Drøm stort og stå stærkt med en webshop.

Som krydser alle de digitale muligheder med den fysiske butiks charme og troværdighed.

Apropos webshop, efterlever vi dine ønsker, din identitet og dine produkter i en webshop, som har et simpelt professionelt ydre og et gennemarbejdet detaljeret indre.

Vi kan etablere dig og din webshop, så både du og kunderne nemt kan navigere og interagere med brugergrænsefladen.

kontakt

Online butik med offline muligheder

Vi mener den bedste online butik, er den som kan gengive brugervenligheden og den personlige service fra den fysiske butik.

Overordnet sker det ved at inkorporere et brugerorienteret design til din online butik.

– Vi gør det nemt for dine kunder, at teste og visualisere produkterne.

– Vi gør det nemt for dem at navigere rundt og hurtigt, at kunne færdiggøre deres ordre.

– Vi gør det nemt for dig og kunden, at kommunikere sammen.

– Vi hastigheds-optimerer din webshop således, at kunderne ikke får kø-følelsen i din online butik.

– Vi skaber tillid og troværdighed med et design, der overfører dine værdier til en visuel identitet, der sidder lige i skabet.

– Vi gør din online butik lige så synlig som en fysisk, ved at få dig højt op på Google-søgningerne med en toptrimmet SEO-orienteret webshop.

– Vi krydser din webshop til alle dine andre medier, således alle veje fører hen til din online butik. Samtidig kan vi designe en visuel identitet, der kan gå igen på alle dine platforme, så du efterlader det samme troværdige udtryk.

– Vi kan markedsføre din webshop gennem skræddersyede kampagner og annoncer, som alle leder kunder hen mod dine produkter fremfor konkurrenternes.

– Vi udvikler en webshop som en skabelon til dig, hvor du nemt og simpelt kan anvende de forskellige funktioner.

Summa summarum gør vi det nemt at være dig med en færdiggjort og detaljeret webshop ud fra dine præmisser.

Dine ønsker i et håndgribeligt webshop-design

I Apropos Bureau er en af vores spidskompetencer at designe kunders tanker og drømme i et lækkert webshop-design.

Du har helt sikkert en idé om, hvad du vil, og hvor du vil hen. Den tanke skal vi ikke forstyrre, men prøve at efterleve gennem et webshop-design, der passer til dig. Som markedsførings-specialister siger vi dog alligevel til, hvis vi mener, du kan få udbytte af at gøre noget andet, men derudover er det altså dig, der er chefen i processen.

Vi er først færdige, når du er tilfreds med resultatet. Vi efterlader dig ikke bare i en jungle af nye funktioner og digitale muligheder, men står også efterfølgende klar til at rådgive dig og til at optimere dit webshop-design.

Få et effektivt og nytænkende bureau til at skabe profit og større omsætning for dig gennem en brugervenlig og stilistisk webshop.

Som nordjyder ved vi, at der skal spares, hvor spares kan, hvilket vi også garanterer, er tilfældet med os som din webshops-udvikler. Kontakt os, og hør’ mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med dit webshop-design.

Nu du er nået hertil – så er der måske andre produkter, du kunne være interesseret i at læse mere om? Andre har bl.a. været interesseret i: Branding, Grafisk Design, Markedsføringsstrategi og Annoncer til tryk.

Hvis du vil tilbage til produktoversigten, kan du se alle produkterne her.