SEO

SEO er Super Effektiv Opmærksomhed

SEO står godt nok for søgemaskineoptimering, men kan altså i denne forklaring oversættes til Super Effektiv Opmærksomhed.

Det er groft sagt en måde, hvorpå du får din hjemmeside højt på søgemaskiner som Google, så potentielle kunder eller ønskede besøgende, trykker ind på din hjemmeside fremfor andres.

I Apropos Bureau er vi eksperter i SEO, og bruger meget energi på at hjælpe andre med at få opmærksomhed af Google og dermed kunder.

Søgemaskineoptimering er “gratis” og effektiv

Søgemaskineoptimering lyder omfattende, og det er det på sin vis også, men til gengæld er det gratis, fremfor eksempelvis Google Adwords, som er betalt annoncering.

Søgemaskineoptimering er vigtigt, fordi I som virksomhed helt sikkert ønsker at få synlighed og præsentere jeres produkter eller ydelser for potentielle kunder – og her kan vi altså bare ikke komme udenom Google.

På under 1 minut, har det der svarer til Danmarks befolkning lavet en Google-søgning, og så kan du matematisk begynde at regne på, hvor mange der i mellemtiden har købt en avis, åbnet den og læst din annonce på side 7?

Med søgemaskineoptimering kan du rent faktisk, uden de store omkostninger, stryge til tops på Google, og få guidet potentielle kunder ind på din hjemmeside.

Det handler bare om at gøre det ordentligt, og det er her Apropos Bureau er eksperter.

 Hvad er SEO så? – Hvordan bruges det?

Hvad er SEO? – Det er relevans!

Det er det korteste og det mest nøjagtige svar. For som en anden skønhedskonkurrence, vurderer Google, hvor relevant din side er ud fra mange snørklede parametre. Miss Universe skal ikke bare være smuk og klog, men skal også være relevant og have masser af indhold – samtidig er det vigtigste nok, at ”hun” adskiller sig fra alle de andre konkurrenter. Det samme gør sig gældende med din hjemmeside, hvor Google er den benhårde dommer.

Det var en MEGET forenklet måde at forklare: ”Hvad er SEO?”, og det er selvfølgelig noget mere omfattende end en diadem og udryddelse af hungersnød.

Det er blandt andet:
· On-page-optimering
· Off-page-optimering
· Linkbuilding
· Hastighedsoptimering
· SLL – Sikkerhed
· Bounce Rate

  Apropos SEO

Ovenstående er ord fra det sprog, vi bruger og kommunikerer med hver eneste dag.

SEO handler altså om at ramme alle de rigtige parametre som listet ovenfor, så Google anser din hjemmeside som mere relevant end dine konkurrenters.

Det er her, vi i Apropos Bureau kommer ind i billedet! Vi kender alle tricks og alle små snævre finurligheder der gør, at dit brand og hjemmeside får opmærksomhed fra Google og dermed de ønskede kunder. Vi sørger for, at du får opmærksomhed på de søgeord, der passer til dig, så kunderne forbliver og interagerer med din hjemmeside.

Er du bare på side 2 i Google-søgningerne, er der ingen der finder vej til din hjemmeside. Det er hårdt og kynisk, og du er hele tiden er nødt til at opdatere og vedligeholde din hjemmeside grundet konkurrencen og Google. Et håndgribeligt eksempel er, at Google i dag – for nyligt – vægter hjemmesider, der passer til mobiltelefonen højere, end dem der primært er fokuseret på computeren. Derfor skal din hjemmeside hele tiden vedligeholdes, så du kan få og beholde en god placering.

Modsat annoncering der giver en hurtigt og kort effekt, er SEO din Miss Universe. Hun skal skal bygges op og indeholde alle mulige forskellige parametre, så hun lidt efter lidt når ind til hjertet på dommeren (Google) og dermed alle seere (målgruppe). Der er ingen der kan huske gårsdagens Miss Universe, hvorfor hun er nødt til hele tiden at vedligeholde sit udseende og være aktuel, så hun også vinder morgendagens konkurrence.

“SEO er den langsigtede men konstante løsning. Vi hjælper dig med kontinuerligt at have potentielle kunder på besøg i dit digitale hjem”

SEO Søgemaskineoptimering

 Søgeord der passer på din virksomhed

I Apropos Bureau kan vi hjælpe dig i gang med rette søgeord og SEO, så din hjemmeside vedvarende holdes ajour på Google, og du får masser af kvalitativ opmærksomhed.

“Hvis du mangler evidens på, hvad vi kan, skal du prøve at søge på disse søgeord: ”Reklamebureau i Aalborg”. Som du vil se, ligger vi nummer 1-3 (efter de betalte annoncer), hvilket korrigerer dag til dag, hvorfor vi hele tiden vedligeholder og opdaterer vores hjemmeside”

Det gør vi blandt andet i form af denne tekst, som også er tilpasset søgeord og søgemaskineoptimering. At du sidder og læser det her lige nu, er i sig selv – med stor sandsynlighed – grundet vores fokus på søgemaskineoptimering – MIND BLOWING!

Vi ligger i toppen på en sætning, der beskriver os bedst, og det skal ses i lyset af, at vi på nuværende tidspunkt, er et lille lokalt reklamebureau.

Vi er eksperter i SEO, og har hjulpet os selv og mange andre med at nå højt på søgeresultaterne ved hjælp af en toptrimmet, aktuel og vedligeholdt hjemmeside.

Apropos Bureau elsker SEO, og elsker at tale om det. Vi har endda skrevet en artikel som kan hjælpe dig i gang: læs mere om hvordan du kommer igang selv her.

Vil du vide mere og har lyst til at høre nærmere om, hvordan vi via SEO kan skabe Super Effektiv Opmærksomhed, er du velkommen til at ringe. Vi er fleksible og giver os tid. Ligesom med SEO, går vi også op i, at det ikke skal koste dig en bondegård at blive bemærket.

Nu du er nået hertil – så er der måske andre produkter, du kunne være interesseret i at læse mere om? Andre har bl.a. været interesseret i: Online Markedsføring, Linkbuilding, Søgeordsanalyse og Google AdWords.

Hvis du vil tilbage til produktoversigten, kan du se alle produkterne her.

6014 3127 Få et tilbud Få 50+ cases
nyt logo apropos bureau

Der er desværre lukket for ansøgning nu

Skriv din e-mail, og bliv kontaktet næste gang der bliver åbnet en pulje

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed