Roll-up skal åbenbart være engelsk, så lyder det nemlig lidt smartere, ikke?

Spøg til side så er roll-up faktisk lige så smart i dets funktion som i dets catchy engelske navn.

Vi i Apropos Bureau kan designe, forme, opsætte og trykke dine roll-ups, så de er lige så catchy for øjet, som navnet er i ørene.

kontakt

Et roll-up-banner der baner vejen!

I Apropos Bureau skræddersyer vi dit roll-up-banner, så det skiller sig ud fra mængden og både er informerende og inspirerende i sit udtryk.

Roll-up-banner er specielt effektivt til messer, eller hvis du skal have en stand til et event m.m. De er hurtige, nemme og effektive at slå op i en fart og ligeledes at pakke sammen i den medfølgende bæretaske.

I Apropos Bureau er vi erfarne og fortrolige med grafisk design, hvilket er essentielt for et flot og enestående roll-up-banner. Det kan være, at du ved præcis, hvordan dit banner skal ”folde sig ud” og i så fald, får vi også lavpraktisk trykt dine roll-ups.

Vi kan klare alle formater inden for genren. Alt kan lade sig gøre, så uden at gå for meget i detaljer, er det eneste, du skal vurdere:

· Skal det bruges få gange og være hurtigt og billigt?
· Skal din roll-up være ekstra holdbar, så den kan bruges mange gange?
· Skal dine roll-ups være dobbeltsidet eller enkeltsidet?
· Skal du have én eller et dusin?

Ens for alle løsninger er, at en roll-up og dets roll-up design er nemt at håndtere og opstille. Derudover lover vi, at vi går lige så meget i detaljen med designet og formatet, lige meget hvad og hvor meget, du ønsker at få trykt.

Rul derudaf med et skarpt roll-up-banner design

Indenfor mulighedernes grænser skræddersyer vi dit helt eget roll-up-banner design, så det afspejler din virksomhed og samtidig er fængende for øjet.

En roll-up er en fornyet form for skriftrulle, der på samme måde kan rulle sammen, så den ikke fylder noget. Et dristigt gæt er, at I nok alle har set skriftrullerne i film om Romerriget, og hvis ikke, så i al fald i Harry Potter. Hvis det er tilfældet, ved I også godt, hvor lidt samarbejdsvillig sådan et rullede dokument kan være – det ruller sig hele tiden sammen igen!

En roll-up er løsningen! Fidusen er, at dets roll-up-banner design er snoet rundt i en kasette (boks), hvorfra du enkelt trækker og strækker den ud, og med tilhørerne stænger holder den på plads i udstrakt form.

Med et lækkert, ekstraordinært og personliggjort roll-up-banner design, fører alle veje til din stand eller forretning og ikke mod Rom.

Vil du høre mere om, hvordan vi kan skabe ‘rock and roll’ med din roll-up, så ring i dag og få et uforpligtende tilbud. Vi er fleksible og giver dig altid en fast lav pris.

Nu du er nået hertil – så er der måske andre produkter, du kunne være interesseret i at læse mere om? Andre har bl.a. været interesseret i: Kampagner, Plakater, Reklameartikler og Messemateriale.

Hvis du vil tilbage til produktoversigten, kan du se alle produkterne her.