Skip to main content

 Beachflag

 Beachflag er en alt-i-en-løsning, når du hurtigt og i øjenhøjde skal reklamere med dit brand. Om det er stranden eller på månen, er underordnet – dit beachflag kan tages med over alt, så du altid er klar til at reklamere lidt for dit brand.

 I Apropos Bureau giver vi dig lige såvel en alt-i-en-løsning og kan producere et beachflag præcis ud fra dine ønsker og behov. Vi kan opsætte, designe og printe i alle formater inden for genren.

 Med vores beachflag får du muligheden for altid at afmærke dit ”territorium” … så at sige.

 Beachflag med logo er din måde at “claime” stedet og kunden

 Når dit beachflag med logo bliver sat i jorden, ved forbigående at dit brand er tilstede! Desto flere du har, desto større opmærksomhed får det. Et beachflag med logo er en måde, hvorpå du altid kan spille lidt med musklerne – hvem har den største, og hvem har flest?

Et beachflag med logo er et let-opsætteligt og opspændt flag på omtrent 2-5 meter i højden og en halv til en hel meter i bredden. Det vejer nærmest ingenting og kan sættes op på 2 sekunder. Materialet med dit tryk er holdbart og tåler vind, sol og regn. Det leveres med flag, fod, stang og bæretaske – så fik vi også det formelle på plads.

Et beachflag med logo er som sagt din måde at afmærke dit territorium. Det kan være stationært udenfor butikken, til messer, til events, på et græsareal eller på stranden – apropos beach. Det er altså nemt at have med som en lille håndtaske, og det tager ikke meget længere tid at opsætte end en strandparasol.

 Få et Beachflag med tryk og tag’ dit brand til månen!

 I Apropos Bureau kan vi lavpraktisk producere dit beachflag med tryk. Hvis du vil have lidt mere for skillingen, kan vi selvfølgelig også hjælpe med grafisk design, opsætning og udformning af dit beachflag med tryk ud fra dine præmisser.

Vi kan håndtere alle formater – både i dråbeform og bueform, hvilke er de to hyppigste formater:

· Drop flag: XS – XL ekskl. stanglængde.
· Bow flag: XS – XL ekskl. stanglængde.

 Dit beachflag med tryk kan designes og printes på mange forskellige måder, og ovenstående er kun et eksempel på, hvor vi cirka ligger henne i størrelsen.

 Som en tommelfingerregel er et dråbeformet flag en god løsning, når du skal have trykt dit logo på flaget, mens det bueformede flag er mere skarpt, når det er primært tekst, som skal være i fokus.

 Apropos beachflag

Vil du vide mere om pris, muligheder og specielle ønsker, så skal du bare ringe. Vi kan også hjælpe med meget mere inden for marketing. Måske du endda har brug for en fast marketingafdeling?

Sæt foden i jorden og giv os et kald, så hjælper vi dig med at afmærke dit territorium!

Nu du er nået hertil – så er der måske andre produkter, du kunne være interesseret i at læse mere om? Andre har bl.a. været interesseret i: Roll-Up, Reklameflag, Messemateriale og Kampagner.

Hvis du vil tilbage til produktoversigten kan du se alle produkterne her.

6014 3127 Få et tilbud Få 50+ cases
nyt logo apropos bureau

Der er desværre lukket for ansøgning nu

Skriv din e-mail, og bliv kontaktet næste gang der bliver åbnet en pulje

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed