Skip to main content

 B2B-Leadgenerering

Få større indsigt med B2B-leadgenerering.

Vil du blive klogere på, hvem der besøger din hjemmeside, hvor de kommer fra og hvilken adfærd, de har på sitet? Så kan B2B-leadgenerering hjælpe.

Apropos Bureau er certificeret partner af Leadinfo. Vi tilbyder en større indsigt i de virksomheder og brugere, som besøger din hjemmeside. Din virksomhed får et langt bedre udgangspunkt for at målrette salg og markedsføring uden at skyde med spredehagl.

Det er bare én af mange fordele ved at vælge Apropos Bureau som Ekstern Marketingafdeling.

 98% af dine besøgende kender du ikke

98% af alle dem, der besøger din hjemmeside, efterlader ikke et konkret spor. Med B2B-leadgenerering kan du få større indsigt i dine besøgende gæster og lære deres adfærd at kende.

Hvorfor er det vigtigt?

Det giver dig et meget bedre udgangspunkt, næste gang du skal målrette dine annoncer. Du bliver klogere på din målgruppe, deres behov og deres online adfærd.

Hvordan kan vi hjælpe?

Vi er certificeret partner af Leadinfo. I Apropos Bureau anvender både vi – og flere af vores kunder – B2B-leadgenerering. Det betyder ikke, at vi kan ringe til Preben og sige, at han har vist interesse på vores hjemmeside. Vi kan aldrig se, at Preben har besøgt vores hjemmeside.

Det betyder blot, at vi kan se den virksomhed, som Prebens IP-adresse tilhører. Dette ved at sammenligne med IP-adresser fra Leadinfos store database med IP-adresser. Vi kan få mere information om virksomhedens struktur og den besøgendes adfærd.

Kort og godt: Med B2B-leadgenerering kan identificere din hjemmesides besøgende og skabe bedre salgsmuligheder.

 Helt ajourfør med dataloven

B2B-leadgenerering skal varetages med respekt. Derfor har vi også sikret os, at vi overholder datalovgivningen, når vi arbejder med B2B-leadgenerering. Det gælder både, når vi selv bruger B2b-leadgenerering, og når vi hjælper vores kunder med disciplinen.

Vi anvender leadgenereringsydelser leveret af Leadinfo B.V., Rotterdam, Holland, som genkender besøgende virksomheder på vores hjemmeside baseret på IP-adresser. Det viser os relaterede offentligt tilgængelige oplysninger, såsom virksomhedsnavne eller adresser. Derudover placerer Leadinfo to førsteparts-cookies til at skabe gennemsigtighed omkring, hvordan besøgende bruger  hjemmesiden og behandler domæner fra leverede formularinput (f.eks. “Leadinfo.com”) for at korrelere IP-adresser med virksomheder og forbedre
dets tjenester.

Med B2B-leadgenerering kan vi hjælpe dig og din virksomhed med at kende jeres målgruppe og deres adfærd. Enkelt og effektivt.

Hvis du vil tilbage til produktoversigten kan du se alle produkterne her.

6014 3127 Få et tilbud Få 50+ cases
nyt logo apropos bureau

Der er desværre lukket for ansøgning nu

Skriv din e-mail, og bliv kontaktet næste gang der bliver åbnet en pulje

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed