Roll-up

Roll-up skal åbenbart være engelsk, så lyder det nemlig lidt smartere, ikke? Spøg til side så er roll-up faktisk lige så smart i dets funktion som i dets catchy engelske navn.

Vi i Apropos Bureau kan designe, forme, opsætte og trykke dine roll-ups, så de er lige så catchy for øjet, som navnet er i ørene.

Skal vi designe dine næste roll-ups til messen?

 Et roll-up-banner der baner vejen!

I Apropos Bureau skræddersyer vi dit roll-up-banner, så det skiller sig ud fra mængden og både er informerende og inspirerende i sit udtryk.

Roll-up-banner er specielt effektivt til messer, eller hvis du skal have en stand til et event m.m. De er hurtige, nemme og effektive at slå op i en fart og ligeledes at pakke sammen i den medfølgende bæretaske.

I Apropos Bureau er vi erfarne og fortrolige med grafisk design, hvilket er essentielt for et flot og enestående roll-up-banner. Det kan være, at du allerede ved præcis, hvordan dit banner skal ”folde sig ud”.  I så fald kan vi guide dig i bestilling af dine tryksager.

Vi kan klare alle formater inden for genren. Alt kan lade sig gøre, så uden at gå for meget i detaljer, er det eneste, du skal vurdere:

· Skal det bruges få gange og være hurtigt og billigt?
· Skal din roll-up være ekstra holdbar, så den kan bruges mange gange?
· Skal dine roll-ups være dobbeltsidet eller enkeltsidet?
· Skal du have én eller et dusin?

Ens for alle løsninger er, at en roll-up er nem at håndtere og opstille. På samme måde er det også nemt for dig at skubbe opgaven hen til Apropos Bureau. Så er du nemlig sikker på, at dine tryksager bliver professionelle, skarpe og unikke.

 Få et skarpt roll-up-banner-design

Indenfor mulighedernes grænser skræddersyer vi dit helt eget roll-up-banner-design, så det afspejler din virksomhed og samtidig er fængende for øjet.

En roll-up er en fornyet form for skriftrulle, der på samme måde kan rulles sammen, så den ikke fylder noget. Et dristigt gæt er, at I nok alle har set en skriftrulle før – om ikke andet i film. Hvis det er tilfældet, ved I også godt, hvor lidt samarbejdsvillig sådan et rullede dokument kan være – det ruller sig hele tiden sammen igen!

En roll-up er løsningen! Fidusen er, at dets roll-up-banner-design er snoet rundt i en kasette (boks), hvorfra du enkelt trækker og strækker den ud. Med tilhørerne stænger holdes den på plads i udstrakt form.

“Med et lækkert, ekstraordinært og personliggjort design får du masser af synlighed”

Vil du høre mere om, hvordan vi kan skabe ‘rock and roll’ med dine roll-ups, så ring i dag. Vi vil meget gerne være din marketingafdeling.

Nu du er nået hertil – så er der måske andre produkter, du kunne være interesseret i at læse mere om? Andre har bl.a. været interesseret i: Kampagner, Plakater, Reklameartikler og Messemateriale.

Hvis du vil tilbage til produktoversigten, kan du se alle produkterne her.

6014 3127 Få et tilbud Få 50+ cases
nyt logo apropos bureau

Der er desværre lukket for ansøgning nu

Skriv din e-mail, og bliv kontaktet næste gang der bliver åbnet en pulje

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed