Skip to main content

 Online Marketing

Online marketing er en proces! En proces som skal være skarp, målrettet og resultere i større synlighed af jeres ydelser og større omsætning.

Med Apropos Bureau får du en professionel samarbejdspartner, som er fortrolig med alle små afkroge inden for marketing. Vi garanterer vedvarende effekt i en konkurrencepræget digital verden, hvor alt skal gennemtænkes og vedligeholdes ned til mindste detalje.

Vi Kan hjælpe med alt fra online annoncering og hjemmesidedesign til sociale medier og bæredygtig søgemaskineoptimering (SEO).

 • Alt sammen ud fra din branche, dine mål og dit budget

 Frontløberen: Online Markedsføring

Det er nok ikke den store overraskelse, når vi siger, at online markedsføring er det digitale svar på Usain Bolt. Online markedsføring har overhalet alt og alle og er nu frontløberen inden for markedsføring. Primært fordi alle er online, og alle derfor har adgang til valgfrie segmenter og kan rette målrette budskaber ud fra adfærdsreguleret markedsføring. Der er afsindig mange muligheder i online reklamer, og der kommer kun endnu flere. Derfor skal du holde tungen lige i munden, hvis du vil følge med udviklingen og stå stærkere end konkurrenterne.

Det er her Apropos Bureau kommer ind i billedet. Din virksomhed er helt sikkert eksperter i det, I udbyder, ligesom vi er eksperter i det, vi udbyder, hvilket er en samlet marketingafdeling.

Skal dine online aktiviteter løftes til næste niveau, er det helt ideelt med en fast samarbejdspartner, så vi sammen kan udvikle på – og optimere – virksomhedens markedsføringsaktiviteter.

 Den komplette markedsføringsproces i én samarbejdspartner

Vi i Apropos Bureau tilbyder en bred vifte af ydelser inden for online markedsføring. Enkeltvis kan annoncering på sociale medierGoogle-annoncering eller søgemaskineoptimering (SEO) være med til at løfte jeres markedsføring til et nyt niveau. Vores ydelser er sammenhængende og løfter hinanden, hvilket giver den mest bæredygtige markedsføring.

Eksempelvis går søgemaskineoptimering af jeres hjemmeside godt i spænd med annonceringen af samme.

online-markedsføring

Som jeres marketingafdeling kan vi assistere med hele virksomhedens online markedsføring og -aktiviteter. Vi kan analysere, planlægge, optimere, eksekvere, validere, rapportere og vedligeholde jeres online-indsatser, så I eftergiver et samlet udtryk i jeres markedsføring.

Når vi taler online annoncering, arbejder vi naturligvis med ROAS (Return On Ad Spend). Det betyder kort og godt, at vi altid arbejder for, at dine annoncekroner skal give det dobbelte eller tredobbelte tilbage (som eksempel)

Det er en stor fordel at samle jeres online marketing i én marketingafdeling:

 • Der forekommer konsistens i virksomhedens markedsføring.
 • I får en fast kontaktperson, som hurtigt og effektivt kan hjælpe med alt, der er relateret til markedsføring: én totalleverandør.
 • I får oven i hatten en markedsføringskonsulent og rådgivningspartner. En partner som bliver fortrolig med virksomhedens mission og vision.
 • I får en partner, som ikke binder jer til et abonnement eller lignende, men derimod giver jer en fast lav pris pr. opgave. Vi vil være jeres “go-to-guy”, når I mangler professionel hjælp.
 • Vi tager trykket af jeres skuldre, så I med rette kan koncentrere jer om de ydelser, I udbyder.

 Processen bag effektiv online markedsføring

Online markedsføring er som sagt en proces. Det er en meget detaljerig og forgrenet proces, som kan være svær at overskue. Derfor skal I have in mente, at vi tager presset af jeres skuldre og håndterer hele processen, så den bliver flydende. Vi udfører det komplicerede arbejde bag kulissen, så processen – for jer – fremstår enkel og overskuelig.

Nedenstående er listet og beskrevet 8 punkter, som illustrerer vores enkelte ydelser i en samlet online-markedsføringsproces.

1. Etablering af Apropos Bureau som marketingafdeling

Første skridt er den indforståede aftale mellem jer og os om, at vi håndterer jeres online markedsføring – ud fra jeres præmisser selvfølgelig.

2. Analyse

Forud for enhver markedsføring er et stort forarbejde. Vi skal kende jer, jeres ydelse, jeres vision og jeres identitet.

 • Vi analyserer jeres hjemmesides brugervenlighed, data, kundetilgang, hastighed og sikkerhed.
 • Vi analyserer effekten af jeres nuværende brug af sociale medier: målgruppe, annoncering og det visuelle udtryk.
 • Vi analyserer nuværende effekt af eksisterende annoncer og udleder, om I henvender jer nyttigt til det rigtige segment og på de rigtige platforme.
 • Vi analyserer jeres forbrug (ROAS) – får I nok ud af jeres annoncekroner?
 • Vi analyserer konverteringsraten af jeres markedsføring for at udlede værdien i jeres nuværende trafik.

Til at analysere jeres online date er Google Analytics et fantastisk værktøj, som vi benytter os af.

3. Strategi og planlægning

Ud fra ovenstående analyse, lægger vi en optimeret samlet strategi for jeres markedsføring.

 • Vi opstiller en knivskarp målsætning ud fra jeres vision og mission.
 • Vi kategoriserer jeres nøgle-service, -segment, -kanal og -ressource.
 • Vi laver en strategi for de enkelte indsatser:
  · Sociale Medier · Google · Webløsning · Online annoncering ·
 • Vi udarbejder en strategi fra udformningen til eksekvering og validering.

4. Udvikling og optimering

Med vore grafiske og digitale hænder udvikler og optimerer vi jeres visuelle identitet i kampagner, annoncer, medier, hjemmeside og meget mere. Alt sammen med udgangspunkt i strategien og virksomhedens identitet.

 • Vi skaber konsistens i jeres markedsføring via et samlet udtryk.
 • Vi udvikler og optimerer jeres hjemmeside eller webshop, så den er brugervenlig for jer og jeres kunder.
 • Vi udvikler og opsætter kampagner samt annoncer i et format, der stemmer overens med det pågældende medie.
 • Vi optimerer alt grafisk design fra logo og slogans til komplet hjemmesidedsign.

5. Test, eksekvering og håndtering

Når strategien for jeres online markedsføring er på plads, og vi har udviklet eller optimeret samme, skal jeres online reklamer søsættes på tværs af de forskellige platforme.

 • Lancering af hjemmeside, kampagner, annoncer m.m., som står snorlige.
 • Hvis det ønskes, håndterer vi naturligvis de kontinuerlige aktiviteter i jeres online markedsføring – fra styring af sociale medier til hjemmesideadministration og PR.
 • Vi eksekverer muligvis en online annoncestrategi, som kunne lyde:

Første stadie  Brandkendskab og synlighed
//Sociale Medier annoncering, Google Display

Mellem-stadie – Kvalificering og trafik
// Sociale Medie-annoncering, Google-søgninger,
// Facebook-opslag, Instagram-opslag, Linkedin-opslag

“Slut”stadie – Trafik og konvertering
//Re-targeting og Re-marketing (betalt via sociale medier og Google)
//E-mail-marketing

6. Validering

Eksekveringen leder frem til profitabel effekt i jeres markedsføring, men medgiver også en skovlfuld data om, hvad der virker, og hvad der kan forbedres. Derfor evaluerer vi effekten for videre at bruge jeres data til endnu gunstigere markedsføring.

 • Vi udleder målbar data om kundernes interaktion med jeres ydelser.
 • Vi udleder målbar data om kampagnerne og annoncernes effekt.
 • Vi udleder målbar data på søgeord, AdWords og linkbuilding.
 • Vi måler konverteringsraten for at sikre, at jeres besøgende fører til konkret salg.

Vi anvender data til at effektivisere hjemmeside, søgeord, annoncer og kampagner, så jeres markedsføring bliver endnu mere fordelagtig.

7. Vedligeholdelse, vedligeholdelse, vedligeholdelse

Den største gevinst ved at indgå et samarbejde med Apropos Bureau er, at vi på den måde kan vedligeholde jeres branding og markedsføring, så det ikke kun er i en begrænset periode, I får mere synlighed, større trafik og mere salg. For selvom online markedsføring kræver et stort forarbejde, kræver det et endnu større efterarbejde.

SEO – SØGEMASKINEOPTIMERING

Vi vedligeholder jeres synlighed ved kontinuerligt at søgemaskineoptimere, så I forbliver højere end konkurrenterne på Google. Dvs. tekstoptimering, hastighedsoptimering, søgeordsoptimering og meget mere. SEO er organisk trafik til jeres hjemmeside, som modsat betalte annoncer (Google Ads) ikke decideret koster noget, men derfor også kræver tid at vedligeholde. Bliver SEO i så fald vedligeholdt, medfører det større synlighed og vedvarende trafik.

Det er signifikant at holde sig ajour med søgemaskinerne og hertil ændringer, så I ikke bliver overhalet af konkurrenterne.

HJEMMESIDE/WEBSHOP

Vi vedligeholder jeres hjemmeside, så den hele tiden er up-to-date og følger den digitale udvikling og retningslinjer. På den måde vedvarer du kvalitet, brugervenlighed og synlighed.

SOCIALE MEDIER

Som det tidligere er nævnt, kan vi håndtere jeres sociale medier på daglig basis. Det indebærer også, at vi vedligeholder format, udtryk og henvendelse ud fra eventuelle nye tendenser og ændringer på medierne. Eksempelvis når LinkedIn lancerer nye funktioner som kan målrette dine annoncer yderlige mod specifikke erhvervspersoner.

ANNONCER

Jævnfør tragt-modellen med de forskellige stadier handler online annoncering også om optimering og vedligeholdelse. Vi får hele til ny data, som skal bruges til optimere eksisterende og nye annoncesæt. Eksempelvis “slukker” vi for ineffektive annoncer og allokerer annonce-budgettet til effektive annoncer.

VEDVARENDE TOTALLEVERANDØR OG ENGAGERET KONSULENT

Ved at indgå i et samarbejde med Apropos Bureau, får I en hel marketingafdeling med markedsføringsspecialister, som altid er hurtige på aftrækkeren. Vi kan hurtigt hjælpe med alt fra tryksager og grafisk design til nye funktionaliteter på hjemmesiden eller opslag på de sociale medier.

Vi slår igen fast, at vi giver en fast lav pris pr. opgave, vi løser – uden bindinger.

∞. EFFEKTIV ONLINE MARKEDSFØRING

Som det væltede 8’tal skal indikere, vil en gennemførelse af ovenstående punkter medføre, at I får en ideel online markedsføring, som både kortsigtet og langsigtet skaber mere synlighed og større effekt.

 Overblik over indhold i marketingafdelingen

Indtil nu har vi kategoriseret vores online ydelser gennem en markedsføring-proces for at give et større indblik i selve arbejdet med online markedsføring. I skal selvfølgelig ikke snydes for at se vore enkelte ydelser, som I får adgang til gennem jeres nye marketingafdeling:

Webløsninger

Sociale Medier // Annoncering

Søgemaskineoptimering

Kommunikation og rådgivning

Specifik marketing

 Apropos online markedsføring

Hvis jeres ydelser skal være top-of-mind inden for branchen, må online markedsføring ikke negligeres. Det er alfa-omega, at I er synlige for potentielle kunder. I en digitaliseret verden er synlighed ofte ensbetydende med online tilstedeværelse. Hvis jeres ydelser skal foretrækkes fremfor kundernes, er jeres online markedsføring nødt til at være ekstraordinær, professionel og vedligeholdt.

Vi sørger for online marketing, der ikke vælter budgettet, men som gør jer konkurrencedygtige.

Kontakt os i dag og hør, hvordan vi kan hjælpe lige præcis jeres virksomhed med effektiv markedsføring.

6014 3127 Få et tilbud Få 50+ cases
nyt logo apropos bureau

Der er desværre lukket for ansøgning nu

Skriv din e-mail, og bliv kontaktet næste gang der bliver åbnet en pulje

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed

nyt logo apropos bureau

Hvad skal vi hjælpe med?

Få et uforpligtende tilbud på skræddersyede marketingløsninger, der passer perfekt til dine behov.

Vi vender hurtigt tilbage på din forespørgsel.

✅ Ingen binding ✅ Fuld gennemsigtighed ✅ Tillid, troværdighed og ærlighed