valgplakater

Valgplakater

Om designet til jeres valgplakater skal være mest mod højre eller venstre, er ikke af betydning for os – vi hjælper, hvor vi får lov.

Vi opsætter, udformer og printer jeres valgplakater i lige nøjagtig det format, I ønsker. Hvis i tilønsker det, idégenererer og tekstforfatter vi også indhold til valgplakaterne, der stemmer overens med jeres ideologi – med et lille snert af markedsføring selvfølgelig!

kontakt

Politiske plakater til påpasselige priser

Få trykt jeres politiske plakater hos Apropos Bureau og få et visuelt udtryk, der stemmer overens med jeres budskab.

Det er simpelthen essentielt med kvalitet af materiale, når I skal have udformet jeres politiske valgplakater. For det første er det da træls, hvis jeres valg-ansigt skal kigge mod skyerne i stedet for på forbigående.

For det andet er det heller ikke vildt smart at proklamere innovation eller bæredygtighed på en plakat, hvis ydre er slidt og grynet grundet det danske vejr.

Apropos kvalitet, sørger vi får, at dine politiske valgplakater udstråler holdbarhed og beskaffenhed, lige meget hvordan vejret former sig de pågældende dage.

valgplakater

Apropos Bureau kan trykke og printe i alle formater – også i de velkendte:
· Valgplakater på kanalplader.
· Valgplakater på papir – silk.

“Men, men, men … Skulle vi nu ikke vælge at holde os indenfor lovgivningen, som siger, at dine politiske plakater ikke må være større end 0,8 kvadratmeter – vi håber, det er okay.

Tryk af valgplakater der vækker opsigt på den helt rigtige måde

Apropos tryk af valgplakater, tør vi nævne den indirekte sandhed: valgplakater er markedsføring, og markedsføring er vi eksperter i.

“Med tryk af valgplakater, tør vi også godt bøje janteloven en smule, for vi ved, at vi er exceptionelle til det, vi laver.

Vi er en ekstraordinær leverandør af jeres valgplakater, fordi vi også giver jer en skovlfuld markedsføring oveni.

Vi i Apropos Bureau ved, hvor hurtigt et valg kan udskrives, og er derfor klar til at udskrive dine tryk af valgplakater lige så hurtigt!

Ring til os, og hør’ nærmere om, hvordan et nordjysk reklamebureau kan hjælpe dig med at få stemmer! – Vi gratter ikke med priserne!

Nu du er nået hertil – så er der måske andre produkter, du kunne være interesseret i at læse mere om? Andre har bl.a. været interesseret i: Kampagner, Brochurer, Flyers og Reklameartikler.

Hvis du vil tilbage til produktoversigten, kan du se alle produkterne her.

Få samlet dit marketingbehov i én marketingafdeling – uden bindinger

Beregn din pris