Købsmæglerne

Købsmæglerne hjælper boligkøbere med at opnå den rigtige pris i bolighandlen.

  • De har sammenlagt 30 års erfaring som ejendomsmæglere.
  • Købsmæglerne blev stiftet i 2016.
  • I 2019 havde de et gennemsnitligt afslag pr. sag på: 112.025 kr.

Købsmæglerne har boligkøbernes interesse. I bund og grund er Købsmæglerne en medspiller, som sidder på købers side af forhandlingsbordet. Deres primære opgave er at skabe 100% tryghed i bolighandlen. Det gør de ved bl.a. at tilbyde: Købsvurdering, prisforhandling og juridisk gennemgang i forbindelse med en bolighandel.

Vi blev deres marketingafdeling i 2020

Da vi mødte Købsmæglerne, havde de allerede en stor kundeportefølje. Ikke desto mindre blev samarbejdet etableret for at fortælle endnu flere nordjyder, at Købsmæglerne kan give dem tryghed i bolighandlen. Vi udarbejdede og igangsatte derfor en konkret annonce-strategi på tværs af Google og Facebook. I dag er vi stadig med til at skabe kontinuerlig synlighed og interesse – som Købsmæglernes faste marketingafdeling.

Besøg Købsmæglerne

“Vi fik hurtigt travlt

“Vi fik hurtigt travlt, da Apropos Bureau udrullede de første annoncer på vores vegne. Det klager vi slet ikke over. Bureauets know-how inden for markedsføring er formidabelt og klart en anbefaling værdig. Deres værdier passer tydeligt til vores, hvilket gør samarbejdet komfortabelt.
Vi oplever et meget troværdigt og gennemskueligt koncept, som går i god tråd med den etik, vi selv arbejder efter.

Vi har prøvet flere markedsføringsfirmaer tidligere og har desværre måtte konstatere, at det ikke er en selvfølge andre steder

Vi kan give Apropos Bureau vores bedste anbefalinger.”

Thomas Boe
Indehaver | Købsmæglerne

Få samlet dit marketingbehov i én marketingafdeling – uden bindinger

Beregn din pris