[ultimate_spacer height=”100″]

Online Marketing

[ultimate_spacer height=”100″]
[ultimate_spacer height=”60″]

Specialister i online markedsføring

Online marketing er en proces! En proces som skal være skarp, målrettet og resultere i større synlighed af jeres ydelser og større omsætning.

Med Apropos Bureau får du en professionel samarbejdspartner, som er fortrolig med alle små afkroge af markedsføring. Vi garanterer vedvarende effekt i en konkurrencepræget digital verden, hvor alt skal gennemtænkes og vedligeholdes ned til mindste detalje. Vi klarer alt fra online annoncering og hjemmesidedesign til bæredygtig søgemaskineoptimering. Alt sammen ud fra virksomhedens vision og præmisser.

[vc_empty_space height=”20px”]
[vc_btn title=”Kontakt for pris eller møde” style=”outline-custom” outline_custom_color=”#ff5c61″ outline_custom_hover_background=”#ff5c61″ outline_custom_hover_text=”#ffffff” shape=”square” align=”center” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Faproposbureau.dk%2Fkontakt%2F|||” css=”.vc_custom_1549554019741{margin-bottom: 0px !important;}”][vc_empty_space height=”100px”]
[ultimate_spacer height=”20″]

Lad os tage en snak!

Du kan læse meget mere nedenfor – men vi kan også bare tage en nordjysk snak om, hvordan vi kan få jer til at stå stærkt i den digitale verden.

Book et uforpligtende møde her.

eller ring på +45 60143131

[vc_empty_space height=”35px”]

Frontløberen: Online Markedsføring

Det er nok ikke den store overraskelse, når vi siger, at online markedsføring er det digitale svar på Usain Bolt. Online markedsføring har overhalet alt og alle og er nu frontløberen indenfor markedsføring. Primært fordi alle er online, og vi derfor har adgang til valgfrie segmenter og kan rette vores henvendelse ud fra adfærdsreguleret markedsføring. Der er afsindig mange muligheder i online reklamer, og der kommer kun endnu flere, hvorfor du skal holde tungen lige i munden, hvis du vil følge med udviklingen og stå stærkere end konkurrenterne.

Det er her Apropos Bureau kommer ind i billedet. Jeres virksomhed er helt sikkert eksperter i det, I udbyder, ligesom vi er eksperter i det, vi udbyder, hvilket er effektiv reklame, som vores slogan beretter.

Skal dine online aktiviteter løftes til næste niveau, er det helt ideelt med en fast samarbejdspartner, så vi sammen kan udvikle på og optimere virksomhedens markedsføringsaktiviteter.

[vc_btn title=”FÅ LOKAL BUREAU-PARTNER” style=”outline-custom” outline_custom_color=”#666666″ outline_custom_hover_background=”#015e7a” outline_custom_hover_text=”#ffffff” shape=”square” size=”lg” align=”center” css_animation=”fadeIn” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Faproposbureau.dk%2Fkontakt%2Ftilbud%2F|||”]

Den komplette markedsføringsproces i én samarbejdspartner

Vi i Apropos Bureau tilbyder en bred vifte af ydelser indenfor online markedsføring. Enkeltvis kan ydelser som hjemmesideoptimering, annoncering på sociale medier eller søgemaskineoptimering være med til at løfte jeres markedsføring til et nyt niveau. Vi udbyder vores ydelser enkeltvis, men anbefaler et kontinuerligt samarbejde, da det bedste udbytte med effektive resultater opnås ved en kombination af online aktiviteter. Vores ydelser er sammenhængende og løfter hinanden, hvilket giver den mest bæredygtige markedsføring. Eksempelvis går søgemaskineoptimering af jeres hjemmeside godt i spænd med annonceringen af samme.

Online markedsføring

Som jeres samarbejdspartner, kan vi assistere med hele virksomhedens online markedsføring og -aktiviteter. Vi kan analysere, planlægge, optimere, eksekvere, validere og vedligeholde jeres online-indsatser, så I eftergiver et samlet udtryk i jeres markedsføring.

