra fokus på vores nye webshop. Så i samarbejde med Apropos Bureau lagde vi en rigtig god strategi for at se, hvordan vi kunne gøre det. Og indtil videre har vi tre-doblet vores omsætning online. Jeg kan på det varmeste anbefale Apropos Bureau”.

Christina Østergaard
Indehaver | zjoos Hjørring

mads-zjoos

Få samlet dit marketingbehov i én marketingafdeling – uden bindinger