[ultimate_spacer height=”100″]

Radioreklamer

[ultimate_spacer height=”100″]
[ultimate_spacer height=”60″]

Lad kunderne gynge med til lyden af dit brand gennem effektive radioreklamer.

Lad kunderne gynge med til lyden af dit brand gennem effektive radioreklamer.

I Apropos Bureau hjælper vi med alt fra idéen og manuskriptet til planlægning og booking af dine radioreklamer.

Vi sørger for, at dine radioreklamer bliver ørehængende og husket, til næste gang lytteren skal bruge din form for ydelse.

[vc_empty_space height=”20px”]
[vc_btn title=”Kontakt for pris eller møde” style=”outline-custom” outline_custom_color=”#ff5c61″ outline_custom_hover_background=”#ff5c61″ outline_custom_hover_text=”#ffffff” shape=”square” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Faproposbureau.dk%2Fkontakt%2F|||” css=”.vc_custom_1549554019741{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_empty_space height=”100px”]
[ultimate_spacer height=”20″]

Lad os tage en snak!

Du kan læse meget mere nedenfor – men vi kan også bare tage en nordjysk snak om, hvordan vi kan hjælpe netop jeres virksomhed med marketing.

Book et uforpligtende møde her.

eller ring på +45 60143131

[vc_empty_space height=”35px”]

En radioreklame får fuld fokus

En radioreklame er stadig effektiv, fordi den får fuld fokus i eksponeringen.

Der skrues stadig op for radioen: I både lydniveau og i særdeleshed også i form af markedsføring via radioreklamer. Radioen er blevet det personlige medie, hvor du lukker alt omkring dig ude og aflaster hjernen til tonerne af musik, nyheder og radioreklamer.

Derfor er det også et medie, hvor du ofte får lytterens absolutte fokus på din radioreklame og dine budskaber. Den fokus skal du udnytte ved at kvalitetsoverføre dit brand, din ydelse og dit værdisæt i en prægtig og genkendelig radioreklame.

Gentagende reklame er som et godt stykke musik, der vokser på os, hver gang vi hører det – såfremt reklamen er ørehængende.

Vi kender alle følelsen af at være væk i vores egne tanker, når vi kører i bil, går en tur eller har taget cyklen på arbejde. Vi hører radio, men vi tænker ikke videre over, hvad vi hører. Selvom vi ikke direkte lytter, plantes lyrikken fra musikken og ørehængende radioreklamer stadig i vores underbevidsthed. Næste gang vi hører samme lyrik, fanger det vores opmærksomhed, fordi vi genkender lyden, hvilket får os til at tænke yderligere over dets verbale budskab.

Apropos Bureau hjælper dig med at samle alle de vigtige budskaber i en enkelt ørehængende radioreklame. Samtidig sørger vi for, at du rammer den rigtige målgruppe ved at være til stede på de rigtige radiokanaler – på det rigtige tidspunkt.

Radioreklamer

Det informative radiospot

Udover blot at være ørehængende, kan der i et radiospot også gives vigtig og aktuel information, som passer til lytterens kontekst.

Med udgangspunkt fra egen erfaring, kan jeg fortælle, at jeg den anden dag var på vej til bryllup i Mariager, hvor jeg lyttede “blindt” til en radiokanal. Da jeg kører ind i Mariager-kommune mødtes jeg auditivt af et reklamespot, som oplyste mig om, at jeg kunne booke en overnatning lige i midten af Mariager – så hørte jeg for alvor efter. Se, her ramte budskabet bullseye på min aktuelle situation, interesse og placering.

Det var et lokalt eksempel, men en reklame som radiospot kan også være effektiv i forhold til at ramme en bred målgruppe, da der er stor diversitet i lyttere på de forskellige radiokanaler.

Der er mange muligheder i det velkendte medie, hvorfor det også er vitalt at have en knivskarp strategi forud for lanceringen.

Apropos radio-reklame

Din radio-reklame er i trygge hænder hos os. I Apropos Bureau sørger vi for at udlede en strategi ud fra din vision, dit produkt og din kundeskare. Vi udarbejder skarpe idéer til din radio-reklame og forfatter manuskriptet ud fra dine præmisser. Vi tager dig fra A-B og sørger for, at din radio-reklame bliver booket ind på de rigtige radiostationer og på det rigtige tidspunkt.

Vores kernekompetence er effektiv markedsføring, hvorom vi kender til alle små afkroge i reklamebranchen. Derfor kan vi også skabe synergi mellem din radio-reklame og andre former for markedsføring. Eksempelvis kunne din radio-reklame være et led i en større kampagne, som florerer på både online- og offline medier.

Med andre ord håndterer vi både store som små opgaver – til nordjyske priser. Kontakt os i dag og hør, hvordan vi får andre til at høre lyden af dit brand!

Nu du er nået hertil – så er der måske andre produkter du kunne være interesseret i at læse mere om? Andre har bl.a. været interesseret i: Bilreklame, Visitkort, Flyers og Roll-ups.

Hvis du vil tilbage til produktoversigten kan du se alle produkterne her.