Apropos Ekstern Marketing

Én fast totalleverandør

Få tilgang til alle vores serviceydelser og ekspertise. Slip for at kontakte forskellige til grafisk design, sociale medier, hjemmesider eller kommunikation. Få én fast partner til at håndtere det hele.

Få en alt-i-én medarbejder

I får tilknyttet en hel enhed af garvede reklamefolk og innovative talenter med hver sin spidskompetence inden for marketing. Dvs. I ikke skal til- eller fravælge marketing, men frit kan vælge ydelser efter jeres behov.

Spar min. 4.000 kr. månedligt

Som marketing-partner får I 10 timers arbejde for 6.000 kr. månedligt ekskl. moms. Med en timepris på 600 kr. modsat vores normalpris på 1.000 kr., kan I spare min. 4.000 kr. efter blot én måned som partner!

Vi har tid til jeres virksomhed

Tid til en personlig service, tid til at dele alt med jer, tid til forstå og sætte os ind i jeres virksomhed. Samtidig fanger vi jer ikke i ulogiske abonnementer. I skal kun betale for den tid, I har brug for!

Løsninger der dækker din virksomheds behov

Ekstern Marketing #1 – 4 timer

Denne aftale udløser 20% rabat – også på ekstra timer til 800kr. pr. time for måneden.

Pris: 3.200/md.

Ekstern Marketing #2 – 7 timer

Denne aftale udløser 30% rabat – også på ekstra timer til 700kr. pr. time for måneden.

Pris: 4.900/md.

Ekstern Marketing #3 – 10 timer

Denne aftale udløser 40% rabat – også på ekstra timer til 600kr. pr. time for måneden.

Pris: 6.000/md.

DET MED SMÅT

Med vores pris for enkeltydelser på 1.000 kr. i timen, kan I derfor spare min. 4.000 kr månedligt ved at blive fast samarbejdspartner.

Vi takserer for anvendte minutter og ikke pr. påbegyndt time. Så hvis opgaven tager 20 minutter, er det den tid, vi takserer for. På den måde slipper I for tanken om, hvorvidt det er tiden værd at få løst selv lavpraktiske opgaver.

Få endnu mere indsigt

Har du lyst til at læse endnu mere om at være Apropos Marketing Partner – Så læs artiklen her.

Spring læsningen over

Du kan læse dig til en masse, men vi kan også bare tage et uforpligtende møde, hvor jeg kan høre om jeres behov og fortælle lidt om, hvordan vi kan hjælpe.

Så send mig en mail på sn@aproposbureau.dk eller ring 60 14 31 31.

Stefan Noe