Skip to main content

 Grafisk Design

Grafisk design? Har du brug for hjælp ? Vi kan hjælpe med: Visuel Identitet, Designmanual, Hjemmesidesign, Tryksager, Messer og meget mere.

Hvad kan du bruge en grafisk designer til?

✓ Visuel Identitet (rød tråd): Logo-design, farvevalg, typografi m.fl.
✓ Online Marketing: Hjemmesidedesign, annoncering, sociale medier m.fl.
✓ Offline Marketing: Avis, brochurer, visitkort, skilte, oplæg m.fl.

Hvordan arbejder vi med grafik?

Vi har hjulpet mange med at skabe en visuel identitet ud fra kundens DNA. Derudover er grafisk design et nøgleredskab i marketing, hvad enten du skal sælge ydelser online eller lave brugervenlige en hjemmeside.

 Alle Facebook- og Google Displayannoncer er bygget op om grafik. Alle hjemmesider er designet fra bunden af en grafiker. Alle tryksager er skabt ud fra en visuel rød tråd. Alle kreative kampagner understøttes af levende grafisk design.

Skal du have grafisk hjælp? Eller har du spørgsmål?

Marketing kan være en jungle at finde rundt i. Jeg har 15 års erfaring i grafiske løsninger og sidder klar til at hjælpe. Kontakt mig direkte på: 604 3119

Mads Mathiasen
Direktør | Apropos Bureau
[email protected] | 6014 3119

Mads

Har du spørgsmål?

Marketing kan være en jungle at finde rundt i. Jeg sidder klar til at svare på dine spørgsmål. Du er også velkommen til at tage direkte fat i mig, hvis du bare gerne vil have hjælp.

  Mads Mathiasen

  Direktør | Apropos Bureau

  [email protected] | 6014 3119

  Mads

  Få mere at vide om grafisk design

  Grafisk design dækker over meget. Det er meget mere end blot smukke billeder og kreative illustrationer. Grafisk design handler om effektivt at kommunikere et budskab på tværs af forskellige platforme og medier. Med andre ord er grafisk design i sinessens visuel kommunikation – med tryk på kommunikation.

  Som kunde hos Apropos Bureau kan du forvente designløsninger af høj kvalitet og fleksibilitet. Vores dygtige grafikere er altid opdateret på de nyeste trends, programmer og billedværktøjer. Som et kreativt bureau kan vi hjælpe dig med alle typer af grafiske opgaver, som har fokus på design, grafik og visualisering. Vi skaber den røde tråd for din virksomheds identitet.

  Hvilke opgaver kan vi løse for dig?

  ✓ Visuel identitet
  ✓ Designmanual
  ✓ Logo-design
  ✓ Webdesign
  ✓ Messematerialer
  ✓ Tryksager
  ✓ Online Annoncering

  … og meget mere. Om det er en ny visuel identitet med logo, stil og brandingstrategi eller blot et enkelt billede til dine sociale medier, kan voresgrafikere hjælpe dig med en grafisk løsning. Sammen finder vi den perfekte løsning til både din virksomhed og dine kunder. Kontakt os allerede i dag, hvis du har brug for hjælp til dit grafiske projekt.

  Grafisk design

  Tidligere kundeopgaver

  Vores kunder består af softwarevirksomheder, ejendomsmæglere, håndværkere, vinforhandlere og alt derimellem. Vi har hjulpet mange virksomheder med grafisk design på hjemmesider, til sociale medier, trykte medier og meget mere.

  En visuel identitet blev til et vigtigt salgsværktøj

  Siden 2010 har vi hjulpet N.O. Jensen med alt inden for marketing. I dag hjælper vi med annoncering, hjemmeside, presse, tryk etc.

  Målet var at skabe en konsistent og genkendelig visuel identitet, som strækker sig over alle N.O. Jensens medieplatforme. Vi har hjulpet med at skabe den røde tråd i deres visuelle identitet, som nu fungerer som et værktøj til at fremme N.O. Jensens brand.

   

  Nyt design til emballage

  MinusKalk ønskede et nyt emballage til deres ny serie.

  Vi hjalp MinusKalk med at skabe en grafisk identitet, der formidlede hele virksomhedens brand og produktets funktionalitet. Vi var med hele vejen – fra idé og grafisk design til tryk af emballagen.

  MinusKalk emballage design

  Bliv set med grafisk design

  Hver eneste dag scroller folk 133 meter på deres telefon, når de eksempelvis tjekker sociale medier eller læser nyheder. Det er længere end længden på en fodboldbane! Men hvordan hænger det sammen med grafisk design, spørger du måske? Svaret er, at grafisk design kan være med til at fange folks opmærksomhed, så de netop stopper ved din virksomhed. Grafisk design kan være med til at differentiere din virksomhed fra konkurrenterne. Vi skaber grafiske løsninger, der ikke kun fanger folks opmærksomhed, men også vækker deres nysgerrighed og lyst til at vide mere om din virksomhed.

