Kreative oplæg

Kreative oplæg – Vi giver et kreativt indspark i alt fra markedsføringsstrategier til skæve reklameideer.

Du sidder med alle kortene og har et virkelig godt produkt eller ydelse, men formår desværre ikke at formidle den kvalitet, du besidder til alle andre.

Er det noget, du kan genkende?

Apropos Bureau er et reklamebureau med masser af reklame-ideer på tegnebrættet. Så tag’ fat i os, hvis du mangler et kreativt oplæg, hvor vi med udgangspunkt i din forretning, hjælper jer med at komme fra tanke til handling.

kontakt

Kreativt Bureau med kreative idéer!

Apropos Bureau er et kreativt bureau. Tag nu bare vores navn som eksempel. Udover at navnet skal være catchy, fortæller det også meget om vores identitet.

På logoet står der Apropos: A står for AD, men kan nemmere forklares med “@”, da det, for ‘computer-entusiaster, referer til det at være online. Pro står for professionel og POS står for A PRO P.O.S. (Point Of Sale). At vores firmanavn starter med A, får os også øverst i ”telefonbogen” så at sige. Derudover er navnet melodisk rimende og Apropos et ørehængende dansk ord.

Rettere sagt, er Apropos altså innovative eksperter på området og indtænker altid synergien mellem idéerne og din virksomheds identitet, når vi kommer med indspark til din virksomhed.

Og som kreativt bureau, har vi erfaring med at hjælpe andre i “småkriser”. Det være med både hurtige idéer til at sætte hjulene igang, eller vedvarende kontinuerligt markedsføring til at holde hjulene kørende.

Passende til dine ønsker, præmisser og forretning, håndterer vi både store og små opgaver. Hvis du mangler sjove, skæve og inspirerende kampagner eller generel markedsføring, rykker vi ud som en anden flyttemand, og hjælper dig med at få ”sofaen ud af stuen”.

Og vi gør jer selvkørende, så I kommer i gang, hvilket er vores primære opgave. I skal ikke lade jer skræmme af, at vi er et reklamebureau. Som kreativt bureau bidrager vi såmænd bare med en blyantspidser, hvis din blyant er knækket. Så kan du selvfølgelig selv bestemme, om du derefter vil lege videre med os. Vi tror på at tilfredsstillelse, er den største incitament for, at I vil bruge os fremadrettet til lignende eller andre opgaver inden for markedsføring.

Så vi kommer ikke for at sælge vores ydelser, men for at sætte gang i jeres.

Vi hjælper med alle former for idegenerering

Det kan være idégenerering og kreative indspark i form af:
· Kreative og skæve kampagneideer, online såvel som offline.
· Idéer til en markedsføringsstrategi der adskiller dig fra konkurrenterne
· Kreative idéer til design – grafisk design eller lignende.
· Kreative løsninger til at skabe synlighed.
· Kreative tekster til hjemmesiden eller annoncen.

Vi hjælper med lige præcis det, du har brug for. Hvis du ikke ved, hvad du har brug for, hjælper vi også med det. Vi er fleksible og rykker hurtigt ud samtidig med, at vi i bedste flyttemands-stil sætter vore priser efter det enkelte udførte arbejde, så du ikke binder dig til noget.

Vi er som sagt et kreativt bureau, hvor tankerne aldrig står stille i forhold til at lave noget kreativt – det samme har været gældende for denne tekst. Så hvis du ikke har set det, kan du jo i bedste Sherlock Holmes-stil undersøge, om du kan finde den skjulte kode i teksten – apropos kreativ.

Nu du er nået hertil – så er der måske andre produkter, du kunne være interesseret i at læse mere om? Andre har bl.a. været interesseret i: Kampagner, Visuel Identitet, Branding og Markedsføringsstrategi.

Hvis du vil tilbage til produktoversigten, kan du se alle produkterne her.

Få samlet dit marketingbehov i én marketingafdeling – uden bindinger

Beregn din pris