Bureauet

Marketing i øjenhøjde

Apropos Bureau er et ærligt, personligt og nordjysk reklamebureau med base i Aalborg. Vi indeholder den perfekte synergi mellem erfarne reklamefolk og nytænkende talenter. Vi har en vision om at blive Nordjyllands foretrukne reklamebureau, uden at gå på kompromis med vores mission om altid at møde kunderne i øjenhøjde og have tid til hver enkelte. Vores fornemmeste opgave er at levere de absolut bedste resultater, hvorfor vores fokus er på konstant at levere en professionel service til aftalt tid. I kan forvente et reelt og loyalt samarbejde – en markedsføringsindsats leveret i øjenhøjde.

Enkel

Vi leverer enkel og letforståelig markedsføring. Et helt centralt element i succesfuld markedsføring er, at budskabet er let at afkode. Både når vi kommunikerer til jer som vores kunde, og når vi kommunikerer fra jer til jeres kunder. Der er ingen grund til at pakke tingene ind.

Målrettet

Vi leverer konkret og målrettet markedsføring. For at opnå de bedste resultater er det essentielt, at markedsføringen er målrettet kundesegmentet. Ved at holde fokus på kundesegmentet, opnår vi det optimale resultat af den konkrete indsats.

Relevant

Vi leverer marketing i den rigtige type og mængde, som er relevant for jeres virksomhed og kundeskare. Derfor har vi fokus på at forstå jeres DNA og i samråd definere klare og relevante målsætninger, så vores samarbejde bliver det mest effektivt.

Synergi

Vi skaber synergi mellem virksomhed, ydelser og markedsføringen af samme. Det er alfa-omega, at I har et genkendeligt udtryk, så kunderne kan identificere jer, lige meget hvor og hvilke medier I anvender. Vi giver en komplet visuel identitet på tværs af medier – online og offline.

Vision

Vi vil være den foretrukne samarbejdspartner inden for marketing for små og mellemstore virksomheder i Nordjylland inden 2023.

Mission

Vi leverer marketing i øjenhøjde som værdifuld samarbejdspartner, hvilket efterleves gennem god og personlig service, høj tilgængelighed, fleksibilitet og troværdighed.

Erfarne reklamefolk og kreative talenter

Mads Mathiasen

Mads Mathiasen

Kreativ Direktør / Partner

60 14 31 19 / mm@aproposbureau.dk

Lars Marco Andersen

Lars Marco Andersen

Udviklingsdirektør / Partner

60 14 31 29 / lma@aproposbureau.dk

Stefan Noe

Stefan Noe

Kommunikationsansvarlig

60 14 31 31 / sn@aproposbureau.dk

Mads Vittrup Bak

Mads Vittrup Bak

Brand Manager

51 28 49 07 / mvb@aproposbureau.dk

Stine la Cour Andersen

Stine la Cour Andersen

Tekstforfatter

22 26 37 00 / slca@aproposbureau.dk

Simon Jensen

Simon Jensen

Digital Konceptudvikler

20 44 33 02 / sj@aproposbureau.dk

Cecilie Nicole Christensen

Cecilie Nicole Christensen

Grafisk Designer

29 72 10 65 / cnc@aproposbureau.dk

Cecilie Uldum

Cecilie Uldum

Tekstforfatter

60 51 75 71 / cu@aproposbureau.dk

Spring læsningen over

Du kan læse dig til en masse, men vi kan også bare tage et uforpligtende møde, hvor jeg kan høre om jeres behov og fortælle lidt om, hvordan vi kan hjælpe.

Så send mig en mail på sn@aproposbureau.dk eller ring 60 14 31 31.

Stefan Noe