Vin Til Folket

Vin Til Folket er en online vinhandel, der ønsker at skænke en WAUW-oplevelse til danskerne.

  • Sælger også gin, rom, tonic og øl i webshoppen.
  • Tilbyder vinsmagning og vinabonnementer.
  • Ejes af det muntre par og vinentusiasterne – Caroline og René.

Som Vin Til Folket selv siger, er de ikke landets største vinhandel, men måske Danmarks hyggeligste vinhandel. Deres vin er ikke dagligvarebutikkernes 50’er vin. Det er heller ikke 1.000 kroners-vinen, som man ikke tør drikke. Det er kvalitetsvin til en fornuftig pris, og Vin Til Folkets mærkesag er at give smagfulde og uortodokse vinoplevelser til en pris, hvor alle kan være med.

Vintilfolket Logo
Vintilfolket vin

Samarbejde – Årgang 2018

Samarbejdet startede i 2018 ved, at Vin Til Folket ønskede en kreativ og finurlig webshop til deres vinhandel. Derefter begyndte vi så småt at rådføre og hjælpe med Google SEO, så trafikken stille og roligt kunne bygges op. I 2020 tog vi næste skridt og igangsatte en aktiv annonce-strategi på tværs af Facebook og Google. I dag nyder vi det delikate og forunderlige samarbejde.

Yderst kompetente og top professionelle

“Vi elsker desuden deres anderledes og lidt skæve vinkel på tingene. Alt er foregået i samarbejde med os, og de har ligeledes altid været åbne overfor vores til tider tossede idéer. Derfor får Apropos Bureau vores varmeste anbefalinger. Tak.”

René
Indehavere | Vin Til Folket

Vintilfolket

Få samlet dit marketingbehov i én marketingafdeling – uden bindinger