Samtidig er der store fordele at hente ved at have én bureau-partner – for både jer og os:

 • Der forekommer konsistens i virksomhedens markedsføring.
 • I får en fast kontaktperson som hurtigt og effektivt kan hjælpe med alt, der er relateret til markedsføring: én totalleverandør.
 • I får oven i hatten en markedsføringskonsulent og rådgivningspartner. En partner som bliver fortrolig med virksomhedens mission og vision.
 • I får en partner, som ikke binder jer til et abonnement eller lignende, men derimod giver jer en fast lav pris pr. opgave. Vi vil være jeres “go-to-guy”, når I mangler professionel hjælp.
 • Vi tager trykket af jeres skuldre, så I med rette kan koncentrere jer om de ydelser, I udbyder.
[vc_btn title=”FÅ LOKAL BUREAU-PARTNER” style=”outline-custom” outline_custom_color=”#666666″ outline_custom_hover_background=”#015e7a” outline_custom_hover_text=”#ffffff” shape=”square” size=”lg” align=”center” css_animation=”fadeIn” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Faproposbureau.dk%2Fkontakt%2Ftilbud%2F|||”]

Processen bag effektiv online markedsføring

Online markedsføring er som sagt en proces. Det er en meget detaljerig og forgrenet proces, som kan være svær at overskue. Derfor skal I have in mente, at vi tager presset fra jeres skuldre og håndterer hele processen, så den bliver flydende. Vi udfører det komplicerede arbejde bag kulissen, så processen – for jer – fremstår enkel og overskuelig.

Nedenstående er listet og beskrevet 8 punkter, som illustrerer vores enkelte ydelser i en samlet online-markedsføringsproces.

1. Etablering af Apropos Bureau som samarbejdspartner

Første skridt er den indforståede aftale mellem jer og os om, at vi håndterer jeres online markedsføring – ud fra jeres præmisser selvfølgelig.

2. Analyse

Forud for enhver markedsføring er et stort forarbejde. Vi skal kende jer, jeres ydelse, jeres vision og jeres identitet.

 • Vi analyserer jeres hjemmesides brugervenlighed, seo-indsats, kundetilgang, hastighed og sikkerhed.
 • Vi analyserer effekten af jeres nuværende brug af sociale medier: målgruppe, annoncering og det visuelle udtryk.
 • Vi analyserer nuværende effekt af eksisterende annoncer og udleder, om I henvender jer nyttigt til det rigtige segment og på de rigtige platforme.
 • Vi analyserer konverteringsraten af jeres markedsføring for at udlede værdien i jeres nuværende trafik.

3. Strategi og planlægning

Ud fra ovenstående analyse, lægger vi en optimeret samlet strategi for jeres markedsføring.

 • Vi opstiller en knivskarp målsætning ud fra jeres vision og mission.
 • I bedste canvas-stil udleder vi jeres nøgle-service, -segment, -kanal og -ressource.
 • Vi laver en strategi for de enkelte indsatser:
  · Sociale Medier · Google · Webløsning · Online annoncering ·
 • Vi udarbejder en strategi fra udformningen til eksekvering og validering.

4. Udvikling og optimering

Med vore grafiske og digitale hænder udvikler eller optimerer vi jeres visuelle identitet i kampagner, annoncer, medier, hjemmeside og meget mere. Alt sammen med udgangspunkt i strategien og virksomhedens identitet.

 • Vi skaber konsistens i jeres markedsføring via et samlet udtryk.
 • Vi udvikler og optimerer jeres hjemmeside eller webshop, så den er brugervenlig for jer og jeres kunder.
 • Vi udvikler og opsætter kampagner samt annoncer i et format, der stemmer overens med det pågældende medie.
 • Vi optimerer alt grafisk design fra logo og slogans til komplet hjemmesidedsign.
 • Vi laver søgemaskineoptimering af alle online-indsatser, så I får relevant trafik, mere synlighed og større konvertering i jeres markedsføring.

5. Test, eksekvering og håndtering

Når strategien for jeres online markedsføring er på plads, og vi har udviklet eller optimeret samme, skal jeres online reklamer søsættes på tværs af de forskellige platforme.

 • Lancering af hjemmeside, kampagner, annoncer m.m., som står snorlige.
 • Hvis det ønskes, håndterer vi naturligvis de kontinuerlige aktiviteter i jeres online markedsføring – fra styring af sociale medier til hjemmesideadministration og PR.
 • Med remarketing sørger vi for, at besøgende og ubeslutsomme kunder bliver påmindet om jeres ydelser og gennemfører bestillingen af samme.

6. Validering

Eksekveringen leder frem til profitabel effekt i jeres markedsføring, men medgiver også en skovlfuld data om, hvad der virker, og hvad der kan forbedres. Derfor evaluerer vi effekten for videre at bruge dataen til endnu gunstigere markedsføring.

 • Vi tester brugeroplevelsen på jeres hjemmeside og sociale medier.
 • Vi udleder målbar data om kundernes interaktion med jeres ydelser.
 • Vi udleder målbar data om kampagnerne og annoncernes effekt.
 • Vi udleder målbar data på søgeord, AdWords og linkbuilding.
 • Vi måler konverteringsraten for at sikre, at jeres besøgende fører til konkret salg.

Vi anvender dataen til at effektivisere hjemmeside, søgeord, annoncer og kampagner, så jeres markedsføring bliver endnu mere fordelagtig.

7. Vedligeholdelse, vedligeholdelse, vedligeholdelse

Den største gevinst ved at indgå et samarbejde med Apropos Bureau er, at vi på den måde kan vedligeholde jeres branding, så det ikke kun er i en begrænset periode, I får mere synlighed og større omsætning. For selvom online markedsføring kræver et stort forarbejde, kræver det et endnu større efterarbejde.

SEO – Søgemaskineoptimering

Vi vedligeholder jeres synlighed ved kontinuerligt at lave søgemaskineoptimering, så I forbliver højere end konkurrenterne på Google. Dvs. tekstoptimering, hastighedsoptimering, søgeordsoptimering og meget mere. SEO er organisk trafik til jeres hjemmeside, som modsat betalte annoncer (AdWords) ikke decideret koster noget, men derfor også kræver tid at vedligeholde. Bliver den i så fald vedligeholdt, medfører det større synlighed og vedvarende trafik.

Det er signifikant at holde sig ajour med søgemaskinerne og hertil ændringer, så I ikke bliver overhalet af konkurrenterne.

Hjemmeside/webshop

Vi vedligeholder jeres hjemmeside, så den hele tiden er up-to-date og følger den digitale udvikling. På den måde vedvarer du kvalitet, brugervenlighed og synlighed.

Kampagner

Jovist, vi kan udvikle og klargøre kampagner, som enkeltvis står klar til at blive eksponeret for jeres målgruppe. Kampagner er dog en indsats, som helst skal komme i en strøm – i den rigtige strøm. Det handler om kontinuerlige henvendelser til intenderede kunder alt efter, hvor og hvornår de er til stede på de pågældende medier. Det vil sige, at e-mail-marketing, remarketing m.m. også hele tiden skal effektiviseres.
Derfor er det betydeligt at hele jeres kampagne-strøm vedligeholdes, hvilket vi i Apropos Bureau kan administrere for jeres virksomhed. I kan se mere om, hvordan vi tilrettelægger, producerer og håndterer jeres kampagner, lige her.

Anderledes kan det være, at jeres kampagner skal omfavne mere end blot online markedsføring, hvorfor vi også står klar til at håndtere offline markedsføring, hvis vi i samråd med jer vurderer, at det er relevant. Offline markedsføring kan blandt andet være annoncering i trykte medier eller eksempelvis reklamefilm. Ud fra vores erfaring, er en krydsning af offline- og online markedsføring ofte mest fordelagtig.

Sociale Medier

Som det tidligere er nævnt, kan vi håndtere jeres sociale medier på daglig basis. Det indebærer også, at vi vedligeholder format, udtryk og henvendelse ud fra eventuelle nye tendenser og ændringer på medierne. Eksempelvis når LinkedIn lancerer nye funktioner som kan målrette dine annoncer yderlige mod specifikke erhvervspersoner.

Vedvarende totalleverandør og engageret konsulent

Ved at indgå i et samarbejde med Apropos Bureau, får I markedsføringsspecialister, som altid er hurtige på aftrækkeren, hvis I har specifikke tiltag i markedsførings-regi. Det være alt fra tryksager og grafisk design til nye funktionaliteter på hjemmesiden eller opslag på de sociale medier.

Vi slår igen fast, at vi giver en fast lav pris pr. opgave, vi løser – uden bindinger. En samarbejdspartner er en indforstået aftale om, at det er os, I kommer til, hvis I skal have løst markedsføring-relaterede-opgaver. Med en indforstået aftale kan vi være hurtigreagerende og tilføre jer samme faste kontaktperson. En anden gulerod er, at I får konsistens i jeres markedsføring, så den ikke stikker til højre og venstre – samtidig får I valuta for pengene.

∞.EFFEKTIV ONLINE MARKEDSFØRING

Som det væltede 8’tal skal indikere, vil en gennemførelse af ovenstående punkter medføre, at I får en ideel online markedsføring, som både kortsigtet og langsigtet skaber mere synlighed og større effekt. Alle “brikkerne” i processen kan bestilles og håndteres enkeltvis, men igen vil det samlede puslespil, via en fast samarbejdspartner, gøre jeres online markedsføring ekstravagant.

[vc_btn title=”FÅ LOKAL BUREAU-PARTNER” style=”outline-custom” outline_custom_color=”#666666″ outline_custom_hover_background=”#015e7a” outline_custom_hover_text=”#ffffff” shape=”square” size=”lg” align=”center” css_animation=”fadeIn” button_block=”true” link=”url:https%3A%2F%2Faproposbureau.dk%2Fkontakt%2Ftilbud%2F|||”]

Overblik over vores enkelte ydelser

Indtil nu har vi kategoriseret vores online ydelser gennem en markedsføring-proces for at give et større indblik i selve arbejdet med online markedsføring. I skal selvfølgelig ikke snydes for at se vore enkelte ydelser, som ligger til grund for, at jeres online indsatser får særpræget effekt:

Webløsninger

Sociale Medier

Søgemaskineoptimering

Kommunikation og rådgivning

Specifik marketing

Yderligere samarbejde med Apropos Bureau

Udover online markedsføring, har vi specielt 3 andre kerneservices, som vi kvalificeret kan tilbyde jeres virksomhed:

På samme måde som den beskrevne markedsførings-proces, kan der drages stor nytte ved at kombinere vore 4 kernekompetencer.

Grafisk design er den visuelle skabelse af virksomhedens identitet. Online- og offline markedsføring er de gunstige metoder og kanalerne, der tages i brug for at opnå større synlighed, mere trafik og profitering. Sidst er reklamekampagner, som eksekverende tager højde for identitet og strategi i skræddersyede ekstravagante kampagner.

Apropos online markedsføring

Hvis jeres ydelser skal være top-of-mind indenfor branchen, må online markedsføring ikke negligeres. Det er alfa-omega, at I er synlige for potentielle kunder. I en digitaliseret verden er synlighed ofte ensbetydende med online tilstedeværelse. Hvis jeres ydelser skal foretrækkes frem for kunderne, er jeres online markedsføring nødt til at være ekstraordinær, professionel og vedligeholdt. Vi er eksperter i effektiv reklame og vil hjertens gerne hjælpe.

Kom et skridt nærmere succesfuld online markedsføring, og tag fat i Apropos Bureau i dag. Et opkald, et kaffemøde og en nordjysk snak koster ingenting.

Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe lige præcis jeres virksomhed med effektiv markedsføring.