[ultimate_spacer height=”100″]

Strategisk Kommunikation & PR

[ultimate_spacer height=”100″]
[ultimate_spacer height=”60″]

Strategisk kommunikation er formidlingen af dine succeshistorier og værdier.

Som med en interessant vinkel opbygninger personlige relationer til din målgruppe. Gør du det rigtigt, får du flere og trofaste kunder.

Selvom din formidling er i bedste H. C. Andersen-stil, er en af de sværeste discipliner i strategisk kommunikation, at få medierne til at indrykke din historie.

I Apropos Bureau er vi mestre i PR og i at forfatte historier, der sammenfatter:
1. Information om virksomhed.
2. Interessant indhold til læseren.
3. Relevant indhold til medierne.

Apropos H. C. Andersen, havde selv han svært ved at få forlaget til at trykke hans værker. Lad os hjælpe dig med en ”spot on” strategisk kommunikation!

[vc_empty_space height=”20px”]
[vc_btn title=”Kontakt for pris eller møde” style=”outline-custom” outline_custom_color=”#ff5c61″ outline_custom_hover_background=”#ff5c61″ outline_custom_hover_text=”#ffffff” shape=”square” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Faproposbureau.dk%2Fkontakt%2F|||” css=”.vc_custom_1549554019741{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_empty_space height=”100px”]
[ultimate_spacer height=”20″]

Lad os tage en snak!

Du kan læse meget mere nedenfor – men vi kan også bare tage en nordjysk snak om, hvordan vi kan hjælpe netop jeres virksomhed med marketing.

Book et uforpligtende møde her.

eller ring på +45 60143131

[vc_empty_space height=”35px”]

PR Bureau ’kom marcherende’ for at hjælpe dig

Apropos Bureau er dit PR Bureau som ved, hvordan du med den rette tekst og vinkel skaber relationer til din ønskede målgruppe.

I kan ikke, på samme som annoncer og kampagner, købe jer til PR. Denne form for markedsføring bygger på kvalitet fremfor kvantitet. Med os som dit PR Bureau, kan vi med rette strategisk kommunikation, få medierne til at skrive om jeres succeshistorie.

Det er en virkelig svær disciplin, for redaktionerne fremstiller nyheder og ikke reklamer, hvilket vi må indrømme, at en virksomheds PR i et eller andet omfang udgør. Lige meget hvor mange madrasser du bruger på at blødgøre redaktionen, hjælper det ikke, hvis de mærker bare den mindste ærte med reklamer.

Som PR Bureau skræddersyer vi den treenighed af information, interesse og relevans som er nødvendig, for at din ælling fremstår som en svane for både medier og kunder.

Pressemeddelelser der påskønner pålidelighed

Apropos Bureau består af markedsføringsspecialister, hvilket også indkluderer tekstforfattere, som sidder klar til at skrive dine pålidelige pressemeddelelser.

Vi kan som sagt håndtere al strategisk kommunikation udadtil, som vi ud fra jeres værdier og præmisser gør: informativt, interessant og relevant.

Det er med andre ord ligegyldigt, om du selv er en Klods-Hans til formidling. Så længe du har ydelser og succeshistorier, vi kan berette om, skal vi nok få dig til at vinde mediernes hjerter.

Strategisk kommunikation og pr bureau

H. C. Andersens fortæller om sig selv gennem sine eventyrer. Dine pressemeddelelser skal ligeledes fortælle noget om jeres ydelse, ud fra den-gode-historie. Annoncering kan modsat svare til, at H. C. Andersen skrev en selvbiografi og direkte blottede ”sit produkt”. Det vil give os en anden relation til ham, end når vi hører om hans liv gennem inspirerende tekster – der skal skabes håndgribelige og pålidelige relationer til kunderne.

På samme måde skal dine pressemeddelelser være eventyret om jeres brand. Alt fra opstart af virksomhed, udfordringer undervejs, og succeshistorien om, hvordan I er kommet videre, og nu er svanen i andedammen.

Er du klar til at skrive et nyt kapitel for virksomheden? Kontakt os i dag, så vi i fællesskab kan skrive eventyret om jeres virksomhed. Apropos Bureau håndterer strategisk kommunikation til rimelige priser.

… og de levede lykkeligt til deres dages ende.

Nu du er nået hertil – så er der måske andre produkter, du kunne være interesseret i at læse mere om? Andre har bl.a. været interesseret i: Markedsføringsstrategi, Tekstforfatning, Branding og Slogans.

Hvis du vil tilbage til produktoversigten, kan du se alle produkterne her.