Skip to main content

Timeplan Software A/S

TimePlan Software hjælper virksomheder i mere end 25 lande med vagtplanlægning, tidsregistrering og HR-administration.

  • 25 års erfaring med at håndtere arbejdstimer og arbejdsmarkedsregler
  • TimePlan bruges af store kæder som POWER, JYSK og Netto
  • På Computerworlds TOP 100-liste over it-virksomheder i Danmark

Med mantraet “respecting your time” har TimePlan Software  skabt en Workforce Management-softwareløsning, som i dag anvendes i nærmest alle brancher. Det gælder alt fra detail og finans til restaurationer og forlystelsessteder. Løsningen alle bruger hedder TimePlan og er en software, der gør det nemt for medarbejderne at registrere tid, at planlægge vagter og at holde styr på alle gældende regler. Målet er at spare TID og dermed udgifter.

TimePlan
Samarbejde TimePlan

Marketingafdeling siden 2021

TimePlan Software søgte hjælp til tekstforfatning, da deres primære tekstressource gik på barsel. De skulle derfor bruge en alsidig samarbejdspartner, som kunne forfatte tekster til diverse medier: hjemmesidetekster, annoncetekster, SoMe-tekster, pressemeddelelser m.fl. Både behov og værdier matchede Apropos Bureaus marketingafdeling, hvorved det blev TID til et samarbejde.

Besøg TimePlan Software

“Vi er meget tilfredse med teksternes kvalitet”

Det var min kollega, som fik samarbejdet op at stå, så jeg vidste faktisk ikke, hvad jeg skulle forvente. Det ved jeg nu. Stefan (Kommunikationsansvarlig red.) er altid klar til at gribe de opgaver, jeg sender afsted og hjælper også proaktivt med at vedligeholde vores kommunikation. Vi er meget tilfredse med teksternes kvalitet og generelt samarbejdet.

Judit Szendrei Nordsmark
Marketing Manager | Timeplan Software A/S

TimePlan Software Marketing

Få samlet dit marketingbehov i én marketingafdeling – uden bindinger

Se priser
6014 3127 Få et tilbud Få 50+ cases