Tryk af magasin eller lignende tryksager.

Til at promovere dine produkter eller til at visualisere din vision til omverdenen.

Vi i Apropos Bureau kan hjælpe dig med tryk af magasin, katalog eller hæfte. Vi opsætter, udformer og får trykt dit helt egen visuelle budskab.

kontakt

Magasin, katalog og hæfter er dine skydevåben

Der er forskel på et magasin, et hæfte og et katalog, men ens for alle er, at de skyder kvalitativ information og budskaber afsted mod dine kunder eller intenderede kunder.

Magasiner er i ordets forstand også en boks af ammunition til et skydevåben. I trykte medier er det sådan set det samme, og din boks med ammunition, bliver din boks af information, der er klar til at blive skudt afsted mod interessenter.

Et magasin er den indirekte måde at reklamere for dit brand, ved at være fortællende og skabe indhold, der fanger og først derefter reklamerer. Vi kender alle til boligmagasiner, hvor de spændende indretningsartikler fanger vores opmærksomhed og på den måde personliggør’ de produkter, som udbyderen ønsker at sælge. Det er en slags smagsprøve, der fortæller os, hvordan lige præcis “denne gule lampe” passer perfekt ind i vores hjem.

Vil du ramme plet i din markedsføring, har du brug for troværdig og personliggjort reklamation i form af magasiner eller lignende. Vi i Apropos Bureau er skarpskytter indenfor grafisk design og markedsføring, hvorfor vi kan hjælpe dig med opsætning, udformning og print af det budskab, du vil have formidlet til potentielle kunder.

På den måde sørger vi for, at du skyder med skarpt og ikke løst krudt.

Vi kan klare alle formater, hvorfor vi kan trykke præcis det hæfte, magasin eller katalog, du ønsker. Derudover kan vi også få printet det præcise antal, du efterspørger – samtidig med, at vi rådgiver dig I, hvad der er givende for dig og din forretning.

Tryk på aftrækkeren med et magasintryk

Et magasintryk er ikke kun reklamation af produkter, men kan også være en samling af cases, hvor jeres produkter eller ydelser er blevet anvendt. Et magasintryk kan også fortælle om virksomhedens opstart, vision og mission som en anden CSR-rapport. Der er mange muligheder, men lige meget hvad, er det information som indirekte skal skaffe flere kunder i biksen. Det er derfor også vigtigt, at alt det visuelle stemmer overens med det budskab, I vil fortælle.

Apropos Bureau “lader dit magasin op” med visuelle udtryk, der er skræddersyet efter det gevær I bruger og den skov, I jager i. Modsat jagt, sigter vi efter, at dit brand ikke camouflerer sig bag konkurrenterne, men derimod oser af kvalitet.

Udover magasintryk, har vi også erfaring med tekstforfatning, og vil hjertens gerne hjælpe med at få noget liv i dine fortællinger og til dine produkter.

Nu du er nået hertil – så er der måske andre produkter, du kunne være interesseret i at læse mere om? Andre har bl.a. været interesseret i: Brochurer, Reklameartikler, Annoncer til tryk og Grafisk design.

Hvis du vil tilbage til produktoversigten, kan du se alle produkterne her.