Skip to main content

Palle Mørch A/S

Palle Mørch A/S er en nordjysk virksomhed, som tilbyder forbrugsregnskaber med formålet om at gøre det nemmere at administrere ejendomsforbruget.

  • Leverandør af forbrugsregnskaber og -målere 
  • Administrerer omtrent 60.000 lejligheder 
  • Nordjysk service gennem 80 år

Hos Palle Mørch kan du få hjælp til at håndtere ejendomsforbrug og indkøbe forbrugsmålere. Der er altså en stor chance for, at de administrerer dit forbrug, hvis du bor i en nordjysk lejlighed. Palle Mørch har eksisteret siden 1933, og derfor bærer de på en rig historie. De var eksempelvis nogle af de første til at udbrede brugen af varmemålere og varmeregnskaber, hvilket i dag har gjort dem til den førende leverandør i Nordjylland.

Palle Mørch-logo
Palle-Mørch-Eksempel

Ekstern marketingafdeling siden 2021

Det fast samarbejde mellem Palle Mørch og Apropos Bureau startede i sommeren 2021, men “flirten” begyndte allerede i 2018, hvor vi for første gang havde et møde med salgschefen, Peter Asmussen. Da Palle Mørch i 2021 stod og manglede hjælp til udarbejdelsen af deres grafiske materiale og generelle kommunikation, hev de derfor straks fat i os. I dag står vi stadig i spidsen for Palle Mørchs grafiske materiale samt kommunikative opgaver i form af eksempelvis infobreve, app-guide og annoncering.

Besøg Palle Mørch A/S

“De hjælper med det samme, når vi sender opgaver”

“Vi er glade for vores samarbejde med Apropos Bureau. De hjælper med det samme, når vi sender opgaver, og så tilpasser de sig altid vores behov for markedsføring. De er til at stole på.”

Peter Asmussen
Salgschef | Palle Mørch

PM-radiator

Få samlet dit marketingbehov i én marketingafdeling – uden bindinger

Se priser
6014 3127 Få et tilbud Få 50+ cases