Apropos Ekstern Marketing

Én fast totalleverandør af marketing

Få tilgang til alle vores serviceydelser og ekspertise. Slip for at kontakte forskellige til grafisk design, sociale medier, hjemmesider eller kommunikation. Få én fast partner til at håndtere det hele.

Få en alt-i-én medarbejder

I får tilknyttet en hel marketingafdeling med garvede reklamefolk og innovative talenter, der har hver sin spidskompetence inden for marketing. Dvs. I ikke skal til- eller fravælge marketing, men frit kan vælge ydelser efter jeres behov.

4.000 kr. for en HEL marketingafdeling

I får en HEL marketingafdeling fra 4.000,- pr. måned. I bestemmer 100% selv, om I bruger 4 timer den ene måned og 15 timer den næste. Desto mere tid I bruger, desto større rabat (se priser).

Vi har tid til jeres virksomhed

Som jeres marketingafdeling giver vi os tid til en personlig service, tid til at dele alt med jer, tid til forstå og sætte os ind i jeres virksomhed. Samtidig fanger vi jer ikke i ulogiske abonnementer. I skal kun betale for den tid, I har brug for!

Få endnu mere indsigt

Vil du have uddybet dine muligheder – Så læs artiklen her.

Priser – Ekstern Marketing

4-7 timer

Timepris: 1.000,-

7-10 timer

Timepris: 900,-

10% rabat

10+ timer

Timepris: 800,-

20% rabat

Det med småt
– Mindstepris pr. md. 4.000 kr. // Ingen binding // Tidsregistrering pr. minut (ikke time)
– Vi takserer for anvendte minutter og ikke pr. påbegyndt time. Så hvis opgaven tager 20 minutter, er det den tid, vi takserer for. På den måde slipper I for tanken om, hvorvidt det er tiden værd at få løst selv lavpraktiske opgaver.

Få samlet dit marketingbehov i én marketingafdeling – uden bindinger

Kontakt os her