Skip to main content

LUND Interiør

LUND Interiør er en butik og webshop, som tilbyder inspirerende og moderne interiør til hjemmet.

  • Et familieforetagende som ejes af ægteparret Kristina og Jimmi.
  • Oplevelse, drømme og kvalitet er nøgleord i LUND Interiør.
  • Fører bl.a. brands som Nicolas Vahé, House Doctor og SACKit

LUND Interiør er oprindelig en fysisk interiørbutik i hjertet af Hirtshals. I dag er det også navnet på deres webshop. En webshop som giver hele Danmark muligheden for at mærke og købe lidt af den hjemlige ånd, de er kendt for. Her tilbyder de et stort udvalg af interiør til hjemmet i forskellige prisklasser.

LundInteriør logo
Lundinteriør butik

I 2020 fandt vi hinanden

Vi begyndte samarbejdet med LUND Interiør i 2020. De havde (og har) fuld fart over egen interiørbutik i Hirtshals og ønskede, at webshoppen fulgte trop. Derfor blev Apropos Bureau sat til at designe en ny webshop. Her ‘kopierede’ vi stemningen fra deres lokale butik i samspil med en forbedret online kundeoplevelse. Som deres marketingafdeling hjælper vi i dag LUND Interiør med bl.a. promovering af deres inspirerende webshop.

Besøg LUND interiør

“De har allerede bevist deres værd

“Apropos Bureau skubbede gang i vores online butik. Vores butik i Hirtshals er vores hjertebarn, og derfor var tillid et bærende ord, da den skulle online. I dag kan jeg med ro i maven sige, at vi har stor tillid til Apropos Bureau. De har allerede bevist deres værd med vores smukke webshop.”

Kristina Ølgaard Johansen
Indehaver | LUND Interiør

Lundinteriør

Få samlet dit marketingbehov i én marketingafdeling – uden bindinger

Se priser
6014 3127 Få et tilbud Få 50+ cases