Skip to main content

Sports Universe

Sports Universe er et motionsunivers, som tilbyder motionsevents, sportstøj og store medaljer.

  • Danmarks måske største udbyder af virtuelle motionsevents.
  • Sports Universe har 100% fokus på fællesskab.
  • Har fået medieopmærksomhed for deres bæredygtige FOLDEKOP.

Hvis du har lyst til at være sund og have det ‘skide-skægt’ samtidigt, så skal du tilslutte dig Sports Universe. Det store motionsunivers dækker over flere discipliner, hvor fællesnævneren er fællesskab. Ligegyldigt hvilket event man tilmelder sig, er der altid en storslået medalje i vente på mållinjen, hvilket efterhånden er blevet et image for Sports Universe.

SportsUniverse Logo
Sportsuniverse-Apropos

Parløb siden 2019

Vi har samarbejdet med Sports Universe siden 2019, hvor vi sammen med stifteren, Mark Laursen, satte os ned for at snakke om idéer og drømme. Vi startede samarbejdet med at designe bemærkelsesværdige medaljer for Runners DK (samme ejer). Sidenhen har samarbejdet overhalet alle forventninger, og i dag er vi fast marketingafdeling for Sports Universe. Vi har bl.a. udviklet deres website og hjælper stadig med grafisk materiale til de mange events.

Besøg Sports Universe

Stort fællesskab

“I Sports Universe handler alt om fællesskab. Derfor passer Apropos Bureau godt ind! Vi har altid en super fed sparring om nye tiltag. Ja, så kan jeg også godt lide, at jeg kan få dem til nærmest alt. Tak for altid skarpe medalje-designs og min nye webshop”.

Mark Laursen
Stifter | Sports Universe

Sportsuniverse

Få samlet dit marketingbehov i én marketingafdeling – uden bindinger

Se priser
6014 3127 Få et tilbud Få 50+ cases