Skip to main content

Calundan

Ejendomsmæglerfirmaet Calundan er et lokalt og uafhængigt ejendomsmæglerfirma i Vendsyssel.

  • Over 40 års erfaring. Grundlagt af Jens Jørgen Calundan i 1977.
  • Har butik i Frederikshavn, Hjørring og ejer SKAGEN Mægleren.
  • Hjælper også kunderne med erhvervs- og investeringsejendomme.

Ejendomsmæglerfirmaet Calundan holder fast i sine værdier. De er forblevet uafhængige og lokale gennem mere end 40 år. Ejendomsmæglerfirmaet Calundan hjælper både købere og sælgere med villaer, sommerhuse, lejligheder etc.

Ud over boligafdelingerne har firmaet også en erhvervsafdeling, Calundan ERHVERV, hvor indehaver Jens Jørgen Calundan med et stort kendskab til lokalsamfundet hjælper erhvervskunderne sikkert videre via salg og udlejning af alle former for erhvervsejendomme.

I 2018 blev vi deres marketingafdeling

Vi mødte først Ejendomsmæglerfirmaet Calundan i deres butik i Frederikshavn. De ønskede nye inputs til deres branding – online og offline. Vores idéer og Ekstern Marketing-løsning blev taget godt imod, hvorfor vi indledte et fast samarbejde. Sidenhen har vi hjulpet med et hav af grafiske opgaver samt annoncering, Google SEO, sociale medier og ad hoc. I 2019-2020 fik vi for alvor taget hul på arbejdet med SKAGEN Mægleren. I dag er vi hele firmaets faste marketingafdeling.

Besøg Calundan

“Vores marketing er i trygge hænder

“Apropos Bureau har været en pålidelig samarbejdspartner de seneste år. De er hurtigreagerende og yderst kreative i alt, de leverer. I Ejendomsmæglerfirmaet Calundan føler vi, at vores marketing er i trygge hænder. Det kan jeg personligt skrive under på”.

Brian Jensen
Ejendomsmægler M.D.E | Ejendomsmæglerfirmaet Calundan

Få samlet dit marketingbehov i én marketingafdeling – uden bindinger

Se priser
FÅ ET TILBUD