Skip to main content

 Offline marketing

Apropos Bureau er specialister i offline marketing. 50% af markedsføring er stadig offline marketing. Er I klar til at profitere på de oversete muligheder i de traditionelle reklamer?

Lad os være jeres marketingafdeling, som skaber moderne, effektive og iøjnefaldende markedsføring via de traditionelle kanaler, som vi tillægger mærkværdig stor værdi. Som jeres totalleverandør udbyder vi alle former for offline markedsføring: Fra hjælp med enkelte tryksager – til udvikling af en hel messestand.

 Vi ved, at offline marketing er effektiv marketing

Selvom online markedsføring stjæler scenen og er på alles læber, må vi ikke glemme den troværdige, genkendelige og traditionelle offline marketing. Tryksager til messen, annoncer i avisen og høje råb på gaden lever i bedste velgående og er, som resultat af den digitale udvikling, blevet et synonym for pålidelig reklame.

Det er en sjov tendens, men med alles fokus rettet på online markedsføring, er den traditionelle markedsføring blevet den nye eksklusive henvendelse til potentielle kunder (hvis den udføres rigtigt). Det skyldes, at det efterhånden er blevet atypisk at lægge energi i noget som trykte skilte, bannere eller POS-materiale. Offline marketing kan nu engang virke uprofessionelt, hvis det ikke gøres ordentligt og bliver trivielt som alle andres. I Apropos Bureau er vores store læresætning:

“Der er ingen, der nogensinde har gjort en forskel ved at gøre som alle andre”

 Dit udbytte af offline markedsføring

Vi pumper liv i jeres offline markedsføring med skæve, anderledes, skøre og samtidig professionelle annoncer, tryksager og kampagner. Vi tænker ud af boksen ved at indtænke konteksten i jeres offline markedsføring:

 • Vi sørger for, at jeres POS-materiale er passer til jeres produkt; i den rette butik; på en særpræget måde.
 • Vi sørger for at designe og placere jeres kæmpe bannere tæt på  dén bro, jeres kunder hver eneste dag kører over.
 • Vi sørger for at opsætte jeres annoncer i et format, der passer til den avis, jeres kunder hver morgen læser.
 • Vi sørger for, at I er paven af messen og samler alle deltagerne omkring jeres stand.

Det er svært at gøre det mere specifikt, da den vigtigste ingrediens i de specialdesignede og særprægede idéer, helt og aldeles er jeres brand og ydelse.

 Alt i én samlet marketingafdeling

Som jeres komplette marektingafdeling får I en alt-i-én pakke, som står klar til at løfte alle jeres opgaver: Fra opgaver inden for offline marketing til online marketing, såfremt I ønsker det. Hertil skal nævnes, at I ikke er bundet til os ved etableringen af et partnerskab. Vi kører 100% uden binding. Vores eneste krav er, at formålet for begge partner er at indgå et fast samarbejde.

Vi er yderst fagkyndige i grafisk design. Grafisk design skaber harmoni mellem al din markedsføring og efterlader et homogent udtryk i offline markedsføring såvel som online.

Vi kan klare hele paletten og ved fra erfaring, at en indbyrdes aftale om os som totalleverandør, vil give jer en troværdig og effektiv samarbejdspartner. Det aflaster jeres dyrebare tid og fremkalder samtidig høj kvalitet ved hver enkelte opgave – til en lav nordjysk pris.

  Offline marketing vs. online marketing

Jovist, vi skal slet ikke diskutere, at internettet og digitale platforme har taget roret og fylder meget i markedsførings-regi. Eksempelvis lægger danske virksomheders annonceomsætning over 50% på internettet. Endskønt er der stadig ca. 50% procent, som ikke gør.
Misforstå ikke den store online udvikling som en betinget dødsdom til offline markedsføring.

Offline markedsføring lever på bedste vis.

Grundet en ofte mistroisk tolkning af internettets high-tech computersprog og -koder, er online medier, på trods af sine uomgængelige muligheder, også blevet til noget, der går over manges forstand, hvilket gør os nervøse. Det har resulteret i et paradigmeskifte, hvor offline marketing pludselig er blevet mere troværdigt og pålideligt.

Offline-marketing

 Et andet resultat af online udvikling er, at offline annoncepriser er faldet. Pointen er blot, at online markedsføring ikke ensidigt gør offline markedsføring svagere, men faktisk stærkere på nogle punkter. Det er de punkter, I kan få udbytte af. I Apropos Bureau ved vi, hvor stærk offline markedsføring er; både i annonceringen, tryksager og direkte marketing. Derfor kan vi som samarbejdspartner bane vejen for den mest fornuftige markedsføring, så I altid får et rentabel og effektivt udgangspunkt, hvilket nogle gange er offline, andre gange online og hyppigst en sammensætning af begge. Er det givetvis online markedsføring har vi også alle kompetencerne klar. Vi hjælper fast mange forskellige typer virksomheder med online annonceringsøgemaskineoptimering – SEOwebudvikling m.m.

“Vi mener, at offline- og online markedsføring hører sammen. Med den rigtige medie-krydsning kan de løfte hinanden og løfte jeres brand.

  Lokal offline markedsføring

Lokal markedsføring handler om at være tilstede i nærområdet. Hvis du har et pizzeria i en lille jysk landsby med 1.000 indbyggere, er det derfor ikke nær så kraftfuldt at skyde med sporadiske annoncer på de sociale medier eller lignende. Det kan derimod være mere givende at reklamere de rigtige steder i lokalsamfundet, hvilket effektivt kan gøres via offline markedsføring.

I forhold til offline annoncering har pizzeriaet ingen vinding i at annoncere i landsdækkende aviser, men bør i stedet fokusere på byens ugeavis. Har du anderledes en tøjbutik, kunne et specialdesignet reklameflag være vejviseren, som tillokker forbikørende fra flere kilometers afstand. Har du en grønthandler, skal du have skilte, brochurer, beachflag eller lignende som med et professionelt design illustrerer, at du ikke bare sælger æbler og artiskokker, men at du rent faktisk har byens bedste råvarer.

Det er simpelt og kommer igen ned til læresætningen om, at du ikke får meget ud af at gøre som alle andre, hvorfor professionelle briller på din lokale offline markedsføring er yderst relevant. Triviel markedsføring kan blive en dyr fornøjelse og gøre dine råvarer knapt så friske. Lad Apropos Bureau være jeres foretrukne offline bureau-partner. Så vil jeres ydelser fremstå lige så friske, som de grøntsager I sælger. Høst frugten af offline markedsføring i dag, og giv os et kald.

Offline marketing: Dyrt at gøre forkert · Billigt at gøre rigtigt

I online markedsføring kan man i højere grad prøve sig frem og skyde en smule forbi, uden det koster en herregård. Det kan du ikke i samme grad med offline markedsføring, da du eksempelvis betaler for design, print og mængde, inden du ved, om det får effekt. Du kan nemt bestille 5.000 flyers og lige så nemt omdele dem. Det giver dog ingen effekt, hvis dine flyers formidler et forkert budskab i markedsførings-regi, og hvis du omdeler dine flyers sporadisk til Gud og hver mand.

Der er nødt til at være tanke bag design, eksekvering og optimering, for ellers kan det blive en dyr fornøjelse. Offline marketing er billigt, hvis det gøres fornuftigt første gang. Vi står klar til at hjælpe. Det betyder naturligvis ikke, at det derved alligevel bliver en dyr fornøjelse med et bureau ombord. Selvom vi har skarpe fagfolk bag navnet, er vi stadig nordjyder og giver smæk for skillingen.

Hvad vi tilbyder som fast bureau-partner

Offline markedsføring består af mange forskellige komponenter. For at overskueliggøre, hvad vi kan tilbyde inden for offline marketing, har vi delt det op i Reklametryk samt Annoncering og Medier:

Reklametryk

Det skal understreges, at vi kan klare nærmest alt, I ønsker inden for reklametryk. Ovenstående er blot en illustreret for at eksemplificere nogle af mulighederne.

Annoncering og Medier

Saml alle dine behov i en ekstern marketingafdeling.

 En bureau-partner strømliner din markedsføring

Markedsføring er en kompleks størrelse, og det kræver megen viden og ekspertise at få det hele til at harmonere. Derfor vil vi igen anbefale, at I anvender den samme leverandør og samarbejdspartner.

Apropos Bureau binder jer ikke til noget, men skal I eksempelvis føre en kampagne, vil en synergi mellem online- og offline markedsføring være mest rentabel og bæredygtig, hvis I bruger det samme bureau til at administrere opgaven. Vil I vide mere om, hvad vi udbyder inden for totalløsninger, kan I se mere her: Ekstern Marketing.

Yderligere samarbejde med Apropos Bureau

Som I har kunnet læse i de nærliggende afsnit, kan vi som samarbejdspartner hjælpe jer med meget mere end blot offline markedsføring.

For at lave effektiv markedsføring, er det essentielt, at der er en tanke og en strategi forud for eksekveringen, hvilken fungerer bedst med konsistens i markedsføringen. I Apropos Bureau kan vi som jeres marketingafdeling samle brikkerne og lave en strategi, som med garanti fremfinder og danner det bedste udgangspunkt i jeres markedsføring – ud fra jeres kunder, jeres brand og jeres mål.

Professionelt grafisk design løfter din markedsføring

Med udgangspunkt i offline marketing er vi blandt andet stolte af vores løsninger inden for grafisk design, hvilket selvfølgelig også er betinget for at kunne udføre god offline markedsføring. Grafisk design er alligevel mere end det. Det er din visuelle kommunikation, hvilket i online markedsføring kan være dine Facebook-annoncer, et hjemmeside-design eller eksempelvis grafisk content til intern kommunikation samt sociale medier.

Hvad koster det at få en hel marketingafdeling?

Det afhænger af dit månedlige tidsforbrug. Som din marketingafdeling står vi klar til at lystre alle dine ønsker. Vi fakturerer efter, hvor lang tid, vi månedligt har brugt på dine opgaver. Desto mere tid du bruger, desto større rabat for du. Der er mange som spørger, hvor lang tid opgaverne tager. Når vi indgår et samarbjede, får vores kunder et link til Apropos Forbrug, hvor de altid kan se, hvor lang tid hver eneste opgave tager.

 • Hver gang vores tekstforfatter har skrevet et opslag til sociale medier, bliver tiden indført i Apropos Forbrug.
 • Hver gang vi har udviklet en underside til din hjemmeside, bliver tiden indført.
 • Hver gang vi har lavet en annonce til avisen, bliver tiden indført.
 • Hver gang vi har holdt et møde, bliver tiden indført.

Du kan altid følge med. Forud for samarbejdet forventningsafstemmer vi selvfølgelig, hvor lang tid tingene tager, og hvor lang tid du månedligt ønsker at bruge.

Apropos offline markedsføring

Offline markedsføring er troværdig reklame! Det fylder stadig næsten halvdelen i markedsførings-regi, hvorfor det bestemt ikke må negligeres men derimod udnyttes, hvilket Apropos Bureau, som din samarbejdspartner, kan hjælpe med.

Kontakt os i dag og få en uforpligtende nordjysk snak om jeres muligheder indenfor markedsføring. Vi kan helt sikkert hjælpe og vil hjertens gerne!

6014 3127 Få et tilbud Få 50+ cases
nyt logo apropos bureau

Der er desværre lukket for ansøgning nu

Skriv din e-mail, og bliv kontaktet næste gang der bliver åbnet en pulje

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed