Skip to main content

Messeudstyr og materiale

Få produceret messeudstyr, som styrer kunderne hen til dig!

I Apropos Bureau er vi skarpe til at producere messeudstyr, som fremhæver din stand eller plads på messen. Vi er eksperter indenfor grafisk design, hvorfor vi sørger for, at der er kvalitet og harmoni i alle former for messeudstyr.

Vi gør dig til paven af messen ved at udforme, opsætte, designe og producere messeudstyr, der samler folket omkring dig og din stand.

 Messemateriale der indbyder til påskønnelse

Messemateriale kan bestå af mange forskellige materialer og messeudstyr. Ens for det hele er, at de kan skabe opmærksomhed omkring dig og din stand på messen. Så er spørgsmålet jo bare, om det er god eller dårlig opmærksomhed. Du kan altid få opmærksomhed, men fremstår det på baggrund af misforstået signaler og messemateriale, forkaster det dit brand mere, end det løfter.

Er du advokat, er det nok ikke så givende at bruge parasoller, beachflags og en bannerprintet solnedgang, lige meget hvor meget opmærksomhed, det så end måtte give. Det er altså essentielt, at der skabes blikfang som samtidig eftergiver, hvad jeres virksomhed står for – værdier og ydelse.

I Apropos Bureau er vi eksperter i grafisk design og visuel identitet, hvorved vi kan skabe synergi mellem synlighed og relevans. Dit messemateriale er i gode hænder, og vi kan samle folket om dig og din stand, som var du paven i Rom.

 Skab blikfang med en messestand, der indeholder alt det rigtige messeudstyr

Messestand og ordet messe er i sin oprindelse en handling, hvor folket i fællesskab dyrkede Gud. I dag ser du det mest markant med pave-messer, hvor paven samler folket til i fællesskab at lovprise Gud.

Ligesom paven, handler det også for dig om at samle folket om din stand, så de kan påskønne dine ydelser. Det sker kun, hvis din messestand er lige så visuel æstetisk som paven, og står stærkt i sit budskab.

Uden at være blasfemiske, ville en upåklædt og nøgen pave give masser af opmærksomhed, men ikke just den ønskede. Hans storslåede påklædning gengiver en guddommelig skikkelse i budskabet, og fremskynder derfor en rigtig og værdifuld opmærksomhed.

Vi i Apropos Bureau kan klæde din messestand helt perfekt på, så den passer til både budskab, målgruppe og sted. Det kan vi blandt andet gøre med:

· Roll-Ups og Bannere
· Messediske
· Displays og Reklameartikler
· Beachflag og Reklameflag
· Trykte magasiner og brochurer
· Skilte og Plakater
· Profilbeklædning
· Alt grafisk design som fremmer din visuelle identitet

Som reklamebureau er vi selvfølgelig også ekstraordinære i markedsføring, hvorfor vi gennem rådgivning kan hjælpe dig med at vælge messeudstyr og udforme den helt rigtige messestand.

Stå prægtigt og rigtigt som paven med kvalitetssikret messeudstyr. Kontakt os i dag, og lad os styre kunderne hen til din messestand for at ophøje dit brand.
Vi er fleksible, hurtigreagerende og giver altid en effektiv totallevering til en fast lav pris.

Nu du er nået hertil – så er der måske andre produkter, du kunne være interesseret i at læse mere om? Andre har bl.a. været interesseret i: Branding, Flyers, Visitkort og Plakater.

Hvis du vil tilbage til produktoversigten, kan du se alle produkterne her.

6014 3127 Få et tilbud Få 50+ cases
nyt logo apropos bureau

Der er desværre lukket for ansøgning nu

Skriv din e-mail, og bliv kontaktet næste gang der bliver åbnet en pulje

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed