Facebook annoncering er ikke til at komme udenom, når vi snakker online markedsføring.

Det er nemt at lave Facebook annoncering, men hvis du laver det uden omtanke, et solidt for- og efterarbejde og uden et specifikt mål, har det ingen eller en meget lille effekt, og det er penge ud ad vinduet.

Vi i Apropos Bureau påtager os gerne hele processen og sørger for, at dine annoncer henvender sig til den rigtige målgruppe, på den rigtige måde og får den rigtige effekt. I samarbejde med dig, udarbejder vi en strategi for Facebook annoncering, der understøtter dine ønsker, dit budget og som er tilpasset din målgruppe.

kontakt

Hvorfor er annoncering på Facebook vigtigt?

Det korte svar er, at annoncering på Facebook er relevant, fordi alle bruger Facebook, hvorfor dine kunder og intenderede kunder helt sikkert også gør det. Det er der de befinder sig, og der de har tid – og er modtagelige – for den information, du vil give.

Vi tager os tid til at forstå og sætte os ind i dig og din forretning. På den måde får vi et større kendskab til målsætning, kunder og vision, hvilket er det bedste udgangspunkt forud for annoncering på Facebook.

Apropos Bureau er et reklamebureau, hvilket vil sige, at vi er eksperter i branding og markedsføring. Derfor får du ikke kun et bureau som står for selve annonceringen, men du får et bureau der håndterer: segmentering, grafisk design, tekstforfatning, eksekvering og effektmåling på eksempelvis din Facebook annoncering – og du får det til en menneskelig pris.

Apropos Bureau laver i samarbejde med dig en strategi for din Facebook annoncering

Som sagt kræver det et stort forarbejde, hvis du ikke vil skyde forkert i din Facebook annoncering. Det forarbejde påtager vi os gerne i samarbejde med dig og din virksomhed. Vi besvarer sammen spørgsmål som:

· Hvad er formålet med din annonce?
· Hvem er din målgruppe?
· Hvilket budget skal du regne med?
· Hvor skal modtagerne navigeres hen?
· Hvilken effekt har din annonce?

Vi hjælper med al slags markedsføring, og Facebook annoncering er just en bid af kagen. Har du lyst til at bruge mere energi på Facebook, kan vi også assistere med kontinuerlig branding og etablering af din forretning på Facebook.

Anderledes hjælper vi dig også med at forstå mediet og være selvstyrende, så du fremadrettet selv kan lave effektive annoncer og navigere rundt i Facebooks mange muligheder – vi hjælper dig med lige nøjagtig det, du har brug for.

Nu du er nået hertil – så er der måske andre produkter, du kunne være interesseret i at læse mere om? Andre har bl.a. været interesseret i: Søgemaskineoptimering, Branding, Hjemmeside Design og Google AdWords.

Hvis du vil tilbage til produktoversigten, kan du se alle produkterne her.