  Vores grafiske løsninger kan bl.a.
  ✓ Øge online salg
  ✓ Øge antallet af henvendelser
  ✓ Øge synlighed

  Gennem grafisk design kan du fortælle din historie, udtrykke dine værdier og kommunikere dit budskab. Grafisk design kan give din virksomhed et professionelt udtryk. Vores erfaring siger, at folk foretrækker at handle med virksomheder, der udstråler professionalisme og troværdighed. Det er netop det, vores grafiske løsninger kan gøre for dig. Hos Apropos Bureau leverer vi professionelt grafisk design, så kvaliteten på din virksomhed opleves af kunderne.

  De rette grafiske kompetencer

  Et logo skaber genkendelighed og troværdighed. En gennemtænkt hjemmeside gør det overskueligt for brugerne. Grafisk design har mange fordele med sig. Det kræver dog, at man har evnen til at praktisere dem.

  Som et kreativt marketingbureau har vi evnen til at benytte grafik, tekstur og rum til at kommunikere med mennesker, du ønsker opmærksomhed fra. Vores værktøjskasse er fyldt med tekst, typografi, billeder, ikonografi, geometriske former, farver og tekstur – og det gælder både til fysiske og digitale medier.

  Vi løser mange forskellige opgaver, hvor ingen af dem er ens. Det betyder, at man skal have en bred indsigt i mange forskellige grafiske discipliner – lige fra Photoshop, InDesign og Illustrator til branding, webdesign og visuel strategi. Hos Apropos Bureau er vi med til at analysere din virksomhed, som en del af at kunne give den bedste løsning til eksempelvis en ny eller forbedret visuel identitet.

  Grafiske kompetencer

  Vi skaber sammen din visuelle identitet

  Hos Apropos Bureau er vi med fra idé til færdigt produkt. Vi lægger stor vægt på en fast og løbende dialog. Gennemsigtighed, tillid og troværdighed er nemlig grundlæggende værdier for os, så vi sørger for, at du altid kan følge med i processen hos os.

  Arbejdsprocessen inden for grafisk design varierer betydeligt alt afhængigt af opgavens karakter. Ikke desto mindre sørger vi altid for, at der er tid til en korrekturgennemgang, hvor du kan vurdere den grafiske løsning og afgøre, om det opfylder dine ønsker og behov. Det er sådan, at vi sammen kommer frem til det bedste grafiske resultat for din virksomhed.

  Hvad koster grafisk design?

  Grafisk design kan være svært at sætte pris på. Det kan koste fra 500 kroner til 100.000 kroner. Prisen afhænger nemlig af dine ønsker og behov.

  Skal vi give et tilbud på din grafiske opgave?
  Vi vil rigtig gerne høre om, hvad vi kan hjælpe dig med af grafiske løsninger. Kontakt os i dag og få et tilbud på dit projekt. Det er 100% uforpligtende, og vi står altid klar til at hjælpe dig i mål med dine visioner.

  Et marketingbureau med flere egenskaber

  Uanset om du søger rådgivning, har brug for grafisk materiale til din markedsføring eller noget helt tredje, kan vi hjælpe dig. Grafisk design er et nøgleredskab i marketing. Hvad enten du skal sælge ydelser online, lave en brugervenlig hjemmeside eller skabe et tiltalende produkt. Grafisk design spiller en vigtig rolle i alt, hvad du foretager dig.

  Vi kan hjælpe dig med en bred vifte af opgaver! Uanset om det er en lille opgave, som enkle visitkort eller trykmateriale, eller en stor opgave, som at udvikle en ny visuel identitet.

  Hos Apropos Bureau laver vi også meget mere end grafisk design. Vi kan også hjælpe med alle former for marketing. Gennem årene har vi hjulpet mange kunder med forskellige opgaver, som eksempelvis indhold til sociale medier, nye tryksager, online annoncering, messeaktiviteter og Google SEO. Nogle bruger os til meget, andre bruger os til lidt. Men en fællesnævner for alle vores kunder er, at grafisk design udgør et vigtigt fundament i deres markedsføring.

  Få et overblik over, hvilke grafiske ydelser vi kan hjælpe med i forbindelse med online og offline marketing.

  Marketing grafisk design

  Brug for hjælp?

  Har du brug for hjælp, eller sidder du med spørgsmål til grafisk design? Så er du velkommen til at tage en snak med Mads Mathiasen.

  6014 3127 Få et tilbud Få 50+ cases
  nyt logo apropos bureau

  Der er desværre lukket for ansøgning nu

  Skriv din e-mail, og bliv kontaktet næste gang der bliver åbnet en pulje

  nyt logo apropos bureau

  Hvad skal vi hjælpe med?

  Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

  Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

  ✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed

  nyt logo apropos bureau

  Hvad skal vi hjælpe med?

  Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

  Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

  ✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed