Skip to main content

 Grafisk designer

Brug for en grafisk designer? Vi efterlever: “Der er 3 svar til et godt design: JA, NEJ og WOW! – WOW er altid det, du skal gå efter”. – et kendt citat fra den anerkendte grafiske designer Milton Glaser – og hvor har han ret!

Har I brug for WOW-effekt i jeres visuelle identitet og kommunikation? Apropos Bureau står klar som din grafiske totalleverandør og samarbejdspartner.

 Fast Grafisk Design-Partner

Vi mennesker kaperer billeder lang bedre end ord. Så på samme måde, som du med sikkerhed tænker, før du taler, når du fremlægger for en potentiel kunde, skal du også tænke, før du designer. Potentielle kunder spiser med øjnene og springer fra, hvis jeres visuelle udtryk ikke er delikat.

Apropos Bureau er et grafisk design-bureau. Vi er exceptionelle gode til at udarbejde grafisk design til alle anledninger. Derudover er vi et marketingbureau, hvorfor vi mestrer at skabe sammenhæng mellem det visuelle udtryk, din virksomhed og jeres samlede markedsføring.

Som jeres faste totalleverandør af grafiske løsninger, kan vi tilbyde en samarbejdspartner, der garanterer en hurtig eksekvering, konsistens i dit visuelle udtryk, ekstern viden om markedsføring og smæk for skillingen. Alt sammen uden, at der gåes på kompromis med kvaliteten.

“Giv os et kald og hør, hvordan vi kan løfte jeres brand og gøre det appetitligt!

 En professionel og fleksibel grafisk designer som samarbejdspartner

Som grafisk designer er vi i Apropos Bureau tilhængere af et varigt partnerskab mellem jer og os. Det er vigtigt for os at understrege, at der ikke er tale om et bindende partnerskab, hvor du med et enkelt håndtryk sælger din sjæl. Det er nærmere en indforståethed og et ønske om, at vi i samarbejde med jer håndterer alle opgaver, der relaterer til en grafisk designer, så der er konsistens i det materiale, jeres virksomhed bruger i sin branding.

Identiteten vedligeholdes, og kunden modtager kun ét primært udtryk, som de associerer din virksomhed med i fremtiden. Det skaber gode kunderelationer og genkendelighed. Vi vil ikke binde jer til noget, hvorfor vi som grafisk designer også er transparente i vores arbejde. Det vil sige, at I altid har mulighed for at kigge med over skulderen, og se hvad I får for pengene. For os er jeres tilfredshed den største indikator for, at I vil bruge os fremadrettet.

Apropos samarbejde

Apropos Bureau skal forstås som to hænder af samme krop, der i fællesskab løfter jeres brand; vi er et reklamebureau, men også et grafisk design-bureau. De to professioner og spidskompetencer bør gå hånd i hånd og i samvirke løfte jeres virksomheds visuelle identitet.

Apropos Bureau tager ikke bare roret og sejler mod fjerne kyster. Nej, der er tale om et partnerskab, hvor I er med ombord og direkte bliver inddraget i designarbejdet. I fællesskab med jer skræddersyer vi jeres visuelle identitet og sørger for, at alle grafiske løsninger stemmer overens med jeres vision og mission.

Giv os et kald og hør, hvordan vi sammen bygger et visuelt gæstfrit branding-skib, der er klar til at erobre verden og kunderne!

Læs mere om grafik-partnerskabet

Praktik grafisk design

  Grafisk Bureau med enkelte løsninger til enkelte opgaver

Som grafisk bureau leverer vi også enkelte løsninger til enkelte opgaver.

Som Boo Thang synger det: “No strings attached but this could be the perfect match

Som vore samarbejdspartner bliver I ikke bundet til os. Vi etablerer et fast partnerskab, men I kan altid stoppe samarbejdet månedens efter, hvis I skulle få lyst. vi ønsker ikke et uønsket samarbejde.

