Magasiner

Tryk af magasiner eller lignende tryksager til at promovere dine produkter eller til at visualisere din vision.

Apropos Bureau kan hjælpe dig med tryk af magasin, katalog eller hæfte. Vi opsætter, udformer og får trykt dit helt egen visuelle budskab.

 Magasin, katalog og hæfter er dine skydevåben

Der er forskel på et magasin, et hæfte og et katalog, men ens for alle er, at de skyder kvalitativ information og budskaber afsted mod dine eksisterende eller potentielle kunder.

Magasiner er – i ordets forstand – også en boks af ammunition til et skydevåben. I trykte medier er det sådan set det samme, og din boks med ammunition, bliver din boks af information, der er klar til at blive skudt afsted.

Et magasin er den indirekte måde at reklamere for dit brand ved at være fortællende og skabe indhold, der fanger og først derefter reklamerer. Vi kender alle til boligmagasiner, hvor de spændende indretningsartikler fanger vores opmærksomhed og på den måde personliggør de produkter, som udbyderen ønsker at sælge. Det er en slags smagsprøve, der fortæller os, hvordan lige præcis “denne gule lampe” passer perfekt ind i vores hjem.

Vil du ramme plet i din markedsføring, har du brug for troværdig og personlig reklamation i form af magasiner eller lignende. Apropos Bureau er skarpskytter inden for grafisk design og markedsføring, hvorfor vi kan hjælpe dig med opsætning, udformning og print af det budskab, du vil have formidlet til potentielle kunder.

På den måde sørger vi for, at du ikke skyder med spredehagl.

Vi kan hjælpe med alle formater, hvorfor vi kan trykke præcis det hæfte, magasin eller katalog, du ønsker. Derudover kan vi også få printet det præcise antal, du efterspørger – samtidig med, at vi rådgiver dig I, hvad der er givende for dig og din forretning.

 Tryk på aftrækkeren med et magasintryk

Et magasintryk er ikke kun reklamation af produkter, men kan også være en samling af cases, hvor jeres produkter eller ydelser er blevet anvendt. Et magasintryk kan også fortælle om virksomhedens opstart, vision og mission som en anden CSR-rapport. Der er mange muligheder, men lige meget hvad, er det information, som indirekte skal skaffe flere kunder i biksen. Det er derfor også vigtigt, at alt det visuelle stemmer overens med det budskab, I vil fortælle.

Apropos Bureau “lader dit magasin op” med det rette visuelle udtryk. Vi camouflerer dog ikke dit brand, men sigter altid efter at skabe synlighed, genkendelighed og professionalisme.

Udover magasintryk har vi også erfaring med tekstforfatning. Vi hjælper hjertens gerne med at få noget liv i magasinets fortællinger.

Nu du er nået hertil – så er der måske andre produkter, du kunne være interesseret i at læse mere om? Andre har bl.a. været interesseret i: Brochurer, Reklameartikler, Annoncer til tryk og Grafisk design.

Hvis du vil tilbage til produktoversigten, kan du se alle produkterne her.

6014 3127 Få et tilbud Få 50+ cases
nyt logo apropos bureau

Der er desværre lukket for ansøgning nu

Skriv din e-mail, og bliv kontaktet næste gang der bliver åbnet en pulje

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed