[ultimate_spacer height=”100″]

Offline Markedsføring

[ultimate_spacer height=”100″]
[ultimate_spacer height=”60″]

Specialister i offline markedsføring

50% af markedsføring er stadig offline markedsføring. Er I klar til at profitere på de oversete muligheder i de traditionelle reklamer?

Lad os være jeres bureau-partner, som skaber moderne, effektiv og iøjnefaldende markedsføring via de traditionelle kanaler, som vi tillægger mærkværdig stor værdi. Som jeres totalleverandør udbyder vi alle former for offline markedsføring: fra specialdesignet tryksager til avisannoncering og reklamefilm.

[vc_empty_space height=”20px”]
[vc_btn title=”Kontakt for pris eller møde” style=”outline-custom” outline_custom_color=”#ff5c61″ outline_custom_hover_background=”#ff5c61″ outline_custom_hover_text=”#ffffff” shape=”square” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Faproposbureau.dk%2Fkontakt%2F|||” css=”.vc_custom_1549554019741{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_empty_space height=”100px”]
[ultimate_spacer height=”20″]

Lad os tage en snak!

Du kan læse meget mere nedenfor – men vi kan også bare tage en nordjysk snak om, hvordan netop I kan få mest ud af de traditionelle medier.

Book et uforpligtende møde her.

eller ring på +45 60143131

[vc_empty_space height=”35px”]

Vi ved, at offline markedsføring er effektiv markedsføring

Selvom online markedsføring stjæler scenen og er på alles læber, må vi ikke glemme den troværdige, genkendelige og traditionelle offline markedsføring. Tryksager til messen, annoncer i avisen og høje råb på gaden, lever i bedste velgående og er, som resultat af den digitale udvikling, blevet et synonym for pålidelig reklame. Lige så pålidelige er vi i Apropos Bureau og kan som jeres samarbejdspartner være totalleverandør og markedsføringsspecialist, som håndterer al jeres markedsføring.

Det er en sjov tendens, men med alles fokus rettet på online markedsføring, er den traditionelle markedsføring blevet den nye eksklusive henvendelse til potentielle kunder (hvis den udføres rigtigt). Det skyldes, at det efterhånden er blevet atypisk at lægge energi i noget som trykte skilte, bannere eller POS-materiale. Offline markedsføring kan nu engang virke uprofessionelt, hvis det ikke gøres ordentligt og bliver trivielt som alle andres – hvilket er den fordom, tendensen måske i virkelighed er rettet mod. I Apropos Bureau er vores store læresætning:

“Der er ingen, der nogensinde har gjort en forskel, ved at gøre som alle andre”

[vc_btn title=”FÅ LOKAL BUREAU-PARTNER” style=”outline-custom” outline_custom_color=”#666666″ outline_custom_hover_background=”#015e7a” outline_custom_hover_text=”#ffffff” shape=”square” size=”lg” align=”center” css_animation=”fadeIn” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Faproposbureau.dk%2Fkontakt%2Ftilbud%2F|||”]

Dit udbytte af os som samarbejdspartner til offline markedsføring

Vi pumper liv i jeres offline markedsføring med skæve, anderledes, skøre og samtidig professionelle annoncer, tryksager og kampagner. Vi tænker ud af boksen ved at indtænke konteksten i jeres offline markedsføring:

  • Vi sørger for, at jeres POS-materiale er rettet til jeres produkt i den rette butik på en særpræget måde.
  • Vi sørger for at designe og placere jeres kæmpe bannere tæt på broen, hvor virksomhedens kundesegment hver eneste dag kører over.
  • Vi sørger for at opsætte jeres annoncer i et format, der passer til den avis, jeres kunder hver morgen læser, hvorved et unikt grafisk design, fanger deres øjne.
  • Vi sørger for, at I er paven af messen og samler alle deltagerne omkring jeres stand grundet roll-ups og profilbeklædning, der er lokkende samt reklameartikler og magasiner, der er interagerende.
  • Vi sørger for, at I får et tekstforfattet slogan og en unik reklamefilm, som får selv Lars Larsen til at kigge med.

Det er svært at gøre det mere specifikt, da den vigtigste ingrediens i de specialdesignede og særprægede idéer, helt og aldeles er jeres brand og ydelse.

En samlet pakke i samme bureau-partner

Som samarbejdspartner i offline markedsføring får I en alt-i-en pakke, som står klar til at løfte alle jeres opgaver: fra enkelte løsninger til længerevarende fuldendte kampagner. Hertil skal det nævnes, at I ikke er bundet til os ved etableringen af et partnerskab. Det er blot en indforståethed, som gør det nemt og effektivt at udbyde hurtig eksekvering, en fast kontaktperson, løbende tilbud pr. opgave og konsistens i det samlede udtryk.

Apropos det samlede udtryk, er vi yderst fagkyndige i grafisk design. Grafisk design skaber harmoni mellem al din markedsføring og efterlader et homogent udtryk, hvilket være i offline markedsføring såvel som online.

Vi kan klare hele paletten og ved fra erfaring, at en indbyrdes aftale om os som totalleverandør, vil give jer en troværdig og effektiv samarbejdspartner. Det aflaster jeres dyrebare tid og fremkalder samtidig høj kvalitet ved hver enkelte opgave – til en lav nordjysk pris.

[vc_btn title=”FÅ LOKAL BUREAU-PARTNER” style=”outline-custom” outline_custom_color=”#666666″ outline_custom_hover_background=”#015e7a” outline_custom_hover_text=”#ffffff” shape=”square” size=”lg” align=”center” css_animation=”fadeIn” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Faproposbureau.dk%2Fkontakt%2Ftilbud%2F|||”]

Hvad kan offline- kontra online markedsføring og vice versa

Jovist, vi skal slet ikke diskutere, at internettet og digitale platforme har taget roret og fylder meget i markedsførings-regi. Eksempelvis lægger danske virksomheders annonceomsætning over 50% på internettet anno 2017. Endskønt er der stadig ca. 50% procent, som ikke gør.
Misforstå ikke den store online udvikling som en betinget dødsdom til offline markedsføring.

Offline markedsføring lever på bedste vis.

Grundet en ofte mistroisk tolkning af internettets high-tech computersprog og -koder, er online medier, på trods af sine uomgængelige muligheder, også blevet til noget, der går over manges forstand, hvilket gør os nervøse. Et resultat af samme er, at offline markedsføring kontrapunktisk forekommer mere troværdig og pålidelig.

Offline markedsføring

Et andet resultat af online udvikling er, at offline annoncepriser er faldet, hvorfor dets ROI (Return On Investment) er blevet højere – prisen er lav kontra effekten.

Pointen er blot, at online markedsføring ikke ensidigt gør offline markedsføring svagere, men faktisk stærkere på nogle punkter, hvilket er de punkter, I kan få udbytte af. I Apropos Bureau ved vi, hvor stærk offline markedsføring er: både i annonceringen, tryksager og direkte marketing. Derfor kan vi som samarbejdspartner bane vejen for den mest fornuftige markedsføring, så I altid får et rentabel og effektivt udgangspunkt, hvilket nogle gange er offline, andre gange online og hyppigst er en sammensætning af begge. Er det givetvis online markedsføring, er vi, som et ungt bureau med ekspertise indenfor SEO, Google AdWords og Sociale Medier, også helt tryg ved at løfte den opgave for jer.

Vi mener, at offline- og online markedsføring hører sammen og med den rigtige medie-krydsning kan løfte hinanden og løfte jeres brand.

[vc_btn title=”FÅ LOKAL BUREAU-PARTNER” style=”outline-custom” outline_custom_color=”#666666″ outline_custom_hover_background=”#015e7a” outline_custom_hover_text=”#ffffff” shape=”square” size=”lg” align=”center” css_animation=”fadeIn” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Faproposbureau.dk%2Fkontakt%2Ftilbud%2F|||”]

Lokal offline markedsføring

Lokal markedsføring handler om at være tilstede i nærområdet. Hvis du har et pizzeria i en lille jysk landsby med 1.000. indbyggere, er det derfor ikke nær så kraftfuldt at skyde med sporadiske annoncer på de sociale medier eller lignende. Det kan derimod være mere givende at reklamere de rigtige steder i lokalsamfundet, hvilket effektivt kan gøres via offline markedsføring.

I forhold til offline annoncering, har pizzeriaet ingen vinding i at annoncere i landsdækkende aviser, men bør i stedet fokusere på byens ugeavis. Har du anderledes en tøjbutik, kunne et specialdesignet reklameflag være vejviseren, som tillokker forbikørende fra flere kilometers afstand. Har du en grønthandler, skal du have skilte, brochurer, beachflag eller lignende som med et professionelt design illustrerer, at du ikke bare sælger æbler og artiskokker, men at du rent faktisk har byens bedste råvarer.

Det er simpelt og kommer igen ned til læresætningen om, at du ikke får meget ud af at gøre som alle andre, hvorfor professionelle briller på din lokale offline markedsføring er yderst relevant. Triviel markedsføring kan blive en dyr fornøjelse og gøre dine råvarer knapt så friske. Lad Apropos Bureau være jeres foretrukne offline bureau-partner, og jeres ydelser vil fremstå lige så friske, som de grøntsager I sælger. Høst frugten af offline markedsføring i dag, og giv os et kald.

Offline markedsføring: Dyrt at gøre forkert · Billigt at gøre rigtigt

I online markedsføring kan man i højere grad prøve sig frem og skyde en smule forbi, uden det koster en herregård. Det kan du ikke i samme grad med offline markedsføring, da du eksempelvis betaler for design, print og antal, inden du ved, om det får effekt. Du kan nemt bestille 5.000 flyers og lige så nemt omdele dem. Det giver dog ingen effekt, hvis dine flyers formidler et forkert budskab i markedsførings-regi, og hvis du omdeler dine flyers sporadisk til Gud og hver mand.

Der er nødt til at være tanke bag design, eksekvering og validering, for ellers kan det blive en dyr fornøjelse. Offline markedsføring er billigt, hvis det gøres fornuftigt første gang, hvilket vi kan indtræffe med Apropos Bureau som foretrukne bureau-partner.

Det betyder selvfølgelig ikke, at det derved alligevel bliver en dyr fornøjelse med et bureau ombord. Selvom vi har skarpe fagfolk bag navnet, er vi stadig nordjyder og giver smæk for skillingen.

[vc_btn title=”FÅ LOKAL BUREAU-PARTNER” style=”outline-custom” outline_custom_color=”#666666″ outline_custom_hover_background=”#015e7a” outline_custom_hover_text=”#ffffff” shape=”square” size=”lg” align=”center” css_animation=”fadeIn” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Faproposbureau.dk%2Fkontakt%2Ftilbud%2F|||”]

Hvad vi tilbyder som fast bureau-partner

Offline markedsføring består af mange forskellige komponenter. For at overskueliggøre, hvad vi kan tilbyde indenfor offline markedsføring, har vi delt det op i Reklametryk samt Annoncering og Medier:

Reklametryk

Det skal understreges, at vi kan klare nærmest alt, I ønsker indenfor reklametryk, og at ovenstående alene er illustreret for at eksemplificere nogle af mulighederne.

Annoncering og Medier

Det er hertil signifikant at pointere, at vi udbyder alle ydelserne enkeltvis, men anbefaler samtidig, at de enkelte ydelser anvendes i samspil, da det kan løfte jeres markedsføring til næste niveau.

[vc_btn title=”FÅ LOKAL BUREAU-PARTNER” style=”outline-custom” outline_custom_color=”#666666″ outline_custom_hover_background=”#015e7a” outline_custom_hover_text=”#ffffff” shape=”square” size=”lg” align=”center” css_animation=”fadeIn” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Faproposbureau.dk%2Fkontakt%2Ftilbud%2F|||”]

En bureau-partner giver konvergens i markedsføring og i det samlede udtryk

Markedsføring er en kompleks størrelse, og det kræver megen viden og ekspertise at få det hele til at harmonere. Derfor vil vi igen anbefale, at I anvender den samme leverandør og samarbejdspartner til enten at håndtere hele din markedsføring eller omend hele jeres offline markedsføring.
Apropos Bureau binder jer ikke til noget, men skal I eksempelvis føre en kampagne, vil en synergi mellem online- og offline markedsføring være mest rentabel og bæredygtig, hvis I bruger det samme bureau til at administrere opgaven. Vil I vide mere om, hvad vi udbyder indenfor totalløsninger af kampagner, kan I se mere i vores service: Reklamekampagner.

Yderligere samarbejde med Apropos Bureau

Som I har kunnet læse i de nærliggende afsnit, kan vi som samarbejdspartner hjælpe jer med meget mere end blot offline markedsføring.

For at lave effektiv markedsføring, er det essentielt, at der er en tanke og en strategi forud for eksekveringen, hvilken fungerer bedst med konsistens i markedsføringen. I Apropos Bureau kan vi som kontinuerlig samarbejdspartner samle brikkerne og lave en strategi, som med garanti fremfinder og danner det bedste udgangspunkt i jeres markedsføring: ud fra jeres kundeskare, jeres brand og jeres præmisser.

Vi har 4 kernekompetencer, som i synergi sikrer, at jeres ydelser altid bliver markedsført på den mest fordelagtige måde. Derved sparer I penge, tid og andre ressourcer og får imedens kvalitet og valuta for pengene.

Tag et kig på vores 3 andre kernekompetencer, og hør mere om, hvordan vi kan løfte jeres markedsføring:

Professionelt grafisk design løfter din markedsføring

Med udgangspunkt i offline markedsføring, er vi blandt andet rigtig stolte af vores løsninger indenfor grafisk design, hvilket selvfølgelig også er betinget for at kunne udføre god offline markedsføring. Grafisk design er alligevel mere end det. Det er din visuelle kommunikation, hvilket i online markedsføring kan være dine Facebook-annoncer, et hjemmeside-design eller eksempelvis grafisk content til intern kommunikation samt sociale medier.

Hurtig og lav afregning på hver enkelte opgave

Selvom vi har en bred vifte af muligheder, vi kan tilføre til jeres markedsføring, skal det stadig ses i lyset af, at vi også håndterer enkelte løsninger med løbende tilbud og lav afregning pr. opgave. Vi bestræber os på at få flere opgaver gennem tilfredse kunder.

Alle tilbuddene og sangen om en samarbejdspartner, gør jer måske en smule groggy? Det kan vi ikke have, og I behøver ikke tage en beslutning nu-og-her, men kan i stedet kontakte os og få en stille og rolig nordjysk snak om, hvordan vi kan hjælpe jer. Vi tilbyder såre simpel også kreative oplæg og rådgivning, så I selv kan få bugt med en større markedsføringsforståelse.

Apropos offline markedsføring

Offline markedsføring er troværdig reklame! Det fylder stadig næsten halvdelen i markedsførings-regi, hvorfor det bestemt ikke må negligeres men derimod udnyttes, hvilket Apropos Bureau, som din samarbejdspartner, kan hjælpe med.

Kontakt os i dag og få en uforpligtende nordjysk snak om jeres muligheder indenfor markedsføring. Vi kan helt sikkert hjælpe og vil hjertens gerne!