Et visitkort er dit faste håndtryk og glimt i øjet.

Som gør dig husket, velanset og præsentabel i første møde med potentielle kunder.

Derfor er det ekstremt vigtigt med et godt indtryk, hvilket om noget imødekommes af et flot, personligt og stilistisk visitkort.

I Apropos Bureau kan vi både designe, opsætte og printe dit visitkort, så du efterlader det helt perfekte førstehåndsindtryk ved potentielle kunder.

kontakt

Et visuelt stærkt visitkort-design giver det bedste indtryk

I Apropos Bureau kan vi sagtens få trykt dit eget visitkort-design, men vi kan altså også håndtere og hjælpe med selve udformningen af dit visitkort-design.

Rent praktisk, er dit visitkort en meget lille informativ beskrivelse af dig og din virksomhed. Der er altså ikke meget plads på kortet til at “sige noget”. Du kan derfor heller ikke skrive en masse om virksomhedens værdier, mission og din egen profil.

Hertil er det dit visitkort-design, der gennem en visuel kommunikation skal formidle dine værdier og det udtryk, du vil have virksomheden til at associeres med.

Det er derfor alfa-omega, at dit visitkort er ’spot-on’ i designet.

Det er jo dit førstehåndsindtryk og tidspunktet, hvor størstedelen træffer en beslutning om, hvorvidt de vil bruge dine ydelser eller produkter. Til de som lige skal tænke en smule mere over det, gør det ikke spor, at dit visitkort stikker ud fra mængden i de 20 andre visitkort som findes frem, når der er brug for din form for ydelse.

I Apropos Bureau er vi ekstraordinære til grafisk design og visuel identitet. Vi ved, hvad kunden tænker, hvorfor vi også er direkte og hudløse ærlige, hvis vi mener, dit visitkort-design bør optimeres og modsat, hvis det bare skal printes.

Eksempelvis kan en sjov gimmick på dit visitkort give meget men forkert opmærksomhed. Du har muligvis kun oplevet, at alle trækker på smilebåndet, når de får dit visitkort – men det er ikke sikkert, at sjovt er godt, og kan det tænkes, at kunden ikke ligefrem vil have ”ham den sjove” til at håndtere hendes mands rettergang? Pointen er, at der virkelig skal tænkes over udtrykket i det lille kort, for det siger utroligt meget.

I Apropos Bureau hjælper vi dig med at give præcis det førstehåndsindtryk, du gerne vil efterlade.

Et stærkt visitkort online og offline udstråler konsistens og professionalisme

Apropos Bureau kan håndtere alt indenfor tryk af visitkort, og vi mener, at det også er en god idé at have et visitkort online, da første møde ofte finder sted på de digitale platforme.

Det ville være ren utopi, hvis alle intenderede kunder lige kunne få dit fysiske visitkort i hånden ved første møde. Dog sker førstehåndindtrykket ofte allerede med en digital kontakt. Derfor kan du efterleve utopien en smule, ved at være klar med et digitalt håndtryk og indtryk i form af et visitkort online, som eftergiver dit fysiske kort.

I Apropos Bureau kan vi designe, opsætte og trykke dit fysiske visitkort, men vi både udformer og giver dig også et visitkort online, som i formatet kan bruges til de digitale platforme: e-mails, powerpoints, Facebook og meget mere.

Det skaber konsistens i din henvendelse til potentielle kunder og efterlader et professionelt og personligt indtryk, hvor end du møder kunden.

Visitkort-størrelse og –gørelse.

Vi i Apropos Bureau kan give dig præcis den visitkort-størrelse, du vil have og printe i præcis den gørelse, du ønsker.

I samråd og sparring med dig, finder vi frem til det helt perfekte trykformat af dit visitkort. Der er forskel på visitkort -størrelse, -tykkelse, -form, -materiale, -tryksider og -antal. Alt er muligt, og det hele er på dine præmisser – vi er ikke færdige, før du er glad og tilfreds.

Kontakt os i dag, og få en uforpligtende sparring og et konkret tilbud på håndtering af dine visitkort. Vi er fleksible og hurtigreagerende, hvis du har brug for hjælp, og så er vi dæleme nordjysk’ i prisen.

Nu du er nået hertil – så er der måske andre produkter, du kunne være interesseret i at læse mere om? Andre har bl.a. været interesseret i: Flyers, Brochurer, Postkort og Grafisk Design.

Hvis du vil tilbage til produktoversigten, kan du se alle produkterne her.