LOKALT REKLAMEBUREAU I AALBORG

Effektiv reklame i øjenhøjde

Apropos Bureau er et ambitiøst og ærligt nordjysk reklamebureau med base i Aalborg. Vi vil være det foretrukne bureau, og vores fornemmeste opgave er at levere de absolut bedste resultater til vores kunder. Vores fokus er derfor konstant at levere en professionel ydelse, til aftalt tid. Du kan forvente et reelt og loyalt samarbejde – en markedsføringsindsats leveret i øjenhøjde. Vi udfører alle reklame- og markedsføringsopgaver lige fra enkeltstående opgaver til totalløsninger med planlægning, sparring, løbende udvikling og leverandørkontakt.

Enkel

Vi leverer enkel og letforståelig reklame. Et helt centralt element i succesfuld markedsføring er, at budskabet er enkelt og let at afkode for modtageren. Derfor anvender vi simple begreber og forståelige budskaber i vores arbejde.

Målrettet

Vi leverer konkret og målrettet reklame. For at opnå de bedste resultater er det essentielt, at markedsføringen er målrettet kundesegmentet. Ved at holde fokus på kundesegmentet, opnår vi det optimale resultat af den konkrete indsats.

Relevant

Vi leverer relevant reklame baseret på din virksomheds behov. Derfor er det nødvendigt, at vi har godt kendskab til virksomhedens profil og har afklaret målsætningerne for det konkrete markedsføringsinitiativ.

Synergi

Vi skaber synergi mellem virksomhed, ydelser og markedsføringen af samme. Det er alfa-omega, at I har et genkendeligt udtryk, så kunderne kan identificere jer, lige meget hvor og hvilke medier I anvender. Vi giver en komplet visuel identitet på tværs af medier – online og offline.

Hvad de siger om os

Mød reklamebureauet

Holdet bag Apropos Bureau

Mads Mathiasen

Mads Mathiasen

Kreativ Direktør

60 14 31 19 / mm@aproposbureau.dk

Lars Marco Andersen

Lars Marco Andersen

Projekt- og Kontaktchef

60 14 31 29 / lma@aproposbureau.dk

Stefan Noe

Stefan Noe

Kommunikationsansvarlig

60 14 31 31 / sn@aproposbureau.dk

Mads Vittrup Bak

Mads Vittrup Bak

Brand Manager

51 28 49 07 / mvb@aproposbureau.dk

Stine la Cour Andersen

Stine la Cour Andersen

Tekstforfatter

22 26 37 00 / slca@aproposbureau.dk

Simon Jensen

Simon Jensen

Digital Konceptudvikler

20 44 33 02 / sj@aproposbureau.dk

Presseomtale

Spørg os om alt

Kontakt Info

Schleppegrellsgade 51, 9000 Aalborg

+45 60 14 31 29

kontakt@aproposbureau.dk

www.aproposbureau.dk