Som grafisk bureau udbyder vi utallige løsninger indenfor grafisk design, som kan styrke jeres brand og visuelle identitet. For at overskueliggøre vores ydelser indenfor grafisk design, har vi nedenfor kategoriseret samme i henholdsvis digitalt grafisk design og trykt grafisk design:

Digitalt Grafisk Design

  • Opbygning, optimering og brugervenligt hjemmesidedesign.
  • Online annoncering – Annnoncer på Google (Display), Facebook, LinkedIn, Instagram m.fl.
  • Et gennemgående udtryk i form af logo, farvekoder og font til brug på de digitale medier.
  • Grafisk præsentationsværktøj til dit digitale oplæg eller briefs til medarbejder og kunder.
  • Grafisk content til intern brug, hjemmeside og til sociale medier.
  • Opsætning og håndtering af kampagner på de sociale medier: Facebook, Instagram, LinkedIn m.m.

Trykt Grafisk Design

Opsætning og design af:

Dit lokale grafiske bureau centralt i Aalborg

Som grafisk bureau kan vi håndtere hele paletten i enkelte løsninger som grafisk designer, men råder jer samtidig til bruge samme grafiske leverandør, så der er sammenhæng i jeres visuelle identitet: Fra konceptudvikling og rentegning til opsætning og design.

Et ekstra plus ved en totalleverandør er, at I får en fast marketingafdeling, som rådgiver jer i jeres markedsføringsstrategi og brug af grafisk-kommunikation.

“I Apropos Bureau kan vi som grafisk bureau skabe HELE jeres visuelle identitet – ingen opgaver er for store eller små.

Få smæk for skillingen med et kontinuerligt partnerskab.

Som det står skrevet på vores hovedside, har vi ingen interesse i at eksponere og reklamere for flest mulige kunder – men ser derimod et stort potentiale i at arbejde med de rigtige – og håber selvfølgelig, at den holdning er gensidig.

Ved etableringen af et kontinuerligt samarbejde og partnerskab med Apropos Bureau, får I en fast kontaktperson og totalleverandør, som er fleksibel og altid står klar til hurtigt at eksekvere.

 Yderligere samarbejde med Apropos Bureau

Vi er også et reklamebureau i klassisk forstand. Vi håndterer alle former for markedsføringsopgaver og kan hjælpe jer med lige præcis det, I mangler.

Det kan være, at I har brug for mere og vedvarende synlighed samt trafik til jeres fysiske butik eller digitale hjemmeside? I så fald kan I have brug for et SEO-spark og en strategi for online annoncering til at sætte festen i gang og komme højt på de organiske søgeresultater.

DEN KLARER VI!

Kunne det anderledes tænkes, at I mangler dynamisk reklamation i form af online-kampagner eller reklamefilm til at promovere enkelte events eller produkter?

DEN KLARER VI!

Vi negligerer janteloven en smule, for vi ved, at vi er eksperter i det, vi laver. Tag et kig på, hvad du kan få som marketing-partner:

Én for alle og alle for én – Apropos er din totalløsning

“Vi kan være jeres grafisk design-bureau – vi kan være jeres reklamebureau – vi kan være begge dele.

Ens for alle er, at vi tror på et vedvarende samarbejde, giver de bedste resultater.

Det er sagt mange gange, og nu får du den lige en sidste gang: Vi udbyder totalløsninger og kan være jeres samarbejdspartner indenfor alle former for markedsføring.

Mulighederne er mange, og begrænsninger er få. Det koster ikke noget at spørge, og vi er altid interesseret i at snakke med dig om jeres idéer eller problematikker. Tag fat i os og få en stille og rolig nordjysk snak om, hvordan vi kan gøre hinanden stærkere gennem et kontinuerligt partnerskab!

6014 3127 Få et tilbud Få 50+ cases
nyt logo apropos bureau

Der er desværre lukket for ansøgning nu

Skriv din e-mail, og bliv kontaktet næste gang der bliver åbnet en pulje

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed